calineczka200 30.03.09, 15:14 Czy ktoś mógłby mi powiedzieć coś o pracy w firmie ECTA Sp. z o.o. jako konsultant telekomunikacyjny. Jak to wygląda, jakie są zarobki i warunki pracy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monroe Re: Praca w ECTA Sp. z o.o. IP: 79.110.195.* 30.03.09, 21:58 Witam , wprawdzie nie pracowałem w tej firmie, jednakże Ecta to prawie to samo co Esim(eurobook)- to prawie jedna firma, tzn ci sami ludzie maczają palce i w Esim i w Ecta. Prae miesięcy temu praca w Ecta wyglądała tak: - praca polega na telefonicznym kontakcie z klientem, zazwyczaj jest to ankietowanie, z tego co pamietam wygladało to tak, że przy dobrych wiatrach dawali 8 zł netto na godzine, dobre wiatry nie dotykały każdego więc kończyło się na 6 zł netto, - praca w trybie dwuzmianowym, - reszta jak w normalnych call center, -kierownictwo pożal się Boże- dramat!! - wielka i ciągła rotacja ale to chyba normalne w tego typu firmach, -podsumowując: jeśli jesteś wytrzymała, masz głos nie do zdarcia, anielską cierpliwość i pogodę ducha to nic nie stoi na przeszkodzie żeby pomęczyć się tam z dwa tygodnie;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Praca w ECTA Sp. z o.o. IP: *.toya.net.pl 08.05.09, 12:19 zaznaczam, że opinia, którą przed chwilą zamieściłam dotyczyła agencji ECTA w Łodzi, jednak w innych miastach zapewne wygląda to podobnie. Czyli zdecydowanie grubymi nićmi szyte Odpowiedz Link Zgłoś