Gość: kika IP: *.centertel.pl 04.12.08, 18:00 Też macie problemy ze znalezieniem dobrej pracy w W-wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: it Re: Problemy z pracą w W-wie? IP: 88.220.101.* 04.12.08, 18:47 w jakiej branży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Problemy z pracą w W-wie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.08, 19:56 ...humanistka /wyższe może wiecie o potrzebach kadrowych firm , organizacji itd / dla samodzielnych i zdolnych ... Odpowiedz Link Zgłoś
bystra_26 do humanistka 05.12.08, 10:10 Pracy jest dużo, ale tej niewymagającej specjalnych kwalifikacji - w budownictwie, usługach gastronomicznych, handlu detalicznym. Pracy, o której piszesz, jest mało i szukanie potrwa. Młodzi i ambitni są zagrożeniem dla starych wyjadaczy w działach niesprzedażowych. W sprzedażowych - chętnie Cię wezmą, tylko tu płacą nie za same 8h obecności, ale za wyniki... a takiej pracy wielu się boi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Problemy z pracą w W-wie? IP: *.centertel.pl 04.12.08, 21:50 w sprzedaży , marketingu fakt, że celuję w firmy z tzw. wyższej półki ale jak już się starać to o jakąś lepszą pracę. W jednej z większych firm usłyszałam, że mam za wysokie kwalifikacje i boją się, że odejdę, w drugiej byli bardzo zdziwieni, że nie jestem baaaardzo chętna na nadgodziny.. Powiedziałam, że jak trzeba to zostanę ale nie będzie to co drugi dzień - a propos w jednym z koncernów siedziałam do godz. 20-21 i się w końcu wypaliłam ... Tak źle i tak niedobrze. ile można tyrać? i w imię czego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: Problemy z pracą w W-wie? IP: *.chello.pl 04.12.08, 23:57 Przejdź się po bankach, w oddziałach zawsze potrzeba nowych naganiaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m NIE!!! IP: *.aster.pl 05.12.08, 02:40 Polecam www.shell.o2.pl/?id=user&uid=9161 Odpowiedz Link Zgłoś