Dodaj do ulubionych

Muche niech ubogacą

24.12.15, 09:48
wolna-polska.pl/wiadomosci/anglii-skazano-13-somalijskich-muzulmanow-gwalcenie-dziewczynek-oskarzeni-tlumaczyli-czesc-naszej-kultury-2015-12
Obserwuj wątek
    • genia50 Re: Muche niech ubogacą 24.12.15, 10:08
      No,ale ich skazali i to b.dobrze.Nie ma wytłumaczenia dla takich zachowań.Równie dobrze można by było uznać,ze upijanie sie,bicie żon, i zlodziejstwo to tez częsć naszej kultury i dlugoletnia tradycja.
      • polak1706 Re: Muche niech ubogacą 25.12.15, 01:25
        Powinni im jeszcze obciąć rury i jajka w portkach .
        wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Afganscy-wojskowi-molestowali-malych-chlopcow-Zolnierzom-USA-dowodcy-kazali-odwracac-wzrok,wid,17863642,wiadomosc.html?ticaid=1162da
    • polak1706 Re: Muche niech ubogacą 25.12.15, 01:41
      Idą masy młodych jurnych jeba/ków (sorry)
      www.youtube.com/watch?v=HwTnByv8wDE
      • polak1706 Re: Muche niech ubogacą 25.12.15, 02:04
        www.youtube.com/watch?v=m2o02F_3Z3o
      • pamietamy3322 Re: Muche niech ubogacą 25.12.15, 13:35
        Jednak krzyzowcy mieli racje. Szkoda, że ich wszystkich nie wyrżnęli.
      • wislocki12 Prawda o pomocy Kościoła dla uchodźców 26.12.15, 22:03
        "Oto prawda o pomocy Kościoła dla uchodźców. Niektórych zaboli.
        Te dane zabolą krytyków Kościoła, którzy utrzymują, że wezwanie papieża Franciszka "uchodźcy w każdej parafii" było zaledwie pustym, pozostającym bez odzewu sloganem. Okazuje się, że w wielu włoskich diecezjach co drugi przyjęty pod opiekę księży to właśnie uchodźca." :-)
        • polak1706 Re: Prawda o pomocy Kościoła dla uchodźców 26.12.15, 22:12
          >że w wielu włoskich diecezjach <
          Odetchnąłem! Myślałem że w Polsce. Wiązałoby się to z rozpoczęciem islamizacji kraju a tego Polacy nie chcą.
          • wislocki12 Kard. Nycz: nie przyjmuję do wiadomości... 26.12.15, 22:46
            Kard. Nycz: nie przyjmuję do wiadomości, że my nie będziemy pomagać uchodźcom. Kazimierz Nycz był gościem specjalnego wydania "Faktów po Faktach".
            (...)
            Zdaniem metropolity warszawskiego Kazimierza Nycza, z różnych powodów popadamy w skrajności, zarówno w mówieniu o problemie uchodźców, jak również w próbie przygotowania się do rozwiązania tego problemu."

