Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca na platformie wiertniczej

IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 13:56
    Czy ktoś ma może jakieś informacje na ten temat, bardzo bede wdzięczny za
    wszystkie wskazówki. Pojawiają się czasem ogłoszenia w prasie ale to pewnie
    naciągacze.
    pzdr
    Obserwuj wątek
      • Gość: Greg Re: Praca na platformie wiertniczej IP: 212.187.240.* 31.01.02, 14:11
        Na 100% naciagacze, jesli oferuja prace w Europie. A do Azji czy Afryki na
        platforme nie radzilbym jechac, chyba, ze sie chce wrocic zywym.
        • Gość: olo Re: Praca na platformie wiertniczej IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 16:02
          Gość portalu: Greg napisał(a):

> Na 100% naciagacze, jesli oferuja prace w Europie. A do Azji czy Afryki na
          > platforme nie radzilbym jechac, chyba, ze sie chce wrocic zywym.
          No tak, ale ja chciałbym wiedzieć czy jest jakaś szansa zdobycia takiej pracy.
          Adresy firm mona znaleźć w internecie ale nie wiem czy jest sens cokolwiek
          wysyłać. Jeżeli masz jakieś informacje bardzo byłbym wdzięczny.
          Czy znacie kogoś, kto pracuje na platformie?

• Gość: Greg Re: Praca na platformie wiertniczej IP: *.daxnet.no 31.01.02, 17:28
            Przede wszystkim trzeba postawic Ci pytanie, jak kto chcialbys pracowac? Jesli
            jestes specjalista to twoje szanse na znalezienie pracy w branzy naftowej sa
            wieksze, ale tez nie wielkie. To jest dosyc hermetyczny rynek, ale caly czas
            trzeba specjalistow w roznych dziedzinach np. firmy rekrutuja caly czas
            absolwentow geofizyki na AGH. Troche ich na poczatku kantuja, ale potem
            zarabiaja dobrze. Na znalezienie pracy na platformie wiertniczej, czy
            produkcyjnej szanse sa praktycznie rowne zeru. To sa bardzo dobrze platne prace
            i w wiekszosci obsadzane przez "swoich". Jezeli, nie jestes specjalista to
            zapomnij o pracy w branzy naftowej.

• Gość: olo Re: Praca na platformie wiertniczej IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 17:38
        Raczej nie jestem specjalistą (raczej napewno), jeszcze studiuję. Zastanawiałem
        sie czy nie potrzebują ludzi bez kwalfikacji na zwykłych roboli, chyba nie
        każdy musi być specem, fizycznych chyba też potrzebują. Jestem w fatalnej
        sytuacji i szukam roboty.
        • Gość: hybryda Re: Praca na platformie wiertniczej IP: 216.51.32.* 31.01.02, 18:41
          Faktycznie jestes w fatalnej systuacji - praca na platformie jako fizyczny do
          wszystkiego? Qrde niezle, powiem cos z zycia zeby Cie rozweselic... Kiedys jak
          jezdzilismy na saksy do Holandii badz Niemiec, przejezdzalismy kolo
          kamieniolomow - mowie Tobie - wielkie to-to bylo, rozgrzane w sloncu z ludzmi
          wygladajacymi jak mrowki - tu badz tam,takie malutkie robaczki na skalnej
          scianie. Lupki to byly czy cos podobnego. I wiesz co, bo nie mogac znalezc
          pracy, ktora i tak bylaby na czarno moj brat i kumpel zaproponowali, ze
          pojdziemy tam i sprobujemy szczescia...rozumiesz to- "szczescia"????? Qurde, to
          byla patelnia, kilkadziesiat stopni w cieniu (to bylo lato), ktorego na tej
          patelni nie bylo! Kamien palil rece a oni - praca w
          kamieniolomach...hahahaha...wybilem im to z glowy. Pojebancy, mowie Tobie
          kompletni pojebancy. Zreszta ten sam kumpel chcial tez jechac na wieze i jebac
          jak w tych kamieniolomach. Chyba dobrze, ze mu sie nie udalo...pozdrawiam i
          zycze szczescia...:)
        • Gość: Greg Re: Praca na platformie wiertniczej IP: 212.187.240.* 01.02.02, 07:52
          To mozesz zapomniec o platformie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka