Gość: grzybek IP: *.hcm.com.pl 22.09.08, 11:25 Prosze o wpisy jak tam sie pracuje-atmosfera ,zarobki itp, itd.Chodzi mi głównie o st. doradca kredytowy.Prosze o pilne i rzaczowe wpisy.Mam propozycje pracy i nie mogezbyt długo czekać z decyzją. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jo-75 Re: BGŻ SA -praca 23.09.08, 00:46 pracuje w centrali kilka lat i własciwie nie znam zadowolonego pracownika...atmosfera syfiasta i nerwowa, zarobki mocno przeciętnem a wymagania ogromne. W jakim mieście masz propozycję pracy i w którym oddziale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: BGŻ SA -praca IP: *.centertel.pl 23.09.08, 11:29 Ja się też dołączam do pytania, a propozycja w moim przypadku dotyczy Raciborza msp, proszę odpowiedz:) Odpowiedz Link Zgłoś
jo-75 Re: BGŻ SA -praca 23.09.08, 12:13 współpracuję ze wszystkimi oddziałam, ale raciborza nie kojarzę jakoś nieprzyjmenie, więc może to jest całkiem miły oddział ;)...trudno mi cokolwiek doradzić, ale naprawdę bank jest dość mocno nieprzyjazny pracownikowi, choć słyszy się opinie, że podobno ci co przychodzą nowi mają znacznie lepsze warunki finansowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: BGŻ SA -praca IP: *.centertel.pl 23.09.08, 12:24 Uff, trochę mnie uspokoiłaś/eś:) Spróbujemy, zobaczymy.Dzięki za info:) Słyszałem,że system jest przestarzały,dużo papierkowej roboty, ale spróbować chyba mogę;) Odpowiedz Link Zgłoś