www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/kardynal-nycz-w-faktach-po-faktach-o-uchodzcach-in-vitro-i-trybunale,605729.html
            • polak1706 Re: Kard. Nycz: nie przyjmuję do wiadomości... 27.12.15, 22:03
              Może zająłby się pomocą chrześcijanom coooo?
              forumdlazycia.wordpress.com/2014/08/16/holokaust-chrzescijan-to-sie-dzieje-naprawde-artykul-przeznaczony-tylko-dla-ludzi-doroslych-18-lat/
              Zadziwiające, że wszystkich nieomal opętała chęć pomocy swoim przyszłym mordercom, gwałcicielom i podobnym o dzikiej, obcej zupełnie kulturze, a nie wyznawcom wiary którą się kultywuje w Polsce/kultywowało w Europie. To nawet jest bardzo przerażające!!!
              • palacz67 Re: Kard. Nycz: nie przyjmuję do wiadomości... 27.12.15, 22:15
                Potrafisz "umilić" wieczór, kolejny raz pokazujesz okrucieństwo, dobranoc.
                • polak1706 Re: Kard. Nycz: nie przyjmuję do wiadomości... 27.12.15, 22:22
                  Pomimo tego widocznego okrucieństwa i tak niewielu ma świadomość TOTALNEGO zagrożenia w Europie i Polsce ze strony ciapatych. Więcej meczetów, więcej imigrantów, więcej pomocy.... żenada!
                  Nasi przodkowie byli mądrzejsi w tej kwestii.
                  • palacz67 Re: Kard. Nycz: nie przyjmuję do wiadomości... 27.12.15, 22:31
                    Masz rację, zgadzam się z Tobą. Jest w Polsce tyle bezdomnych, potrzebujacych osób, młodsza córa mi opowiadała, o wiele więcej niż w Tarnobrzegu i nikt się nie przejmuje ich losem. Śpiewał o tym już dawno Kaczmarski, dobranoc:-)
                    www.youtube.com/watch?v=hCc-OPnHiEk
                    " nie wyciągają wnuki z życia dziadów nauki"
                    • wislocki12 Niech wreszcie coś zrobią! 28.12.15, 22:31
                      No właśnie, PiS wrócił do władzy. I co? Sama piszesz: "Jest w Polsce tyle bezdomnych, potrzebujących osób, młodsza córa mi opowiadała, o wiele więcej niż w Tarnobrzegu i nikt się nie przejmuje ich losem." Niech wreszcie coś zrobią! :-((
                      PS. Naprawdę masz dwie córki? A gdzie mąż? W ogóle o nim nie piszesz...
                      • palacz67 Re: Niech wreszcie coś zrobią! 28.12.15, 23:20
                        Juz kiedyś pisałam, że jestem prawdomówna i nie lubię, gdy ktoś mnie okłamuję. Tracę wówczas zaufanie do takiego czlowieka, dobranoc.
                        • palacz67 Re: Niech wreszcie coś zrobią! 28.12.15, 23:21
                          okłamuje
                      • edekzgredek99 Re: Niech wreszcie coś zrobią! 29.12.15, 08:20
                        Maz panie to dawno temu odszedl w sina dal. Panie, mial juz chlop dosyc. Pan bys chcial aby pana zona po krzakach sie z lechowskim ciagala?
      • wislocki12 Link 26.12.15, 22:05
        Zapomniałem o linku. :-(

www.fakt.pl/swiat/oto-prawda-o-pomocy-kosciola-dla-uchodzcow,artykuly,599992.html
    • pamietamy3322 Re: Muche niech ubogacą 25.12.15, 13:40
      Jakby nie Sobieski to europa setki lat byłaby juz islamska. Król Francji pokłócony z cesarzem liczył na to ze islam zdobędzie wiedeń i sie cieszył bo sułtan mu powiedział , ze Francja go nie interesuje. Ale sułtan jak tylko by zdobył Wiedeń miał ruszyć na Francje. Jakby nie Soieski i Polacy to euopa juz setki lat byłaby islamska. Ale jak ktoś nie zna historii to może odsiecz wiedeńską wyśmiewać. Europa powinna nas po nogach całować.
      Drugi raz im uratowaliśmy dupe przed bolszewikami. Jakby bolszewia zdobyła Warszawe nic by ich nie powstrzymało przed zajęciem europy.
      • wislocki12 Poligon doświadczalny 25.12.15, 13:58
        Może i masz rację, ale zwróć uwagę na to, że już od jakiegoś, sporego zresztą czasu, ziemie arabskie stały się poligonem doświadczalnym dla wszelkiej maści wojsk. W tej chwili samoloty francuskie, amerykańskie, tureckie, rosyjskie i... arabskie bombardują Syrię, niestety. A ludzie twojego pokroju nazywają ich agresorami i odmawiają im chrześcijańskiej pomocy! Nawet w Wigilię! :-((
        • pamietamy3322 Re: Poligon doświadczalny 25.12.15, 14:56
          A kto rozpętał te wojny na bliskim wschodzie w libii , syrii jak nie soros i rockefeler mocodawcy pewnego pana od demokracji
          • wislocki12 Krucjaty 25.12.15, 21:33
            Soros i Rockefeller, powiadasz? Czy to oni według Ciebie rozpętali wojny krzyżowe... ;-))
    • polak1706 Re: Muche niech ubogacą 25.12.15, 16:03
      Europa jest na straconej pozycji. Tak to wygląda. Wszystko ustawione, ustalone a głosy rozsądku (sprzeciwu) są tłumione na starcie. Europa UMIERA!
      www.youtube.com/watch?v=ZOuII0cLUHI
      • wislocki12 Jedyny sprawiedliwy? 25.12.15, 21:12
        No tak, polak1706 jak ów "samotny biały żagiel"! ;-))
        • palacz67 Re: Jedyny sprawiedliwy? 25.12.15, 21:16
          Wisłocki, jesteś inteligentny, dlatego nie rozumiem, po co udajesz głupiego? Pozdrawiam świątecznie:-)
          • wislocki12 Jak Mesjasz... 25.12.15, 21:27
            Ja inteligentny? Chyba żartujesz? ;-))
            Wzajemne świąteczne pozdrowienia! :-))
            PS. Naprawdę nie sądzisz, że polak1706 kreuje się tu na jedynego sprawiedliwego, który troszczy się o losy Europy, nie przymierzając, prawie jak Mesjasz, co by to nie mogło oznaczać? ;-))
            • polak1706 Re: Jak Mesjasz... 25.12.15, 21:39
              Troszczę się o własny zadek a nie ZBOCZONĄ, ZNIEWIEŚCIAŁĄ, NIEROZWAŻNĄ Euroarabie. Twoja inteligencja to te durne wpisy? Żałosne.
              >No tak, polak1706 jak ów "samotny biały żagiel"! ;-)) <
              • wislocki12 Altruizm 25.12.15, 22:18
                No tak, "Troszczę się o własny zadek"... Jak to się nazywa? Altruizm? ;-))
                PS. Myślę, że Jezus może być z Ciebie dumny... :-(
                • palacz67 Re: Altruizm 25.12.15, 22:34
                  Przestań, Wisłocki, kąsać w Boże Narodzenie dobrego czlowieka, dobranoc.
                  • polak1706 Re: Altruizm 25.12.15, 23:17
                    Ona nie ma zębów!
                    • palacz67 Re: Altruizm 26.12.15, 06:42
                      Witam, rozśmieszyłeś mnie z rana, pozdrawiam ciepło:-)
            • palacz67 Re: Jak Mesjasz... 25.12.15, 21:40
              Porozmawiaj, Wislocki, z Polakami, którzy mieszkają np. w Paryżu, czy Berlinie. Ja mam pełno przyjaciół, znajomych i rodzinę w Paryżu. Znam biegle język francuski. Mam możliwość pojechania do Paryża nawet z całą rodziną. Ostatnio ciotka mnie namawaiała, miała 3 wolne miejsca w aucie, wracali do Paryża. Mam dwie przyjaciółki z sąsiedztwa w Paryżu. Jestem bardzo odważnym człowiekiem a boję się tam jechać. To już nie jest ta Europa, co kiedyś. Nie widzisz tego? Byłam w Budapeszcie i Berlinie niedawno. Był tam spokój i porządek. Przeraża mnie to, co ostatnio widziałam w Budapeszcie na różnych filmikach. Nie będę rozmawiać z Tobą na temat Polaka ale na temat bezpiecznej Europy możemy pogadać. Pozdrawiam:-)
