Gość: olo IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 13:56 Czy ktoś ma może jakieś informacje na ten temat, bardzo bede wdzięczny za wszystkie wskazówki. Pojawiają się czasem ogłoszenia w prasie ale to pewnie naciągacze. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Greg Re: Praca na platformie wiertniczej IP: 212.187.240.* 31.01.02, 14:11 Na 100% naciagacze, jesli oferuja prace w Europie. A do Azji czy Afryki na platforme nie radzilbym jechac, chyba, ze sie chce wrocic zywym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Praca na platformie wiertniczej IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 16:02 Gość portalu: Greg napisał(a): > Na 100% naciagacze, jesli oferuja prace w Europie. A do Azji czy Afryki na > platforme nie radzilbym jechac, chyba, ze sie chce wrocic zywym. No tak, ale ja chciałbym wiedzieć czy jest jakaś szansa zdobycia takiej pracy. Adresy firm mona znaleźć w internecie ale nie wiem czy jest sens cokolwiek wysyłać. Jeżeli masz jakieś informacje bardzo byłbym wdzięczny. Czy znacie kogoś, kto pracuje na platformie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Praca na platformie wiertniczej IP: *.daxnet.no 31.01.02, 17:28 Przede wszystkim trzeba postawic Ci pytanie, jak kto chcialbys pracowac? Jesli jestes specjalista to twoje szanse na znalezienie pracy w branzy naftowej sa wieksze, ale tez nie wielkie. To jest dosyc hermetyczny rynek, ale caly czas trzeba specjalistow w roznych dziedzinach np. firmy rekrutuja caly czas absolwentow geofizyki na AGH. Troche ich na poczatku kantuja, ale potem zarabiaja dobrze. Na znalezienie pracy na platformie wiertniczej, czy produkcyjnej szanse sa praktycznie rowne zeru. To sa bardzo dobrze platne prace i w wiekszosci obsadzane przez "swoich". Jezeli, nie jestes specjalista to zapomnij o pracy w branzy naftowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Praca na platformie wiertniczej IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 17:38 Raczej nie jestem specjalistą (raczej napewno), jeszcze studiuję. Zastanawiałem sie czy nie potrzebują ludzi bez kwalfikacji na zwykłych roboli, chyba nie każdy musi być specem, fizycznych chyba też potrzebują. Jestem w fatalnej sytuacji i szukam roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hybryda Re: Praca na platformie wiertniczej IP: 216.51.32.* 31.01.02, 18:41 Faktycznie jestes w fatalnej systuacji - praca na platformie jako fizyczny do wszystkiego? Qrde niezle, powiem cos z zycia zeby Cie rozweselic... Kiedys jak jezdzilismy na saksy do Holandii badz Niemiec, przejezdzalismy kolo kamieniolomow - mowie Tobie - wielkie to-to bylo, rozgrzane w sloncu z ludzmi wygladajacymi jak mrowki - tu badz tam,takie malutkie robaczki na skalnej scianie. Lupki to byly czy cos podobnego. I wiesz co, bo nie mogac znalezc pracy, ktora i tak bylaby na czarno moj brat i kumpel zaproponowali, ze pojdziemy tam i sprobujemy szczescia...rozumiesz to- "szczescia"????? Qurde, to byla patelnia, kilkadziesiat stopni w cieniu (to bylo lato), ktorego na tej patelni nie bylo! Kamien palil rece a oni - praca w kamieniolomach...hahahaha...wybilem im to z glowy. Pojebancy, mowie Tobie kompletni pojebancy. Zreszta ten sam kumpel chcial tez jechac na wieze i jebac jak w tych kamieniolomach. Chyba dobrze, ze mu sie nie udalo...pozdrawiam i zycze szczescia...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Praca na platformie wiertniczej IP: 212.187.240.* 01.02.02, 07:52 To mozesz zapomniec o platformie. Odpowiedz Link Zgłoś