daminikawa 18.12.08, 19:43 Do czego ci ludzie według rządu mają wracać? Chyba nie chcą tu ściągnąć wszystkich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vvv Re: Wracjacie z emigracji IP: *.chello.pl 12.01.09, 00:26 jak do czego konsumentów zaczyna brakować rząd o tym wie Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysnie Re: Wracjacie z emigracji 01.02.09, 11:43 chetnie bym wrocila, ale w mojej specjalizacji w rejonie, w ktorym szukam, w ostatnich dwoch tygodniach znalazlam az 2 (!!!) oferty pracy. wybierac i przebierac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Na pewno nie wroce !!!!! IP: *.106.113.82.net.de.o2.com 01.02.09, 17:43 Ja na pewno nie wroce ! Do czego ? Do pensji, ktora w Polsce wynosilaby 30 % tego co teraz miesiecznie zarabiam ??????? Jeszcze sie ciesze dobrym zdrowiem psychicznym. Na mnie nie liczcie.... Nie wroce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: si Re: Do czego wracać !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 21:06 Też się zastanawiam do czego mają wracać. Wyjechali bo nie było dla nich pracy za którą można by wyżyć. Po kilku latach okazuje się, że pracy nie ma nadal, wręcz jest jeszcze gorzej. Rząd namawia do powrotu bo nie ma kto pracować na emerytów. Ale prawda jest taka że pracy nie ma. Nie ma pracy za którą można przeżyć - bo za 1000 zł żyć się nie da, a taką pensję oferuje się najczęściej. Pracy nie ma dla tych którzy pozostali, wręcz wielu z tych co zostali zwalnia się teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msel Re: Do czego wracać !!!!! IP: 88.220.68.* 15.02.09, 23:21 ja wróciłem, żałuję :/ szok! Odpowiedz Link Zgłoś