Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zaciągnij się. Do wojska...

IP: 83.2.52.* 03.10.08, 14:18
    autor artykułu nie jest na bieżżąco dodatek za długoletmią wysługę
    jest 3% po trzech talatch pracy i tak do 15 potem 5% co 5 lat
    Obserwuj wątek
      • Gość: wojak Zaciągnij się. Do wojska... IP: *.lowicz.mm.pl 03.10.08, 18:24
        Aż przecukrowany jest ten artykuł. Teraz przechodzę na zawodowego i same
        utrudnienia hehe.Etat na kaprala szukałem rok cudem znalazłem bo etatów jest
        bardzo dużo ale dla swoich hrheh. Chętnych na zaw też b dużo. Trudny egzamin z
        wf bo poprzeczka znacznie podniesiona ale to może i dobrze (bo jak grubas nie
        może się raz podciągnąć na drążku to po co taki heheh) wf zdałem b dobrze hehe.
        Schody się zaczynają na testach psychologicznych 2 razy zdawałem tak sprawdzają
        ale jakoś zdałem testy dośyć trudne hehe. A następ Warszawa lekarze małpi gaj
        robienie badań około 2 tyg wszystko ci znajdą hhe jak jesteś zdrowy to mówią że
        jesteś chory jak chory to mówią że zdrowy hehe też to przeszedłem. Teraz
        biurokracja jak w całym etapie w h.... Straciłem b duzo pieniędzy same wyjazdy po
        Polsce ale mam nadzieje że się opłacało i się zwróci. ps musisz mieć końskie
        zdrowie bo cioty odpadają heh
      • Gość: BiiLLabOOngOO Zaciągnij się. Do wojska... IP: *.stk.vectranet.pl 27.10.08, 13:54
        pierole ta armi bede latał na jakiejs misji a jebany pakistanczyk bedzie do mnie strzelał lub brudny charnuch i ch... wie czy człowiek przezyje....
        Wojsko Zawodowe samo mowi za siebie ze człowiek dostanie rozkaz i nie ma jedziesz na misje :D i cheja banana hehehehe......
        Bedziesz musiał traktowac ludzi jak gnoja strzelac do małych dzieci ja pie... choby w grze dla swirow........

Ja to pie... Robie na kopalni i mam 2000-2500 na reke
        i ide na emeryture po 25 latach i to jaka e anie 40% jak we wojsku smieszne jak ch... emerytura prawie 3 tysiace czy prawie tysiac hahahah.....

Do wojska powini isc ludzie ci kturzy chca.......
        • Gość: baniak Re: Zaciągnij się. Do wojska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 10:53
          bo ty jesteś zasrany chanys na którego cała polska mósi robić ile
          ty chamie na dniówke efektywnej pracy wykonujesz 2 godz.a jak coś
          wam nie tak to jedziecie do wa-wy i robicie zadyme buraki hehehe....
      • Gość: zainteresowany Zaciągnij się. Do wojska... IP: *.satkol.pl 23.11.08, 19:35
        WAŻNE!!!!!!!!
        MON NIE PRZEWIDUJE EMERYTUR DLA SZEREGOWYCH ZAWODOWYCH.

• Gość: edede Zaciągnij się. Do wojska... IP: *.smtvsat.pl 04.02.09, 21:52
        a do jakiego wieku przyjmuja do wojska?
        • Gość: ola Re: Zaciągnij się. Do wojska... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.02.09, 15:55
          niby do 35 roku ale jak na wf przyjdzie dużo młodych to i tak wezma
          takich do 30 reszta odpadnie
      • Gość: Karol Zaciągnij się. Do wojska... IP: *.lannet.pl 23.12.09, 22:15
        Owszem każdy może starać się do Wojska oczywiście osoby które były w "zetce"
        mają uproszczoną sprawę a co z osobami które nie były w Wojsku czy pozostały
        im jedynie szkoły Wojskowe np.podoficerskie.Czemu nic nie słychać o jakiś
        przeszkoleniach jak było kiedyś 3 miesiące przeszkolenia i do pracy a nie 11
        miesięcy szkoły
        • Gość: kolowawa wojsko to najwieksze darmozjady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 13:47
          ,,Czemu nic nie słychać o jakiś
          przeszkoleniach jak było kiedyś 3 miesiące przeszkolenia i do pracy
          a nie 11
          miesięcy szkoły "

no tak dwutygodniowy kurs na generała ?
          wojsko to najwieksze darmozjady
          malowanie trawy na zielono
          zamiatanie lisci
          to juz przeszło do legendy

brzuchate spaslaki całym dniami pijące gorzałe i typowe dla trepów
          podpier...alanie innych
          jest co podziwiac i do czego dązyc

• Gość: st.bosman Zaciągnij się. Do wojska... IP: *.chello.pl 22.03.10, 19:33
        Bajki szeregowy zawodowy po odbyciu 12 letniego kontraktu nie ma
        prawa do emerytury

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka