Gość: nabrany przez MP IP: *.cbmm.lodz.pl 23.07.09, 11:22 Już na samym wstępie rozmów, zmieniają fakty i obiecują gruszki na wierzbie! Są niekompetentni!!!! i do tego kasują połowę zarabianej przez ofiarę kasy!!!!!!!!!! NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bezrobotny Re: Manpower-oszuści IP: *.chello.pl 23.07.09, 11:34 Na tym polega sens istnienia firm pośredniczących w znajdowaniu pracowników, między innymi workserwis, randstad i wiele innych. Ale dlaczego to co robią te firmy nie mogą wykonywać urzędy pracy ??? A zarobek pracownika w całości by trafiał do kieszeni pracującego. Odpowiedz Link Zgłoś
xdomikx0 Re: Manpower-oszuści -zupełny brak profesjonalizmu 12.08.09, 22:05 Byłem na 3 etapach rozmów w Manpower na stanowisko Konsultanta, cięzkie rozmowy, po 1,5 - 2 godziny, testy, scenki rodzajowe - cuda. Małe zainteresowanie doświdczeniem i wykształceniem, Manpower jest zainteresowane jedynie czy przyszły konultant potrafi sprzedawać. Po tych 3 rozmowach nie raczyli mnie nawet powiadomić o wyniku, po prostu nic, zepelne zero. Straciłem mnóstwo czasu na nic i to po 3 etapach rozmów nawet nie przesłali e-maila... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giz Re: Manpower-oszuści IP: 88.220.82.* 04.01.10, 13:18 Gdzie jest w takim razie NASZE państwo,czemu takie rzeczy nie załatwia się z URZĘDU ,i my mówimy o demokracji,jak jeden drugiego wali w zęby- oszukuje- i o tym wszyscy wiedzą ,Tylko nikt z RZĄDU Odpowiedz Link Zgłoś
xdomikx0 Re: Manpower nie warto byc tam konsultantem 12.08.09, 22:14 Oto jakie firma Manpower oferuje warunki konsultantom: biurko, komputer + internet, telefon!!! I to wszystko ! Zero bazy danych klientów, zero bazy danych kandydatów !!! Każdy kto choć troche zna się na rekrutacji wie od razu ze z taką "ofertą" mozna sobie samemu otworzyc agencję w domu i nie oddawać nic Manpower a całą prowizję zachować dla siebie! Co w takim razie oferuje pracodawca? Poza tym targety na prawdę niemożliwe do wykonania. Byłam na rozmowach ale szybko zrezygnowałem bo to przecież nie ma sensu, zresztą oni tez nie raczyli się do mnie odezwać. Dlatego Manpower często zatrudnia młodych prosto po ztudiach bo ci biedacy jeszcze nie wiedzą czym to sie je. W każdym razie zastanówcie się 2 razy czy warto się w to ładować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soprano Re: Manpower nie warto byc tam konsultantem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.01.10, 23:17 Ciekawe : skoro się nie odezwali to skąd wiesz tak dokładnie jak wyglada praca w tej firmie ??? a może na spotkaniu już mieli Ci przedstawić bazę CRM, którą posiadają ??? Na wszystkich którzy do Ciebie nie oddzwonią lub po prostu nie są Tobą zainteresowani jako pracownikiem wylewasz żółć i piszesz takie bzdury ??? Może lepiej zrób jakiś kurs ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Innezdanie Re: Manpower-oszuści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 18:57 A ja mam dobre doświadczenia z Manpower. Dzięki nim dostałam pracę, nie zabierali mi części wypłaty, zarabiałam tyle co inni na tym stanowisku w tej firmie, konsultantka była bardzo serdeczna i pomocna:) Odpowiedz Link Zgłoś