Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

List motywacyjny - praca w KINIE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 10:40
    Witam, czy mógłby mi któs podrzucić jakieś info. co napisać w liście
    motywacyjnym jeśli chodzi o pracę w kinie??
    Próbowałam szukać,ale niestety nic nie udało mi się znaleźć :(
    Obserwuj wątek
      • Gość: lock Re: List motywacyjny - praca w KINIE IP: 79.162.157.* 04.03.09, 11:15
        a jakie to stanowisko?
        • Gość: Sylwia Re: List motywacyjny - praca w KINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 13:18
          Nic szczególnego :) praca na kasie itp.
          • allerune Re: List motywacyjny - praca w KINIE 04.03.09, 15:31
            myślisz, że jak napiszesz, że marzeniem Twojego życia jest praca na kasie w
            kinie, to ktoś Ci uwierzy ? ;)

dla mnie pisanie listów motywacyjnych na tego typu stanowiska wydaje się nieco
            naciągane
            • Gość: lock Re: List motywacyjny - praca w KINIE IP: 79.162.177.* 04.03.09, 15:56
              sylwia nie wymyśliła sobie listu motywacyjnego, tego żąda niestety większość
              pracodawców i chcąc nie chcąc trzeba się dostosować
              a tak poza tym to allerune Ty napisałabys w jakims liscie, ze ta praca jest
              Twoim marzeniem? to raczej nikogo nie obchodzi czy to jest twoje marzenie czy
              nie. lm jest kolejna szansą zeby sie zareklamować i trzeba w nim pisać o swoich
              zaletach a nie marzeniach

Sylwia mozesz napisac ze interesujesz sie kulturą, filmem, ze na bieżąco
              śledzisz nowości kinowe, dlatego moglabys np doradzic niezdecydowanym klientom
              jaki seans wybrac.
              napisz ze jestes komunikatywna, łatwo nawiązujesz kontakt z ludźmi
              jeśli pracowałas już w obsłudze klienta napisz jakie doświadczenia wyniosłaś.
              trudno tak doradzić nie znając Cię
      • nuova praca w KINIE 04.03.09, 18:12
        a tak z ciekawosci - fotkę też zadają?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka