Gość: dddd IP: 83.2.52.* 03.10.08, 14:18 autor artykułu nie jest na bieżżąco dodatek za długoletmią wysługę jest 3% po trzech talatch pracy i tak do 15 potem 5% co 5 lat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojak Zaciągnij się. Do wojska... IP: *.lowicz.mm.pl 03.10.08, 18:24 Aż przecukrowany jest ten artykuł. Teraz przechodzę na zawodowego i same utrudnienia hehe.Etat na kaprala szukałem rok cudem znalazłem bo etatów jest bardzo dużo ale dla swoich hrheh. Chętnych na zaw też b dużo. Trudny egzamin z wf bo poprzeczka znacznie podniesiona ale to może i dobrze (bo jak grubas nie może się raz podciągnąć na drążku to po co taki heheh) wf zdałem b dobrze hehe. Schody się zaczynają na testach psychologicznych 2 razy zdawałem tak sprawdzają ale jakoś zdałem testy dośyć trudne hehe. A następ Warszawa lekarze małpi gaj robienie badań około 2 tyg wszystko ci znajdą hhe jak jesteś zdrowy to mówią że jesteś chory jak chory to mówią że zdrowy hehe też to przeszedłem. Teraz biurokracja jak w całym etapie w h.... Straciłem b duzo pieniędzy same wyjazdy po Polsce ale mam nadzieje że się opłacało i się zwróci. ps musisz mieć końskie zdrowie bo cioty odpadają heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BiiLLabOOngOO Zaciągnij się. Do wojska... IP: *.stk.vectranet.pl 27.10.08, 13:54 pierole ta armi bede latał na jakiejs misji a jebany pakistanczyk bedzie do mnie strzelał lub brudny charnuch i ch... wie czy człowiek przezyje.... Wojsko Zawodowe samo mowi za siebie ze człowiek dostanie rozkaz i nie ma jedziesz na misje :D i cheja banana hehehehe...... Bedziesz musiał traktowac ludzi jak gnoja strzelac do małych dzieci ja pie... choby w grze dla swirow........ Ja to pie... Robie na kopalni i mam 2000-2500 na reke i ide na emeryture po 25 latach i to jaka e anie 40% jak we wojsku smieszne jak ch... emerytura prawie 3 tysiace czy prawie tysiac hahahah..... Do wojska powini isc ludzie ci kturzy chca....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baniak Re: Zaciągnij się. Do wojska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 10:53 bo ty jesteś zasrany chanys na którego cała polska mósi robić ile ty chamie na dniówke efektywnej pracy wykonujesz 2 godz.a jak coś wam nie tak to jedziecie do wa-wy i robicie zadyme buraki hehehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Zaciągnij się. Do wojska... IP: *.satkol.pl 23.11.08, 19:35 WAŻNE!!!!!!!! MON NIE PRZEWIDUJE EMERYTUR DLA SZEREGOWYCH ZAWODOWYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edede Zaciągnij się. Do wojska... IP: *.smtvsat.pl 04.02.09, 21:52 a do jakiego wieku przyjmuja do wojska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Zaciągnij się. Do wojska... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.02.09, 15:55 niby do 35 roku ale jak na wf przyjdzie dużo młodych to i tak wezma takich do 30 reszta odpadnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Zaciągnij się. Do wojska... IP: *.lannet.pl 23.12.09, 22:15 Owszem każdy może starać się do Wojska oczywiście osoby które były w "zetce" mają uproszczoną sprawę a co z osobami które nie były w Wojsku czy pozostały im jedynie szkoły Wojskowe np.podoficerskie.Czemu nic nie słychać o jakiś przeszkoleniach jak było kiedyś 3 miesiące przeszkolenia i do pracy a nie 11 miesięcy szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolowawa wojsko to najwieksze darmozjady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 13:47 ,,Czemu nic nie słychać o jakiś przeszkoleniach jak było kiedyś 3 miesiące przeszkolenia i do pracy a nie 11 miesięcy szkoły " no tak dwutygodniowy kurs na generała ? wojsko to najwieksze darmozjady malowanie trawy na zielono zamiatanie lisci to juz przeszło do legendy brzuchate spaslaki całym dniami pijące gorzałe i typowe dla trepów podpier...alanie innych jest co podziwiac i do czego dązyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: st.bosman Zaciągnij się. Do wojska... IP: *.chello.pl 22.03.10, 19:33 Bajki szeregowy zawodowy po odbyciu 12 letniego kontraktu nie ma prawa do emerytury Odpowiedz Link Zgłoś