              • polak1706 Re: Jak Mesjasz... 25.12.15, 21:46
                >Nie będę rozmawiać z Tobą na temat Polaka<
                I słusznie. Moja osoba nie jest godna uwagi. Są POważniejsze problemy jak: islamizacja, napływ obcych kulturowo a raczej POTOP i nadchodzące wojny domowe, wyprzedaż Polski, zniewalanie narodu polskiego, panoszenie się żydostwa, UPOwców w Polsce, rządy polskojęzyczne w Polsce od 25lat itp
                • polak1706 Re: Jak Mesjasz... 25.12.15, 21:55
                  Kolejni (oprócz tych 8 tysięcy nowych dziennie w Grecji) maszerują w celu Kulturowego Wzbogacania Europy
                  wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Szturm-setek-migrantow-na-hiszpanska-granice-Sa-zabici-i-ranni,wid,18068167,wiadomosc.html?ticaid=1162ee
                • palacz67 Re: Jak Mesjasz... 25.12.15, 21:55
                  Nooooo, nie zgadzam się z jednym Twoim zdaniem, ale nie powiem, którym:-) Pozdrawiam:-)
                  • wislocki12 Nie zgadzam się z żadnym zdaniem polaka1706 25.12.15, 22:50
                    Przyznaję Ci częściową rację. Częściową, bo przyznam się szczerze, że ja nie zgadzam się z żadnym zdaniem napisanym przez polaka1706, niestety! ;-))
                  • e-zybi Re: Jak Mesjasz... 26.12.15, 07:39
                    Z tym akuratnie się zgadzam, doceniam szczerość piszącego ;-)
                • wislocki12 Pikusie 25.12.15, 22:22
                  Chyba już zakiwałeś się! Przy Tobie Winnicki, Bosak, Zawisza, że o Kowalskim nie wspomnę, to małe pikusie... ;-))
                  • polak1706 Re: Pikusie 25.12.15, 23:18
                    Ale bredzisz!
                    • wislocki12 Bredzę 26.12.15, 00:41
                      No! ;-))
                      • palacz67 Re: Bredzę 26.12.15, 19:37
                        Obiecałam dzisiaj córce, że kiedyś razem pojedziemy do Wiednia, ale już zaczynam się bać, czy dotrzymam obietnicy. Powód poniżej, pozdrawiam:-)
                        wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Podwyzszony-stan-gotowosci-w-Wiedniu-Ostrzezenia-o-zamachach-terrorystycznych,wid,18068824,wiadomosc.html?ticaid=116304
                        • e-zybi Re: Bredzę 26.12.15, 19:51
                          Myślę, że nie dotrzymasz obietnicy, a dlaczego? dobrymi chęciami...;-))
                        • edekzgredek99 Re: Bredzę 26.12.15, 19:53
                          Bez obaw. Na wiejska nauczycielke nikt sie nie zamachnie. Ale tak na wszelki wypadek radze nie przekraczac granic gminy
                        • polak1706 Re: Bredzę 26.12.15, 20:40
                          Wojny domowe wiszą w powietrzu! Euroarabia dłużej tak nie wytrzyma!
                          • wislocki12 Damy radę 26.12.15, 20:51
                            Myślę, że masz rację. Bez wojny domowej nie damy rady pozbyć się "Damy Radę". Na razie jednak to Europa bombarduje Syrię! ;-((
                          • wislocki12 Wojna? 27.12.15, 12:57
                            "Narodowe Archiwum Bezpieczeństwa w Stanach Zjednoczonych ujawniło dokument "Strategic Air Command Atomic Weapons Requirements Study" z czasów zimnej wojny. Wynika z niego, że w razie ataku Związku Radzieckiego na USA, Amerykanie zrzuciliby bombę nuklearną na m.in. Polskę. 1/2 Polska miała być zmieciona przez amerykańskie "atomówki". Ujawniono dokument z czasów zimnej wojny Polska miała być zmieciona przez amerykańskie "atomówki". Ujawniono dokument z czasów zimnej wojny Przejdź do galerii Oficjalny dokument, który ujawniono po blisko 60 latach, ujawnia ponad 1 200 punktów w bloku wschodnim oraz Chinach, które zostałaby zbombardowane przez USA w odpowiedzi na agresję ZSRR. Na liście znajdują się m.in. takie miasta, jak Moskwa, Leningrad (dziś Petersburg) czy Pekin, tereny Czechosłowacji, Litwy i NRD, a także Warszawa czy Poznań. Jak podaje portal kresy.pl, wojsko amerykańskie zrzuciłoby bomby nuklearne również na wybrane punkty w innych polskich miejscowościach: Łebie, Władysławowie, Przemyślu, Mrągowie, Katowicach, Sosnowcu czy Gliwicach." :-((

Czytaj więcej: www.polskatimes.pl/artykul/9229245,polska-miala-byc-zmieciona-przez-amerykanskie-atomowki-ujawniono-dokument-z-czasow-zimnej-wojny,id,t.htmlWpisz swoją odpowiedź
                            • ja-tarzan Re: Wojna? 27.12.15, 13:45
                              Wojna?

No ... zimna była...
                              • wislocki12 Zimna była... 28.12.15, 01:32
                                Zimna też, a paru nawiedzonych na tyn forum chętnie rozpętałoby nową - cieplejszą. Najchętniej przeciw uciekinierom szukającym ludzkich warunków do życia... :-(
                                • polak1706 Re: Zimna była... 28.12.15, 01:40
                                  To ty jeszcze nie śpisz?
                                  >Najchętniej przeciw uciekinierom szukającym ludzkich warunków do życia...<
                                  Zaczyna się niewinnie, później trzeba się gdzieś pomodlić (budowa meczetów), później zasiłki za małe (mały bunt), później masówki na ulicach i modły (paraliż ulic), później milicja islamska na ulicach (zakaż picia piwa na ulicach, zmuszanie do przystąpienia do ISLAMU) itd.
                                  Myśl wisłocka!
                                  • wislocki12 Myśl polaku... 28.12.15, 12:32
                                    Zakaz picia piwa na ulicach (i nie tylko piwa) już mamy, że o modłach, za małych zasiłkach, buntach i masówkach nawet nie wspomnę, mamy od zawsze! Myśl, polaku! ;-)
                                    • polak1706 Re: Myśl polaku... 28.12.15, 20:16
                                      Polak do tego przyzwyczajony a ciapate tylko roszczeniowe są.
                                      Myśl wisłocka.
                                • ja-tarzan Re: Zimna była... 28.12.15, 13:40
                                  >>Zimna też, a paru nawiedzonych na tyn forum chętnie rozpętałoby nową - cieplejszą.

Myślisz, że ktoś dąży do wojny nuklearnej?

>>Najchętniej przeciw uciekinierom szukającym ludzkich warunków do życia... :-(

Pomijając tych "klepiących" ekstremalnie głupie pseudo-opinie, to pozostaną ewentualnie sceptycy.
                                  Sceptycy, których warto posłuchać, bo przecież nie można działań i decyzji opierać jedynie na jednostronnej opinii, jedynie optymistycznej.
                                  Wielu z "uciekinierów" jedzie za chlebem ... łatwym chlebem dodajmy i nie można zakładać, że ktoś ma obowiązek ten chleb zapewnić.
                                  To młodzi ludzie, w pełni sił, czemu nie spróbują czegoś u siebie zmienić?
                                  Czemu prezentują tak roszczeniowa postawę, już na wstępie kamieniami walcząc o "przychylność" ewentualnej nowej ojczyzny i zgodę na ich osiedlenie?
                                  mam wrażenie, że te w sumie nieliczne otwarcie prezentowane do kamer żądania "dania im tego, co się należy" to tylko cząstka powszechnego dość przekonania, że "mi się po prostu należy".
                                  Pomyśl o miejscach, które mają problem z imigrantami i wyobraź sobie, że to nie przedmieścia Paryża, jakaś Dania, czy Niemcy, a Zwierzyniec, czy Wielowieś.
                                  Natomiast tysiące wydawane na reklamowane jako nieodpowiednie obiady pochodzą z Twoich podatków.
                                  • polak1706 Re: Zimna była... 28.12.15, 20:20
                                    innymi słowy wisłocka:
                                    Co 2gi kęs będziesz musiała oddać obcym za friko, a jadąc na rowerze przez odludne miejsce możesz go stracić, oberwać po szczęce od ciapatego, który wychodzi z założenia, że aby mieć to trzeba ukraść a nie zapracować na to.
                                    • wislocki12 Kellys 28.12.15, 20:47
                                      Może masz rację, ale ja nie mam rowera, nawet tego marki Kellys! ;-))

"Żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne" (J. Kaczyński)
                                  • wislocki12 Katolicyzacja Europy? 28.12.15, 20:39
                                    Czy Ty naprawdę nie potrafisz przyjąć do wiadomości, że w ostatnich latach z Polski wyjechało ponad 2 mln. ludzi, którzy bynajmniej nie głodowali i których nikt nie bombardował i nie rozstrzeliwał? Wielu z tych uciekinierów pojechało za chlebem, łatwym chlebem, dodajmy, i nie można było zakładać, że ktoś ma obowiązek im ten chleb zapewnić. To byli młodzi ludzie, w pełni sił, dlaczego nie spróbowali czegoś u siebie zmienić? Dlaczego prezentowali tak roszczeniową postawę, walcząc o przychylność ewentualnej nowej ojczyzny i zgodę na ich osiedlenie? Przyjęto ich prawie bez problemu i nikt nie oskarżał ich, że chcą skatolicyzować Zachodnią Europę! ;-))

"Żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne" (J. Kaczyński)
                                    • polak1706 Re: Katolicyzacja Europy? 28.12.15, 21:00
                                      Już ci kiedyś pisałem, że Polacy nie narzucają nikomu swojej religii, nie podrzynają gardeł itd
                                      • palacz67 Re: Katolicyzacja Europy? 28.12.15, 21:32
                                        Potwierdzam, spędziłam Święta Bożego Narodzenia i Nowy Rok w Rosji w akademiku i nikomu nie narzucaliśmy się ze swoimi tradycjami, pozdrawiam:-)
                                      • wislocki12 Czy Ty rozumiesz słowo drukowane? 28.12.15, 21:36
                                        Czy Ty na pewno rozumiesz słowo drukowane? Przecież napisałem: "Przyjęto ich prawie bez problemu i nikt nie oskarżał ich, że chcą skatolicyzować Zachodnią Europę!" ;-))
                                        PS. I oskarżać o podrzynanie gardeł! :-((

