Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Przedstawiciel medyczny

IP: *.crowley.pl 11.10.03, 21:03
    Ide na rozmowe do duzej francuskiej firmy farmaceutycznej, jakie sa
    orientacyjne zarobki?
    dzieki
    krzysiek
    Obserwuj wątek
      • Gość: Adek Re: Przedstawiciel medyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.03, 13:07
        od 1200 do 5000
        jaka firma?
        jaki region kraju?
        • Gość: kris Re: Przedstawiciel medyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.03, 14:13
          warszawa, mysle o tych duzych, gsk, servier, pfizer
          • Gość: Adek Re: Przedstawiciel medyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.03, 14:42
            Gsk ano Pfizer to nie francuskie jesli chodzi o szczególy.
            Na poczatek nie powinno byc mniej niz 2000 netto.
            Masz dosw?
            Moze w FMCG ?
            pzdr
            • Gość: kris Re: Przedstawiciel medyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.03, 13:34
              Ok, myslalem o Servier.
              Mam dosw. w FMCG.
              • Gość: Adek Re: Przedstawiciel medyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.03, 20:03
                A do jakiej konkretnie Ty idziesz?
                Chwalą sobie dośw w FMCG.
                A w jakiej je zdobyłes?
                Jakie wykształcenie?

Ja tez dzis byłem na rozm.kwalifok.
                pzdr
                • Gość: Dora Re: Przedstawiciel medyczny IP: *.net.autocom.pl 15.10.03, 22:04
                  Czy uważacie, że praca przedstawiciela medycznego ma jakąś przyszłość? Pytam,
                  bo też się nad tym zastanawiam. Pozdr.
                  • Gość: Adek Re: Przedstawiciel medyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 07:10
                    W zachodniej europie ten zawód istnieje.
                    Ma nieco wiekszy prestiż niz u Nas ale nie jest to prestiz bycia lekarzem i
                    nie bedzie:))
                    Handlowiec w Niemczech zarabia (nie medyczny) ok 5 000 E,porusza sie nowym
                    Passatem.
                    U Nas w TEJ SAMEJ FIRMIE zarabia 1700 PLN i słuzbowy samochód to stara Corrola.
                    Nie małą róznica nie?
                    pzdr
                    • Gość: kaśka Re: Przedstawiciel medyczny IP: *.lasin.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 21:11
                      ... właśnie coraz więcej jest studentów medycyny którzy uczą się dla prestiżu!
                      a gdzie miejsce na powołanie???
                      poźniej mamy taką a nie inną służbę zdrowia!
                      • Gość: Adek Re: Przedstawiciel medyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 21:21
                        Czy Ty zdajesz sobie sprawę , że studiowanie medycyny nie jest jednoznaczne z
                        zostaniem lekarezem,
                        studiowanie teologii z zostaniem ksiedzem,
                        studiowanie ekonomii z zostaniem ekonoem ..etc etc

Czy moze nie wiedziałas....
                        Co do słuzby zdrowia to owszem ale tu inna diagnoza,historia
                        choroby,polityka.itd.
                        pzdr
                        • Gość: kaśka Re: Przedstawiciel medyczny IP: *.lasin.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 10:00
                          a czy Tobie przyszło do głowy, że zdaję sobie sprawę z tego co mówię?
                          jestem lekarzem, wiele moich Koleżanek, wielu Kolegów studiowało właśnie dla
                          tzw. prestiżu, bez powołania, bo przecież super jest odpowiedzieć na
                          pytanie "czym się zajmujesz": Jestem Lekarzem!
                          A w tej chwili leczą pacjentów w przychodniach, burczą pod nosem i przepisują
                          apap na receptę...
                          Oczywiście nie generalizuję, ale twierdzę, że coraz częsciej taki zjawiska
                          mają miejsce.
                          Drogi Adku, klarowanie mi takich prawd (teolog nie musi zostać księdzem,
                          absolwent medycyny lekarzem, etc) powoduje, że nie mam ochoty wchodzić z Toba
                          w głębsze dyskusje itd...
                          pozdrawiam
                • Gość: kris Re: Przedstawiciel medyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 15:41
                  CZesc, ja tez bylem w servier. Mialem jedna 30 minutowa rozmowe z mila Pania,
                  ktora powiedziala ze sie ze mna skontaktuja.
                  k
                  • Gość: Adek Re: Przedstawiciel medyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 19:30
                    Ja nie Servier
                    zupełnie inna branza:)
                    również oczekuje poniedziałku.
                    pzdr
                    • Gość: Lena Re: Przedstawiciel medyczny IP: 149.156.58.* 21.10.03, 09:34
                      Czy ktoś może pracował w krakowskiej Plivie jako przedstawiciel? Jakie są
                      warunki?
                      • Gość: ewka Re: Przedstawiciel medyczny IP: *.crowley.pl 21.10.03, 20:33
                        Pliva, super!! Fajna atmosfera, szkolenia, jako rep mam okolo 3500 na reke
                        +auto+kom
                        • Gość: Lena Re: Przedstawiciel medyczny IP: *.net.autocom.pl 21.10.03, 21:19
                          Dzięki.Pozdr.
                        • vokulski Re: Przedstawiciel medyczny 23.10.03, 16:40
                          Gość portalu: ewka napisał(a):

> Pliva, super!! Fajna atmosfera, szkolenia, jako rep mam okolo 3500 na reke
                          > +auto+kom

Jedno pytanie ale jako medyczny czy apteczny ?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka