Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jak zostać przedstawicielem handlowym?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 00:46
    Cześć. Chciałbym się dowiedzieć jakie szkoły itd. są potrzebne aby zostać PH. Stoję teraz przed wyborem liceum, chciałem zostać prawnikiem, ale potrzebne są do tego znajomości których ja niestety nie mam. Nie mam problemów z nawiązywaniem kontaktów i potrafię się dostosować nawet do najbardziej zanudzających ludzi. Staram się być duszą towarzystwa. Zastanawiam się jak by mi szło w takim zawodzie. Proszę, opiszcie jakie szkoły (jaki profil w liceum) i studia skończyć aby bez problemu znaleźć wtedy niezłą pracę?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Marcin Re: Jak zostać przedstawicielem handlowym? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 23:04
        Podpowie mi ktoś?
        • Gość: Clark Re: Jak zostać przedstawicielem handlowym? IP: *.rz.izeto.pl 24.07.09, 23:28
          To na PeHowca trzeba jakies specjalne szkoły? Obojętnie co byś nie skończył, jak masz dobrą bajere i nature komiwojażera to Cie przyjmą. 75% ofert to minimum średnie wykształcenie. Jedynie P.Farmaceutyczni niby powinni cos tam orientować się w medycynie. Dla pracodawców liczy sie przede wszystkim staż pracy. Moze jedynie ukierunkwać studia w zaleznosci co chcesz sprzedawac.
          • Gość: hhtg Re: Jak zostać przedstawicielem handlowym? IP: *.chello.pl 25.07.09, 11:50
            "Jedynie P.Farmaceutyczni niby powinni cos tam orientować
            > się w medycynie." - zupełnie nie . piszą takie bzdury w
            ogłoszeniach żeby podnieść range stanowiska . chodzi o kwestie
            motywacji to akwizycja jak każda inna tyle że w aptece zamiast w
            sklepie (chyba niue sadzisz że przedstawciel rozmawia z farmaceutami
            nt anatomii-))
            • Gość: Clark Re: Jak zostać przedstawicielem handlowym? IP: *.rz.izeto.pl 25.07.09, 13:03
              Napisałem niby a nie napewno, sam znam historyka na tym stanowisku.
              • Gość: ffd Re: Jak zostać przedstawicielem handlowym? IP: *.chello.pl 25.07.09, 15:42
                lepiej po historii niż po medycynie wierz mi -i dla firmy i dla
                niego i dla sprzedaży

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka