Gość: mobbing IP: *.chello.pl 25.05.09, 22:12 zapraszam na moj blog dotyczący mobbingu, którego stałem się ofiarą. www.mobbing.fotolog.pl Czuję się jak wymemłana szmata... :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
student121 Re: mobbing w pracy 15.06.09, 19:12 Witam! Jestem studentką V roku psychologii Uniwersytetu Jagiellońskiego. Piszę pracę magisterską na temat skutków zdrowotnych mobbingu. Jeśli chcesz dowiedzieć się czy istnieje większe niż przeciętne prawdopodobieństwo, że jesteś poddany/a mobbingowi i chcesz przyczynić się do rozwoju wiedzy dotyczącej tego coraz szerszego zjawiska, napisz na adres magisterkamobbing@gmail.com. Prześlę Ci krótką, anonimową ankietę, która pomoże w rozeznaniu Twojej sytuacji w pracy. Pozdrawiam, Ola Odpowiedz Link Zgłoś
student121 Re: mobbing w pracy 15.06.09, 19:15 "mobbingu" próbowałam do Ciebie napisać wiadomość przez bloga, ale chyba nie umiem się tym obsługiwać:) Czy mógłbyś umieścić mój apel na swoim blogu? Wiele osób go odwiedza i na pewno bardzo pomogłyby i mnie, i udowodnieniu, że mobbing psuje zdrowie... Odpowiedz Link Zgłoś