• polak1706 Re: Czy Ty rozumiesz słowo drukowane? 28.12.15, 21:44
                                          Islamistów też przyjmuje się bez problemów i nikt ich o nic nie oskarża a oni podrzynają i tak gardła więc nie pleć bzdur!
                                    • pamietamy3322 Re: Katolicyzacja Europy? 28.12.15, 21:53
                                      Nie slyszalem zeby jakis kraj do ktorego wyemigrowali Polacy wskoczyl w ciagu 10 lat na 2 miejsce w swiecie w liczbie gwaltow jak Szwecja, ktora zajmuje w tym rankingu 2 miejsce w swiecie po afrykanskim mini panstewku leostho gdzie zwyczajem jest podryw na gwalt.
    • pamietamy3322 Re: Muche niech ubogacą 26.12.15, 15:33
      Zachód musi być podbity przez arabów. Dorośli mężczyźni jarający sie baśnią hobbit albo superbohaterami marvela czy gwiezdnymi wojnami.Ze zdezelowanymi mózgami po trawie. Jak tego nie podbić i nie zerżnąć im kobiet?
      • edekzgredek99 Re: Muche niech ubogacą 26.12.15, 17:15
        Co ty masz z tym rznieciem kobiet? Glodnemu chleb na mysli czy zboczenie jakie?
      • polak1706 Re: Muche niech ubogacą 26.12.15, 20:46
        Tak się to skończy
        www.google.pl/search?q=bestgore+islam&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjU99mopPrJAhUF1XIKHf96AyIQ_AUIBygB&biw=1280&bih=873#imgrc=_
        • palacz67 Re: Muche niech ubogacą 26.12.15, 20:53
          Okrutne są te zdjęcia, pozdrawiam.
        • wislocki12 SOS 26.12.15, 20:54
          Myślę, że powinieneś skorzystać z pomocy psychiatrycznej. :-))
      • wislocki12 Zdezelowany mózg 26.12.15, 20:57
        "Zdezelowany mózg"? Też mi przychodzi to do głowy, jak czytam twoje wpisy... :-((
        • polak1706 Re: Zdezelowany mózg 26.12.15, 22:24
          www.youtube.com/watch?v=mM7tqhEoreE
          Moich wpisów jest bardzo mało. To głównie linki do tematów.
          www.youtube.com/watch?v=el-eEK4bnzM
          • wislocki12 A szkoda 27.12.15, 23:04
            Mało, powiadasz? A szkoda! ;-))
    • pamietamy3322 Re: Muche niech ubogacą 26.12.15, 22:34
      wislocki mysli ze polak, marmar, lechowski, wislocki15 itd to jedna osoba. Ten gosc to dekiel. Wystarczy nawet wziac byle jaki artykul nawet na polskojezycznym onecie zachwalajacymuzulmanska inwazje i spojrzec na komentarze na dole. Tysiace wpisow delikatnie powiedziawszy niechetne muzulmanom. To pewnie tez jedna osoba pisze te tysiace wpisow na wszystkich portalach nawet na gazeta.pl szechterowej szczekaczce musieli wylaczyc komentarze pod artykulami dotyczacymi inwazji muzulmanskiej.
      • wislocki12 Katonacjonalizm 26.12.15, 23:18
        Ale mnie przecież nie chodzi o stosunek do migrantów, lecz o sposób myślenia, katonarodową mentalność, sposób wysławiania się, błędy językowe, a nawet różnego rodzaju drobne wpadki (jak choćby ta dzisiejsza palacz67, który nagle zaczął wykreślać mapki analogiczne do tych, które przy okazji mieleckich tras rowerowych wykreślał Lechowski51).
        No właśnie, lechowski zniknął z forum, ale za to pojawili się nowi forumowicze, każdy z nich miał mieć swoją indywidualność: wislocki15 miał być kolegą wislockiego12 z UB, wislocka12 - byłą żoną wislockiego12, polak1706 - ateistycznym patriotą, mar1mar1 - ortodoksyjnym katolikiem, nieomal, palacz67 - głupią, ale do bólu szczerą wiejską nauczycielką, pamietamy3322, zaś prostackim nacjonalistą i rasistą. Po jakiś czasie prawie każda z tych postaci rozstawała się ze swoją indywidualnością. Pozostał tylko tępy prymitywny i prostacki katonacjonalizm! :-((

• palacz67 Re: Katonacjonalizm 27.12.15, 07:34
          Witaj, Wisłocki, Ty też jesteś bardzo szczery, pozdrawiam i życzę udanej niedzieli.
        • palacz67 Re: Katonacjonalizm 27.12.15, 07:40
          Phi, Ty też zrobiłeś błąd:-)
          • wislocki12 Więcej szczegółów? 27.12.15, 22:44
            To może więcej szczegółów? ;-))
            • palacz67 Re: Więcej szczegółów? 29.12.15, 17:50
              Zdecyduj się, jakiego jestem rodzaju:-) Pozdrawiam
        • polak1706 Re: Katonacjonalizm 27.12.15, 16:40
          >No właśnie, lechowski zniknął z forum,<
          Nie pomyślałaś, że ludzie mają masę obowiązków, zmieniają gusta, poglądy, chorują itd i mogą nie mieć czasu wchodzić na fora?
          • wislocki12 Nowa fala 27.12.15, 22:40
            Może masz rację, ale dlaczego pojawił się ponownie właśnie dzisiaj? Poczuł się wezwanym do tablicy? Może masz w tym jakiś udział? ;-))
            PS. A co sądzisz o katonacjonalistycznej nowej fali na tym forum? ;-))
            • polak1706 Re: Nowa fala 27.12.15, 22:49
              Najgorsza fala to ty iPOdobni. Nie ma innego zagrożenia niż z waszej strony. Wszystko odwracane do góry nogami. Zagrożenie ze strony Islamu- POpieramy islam. Okradanie i niszczenie Polski i Polaków w imię prywatnych interesów i smacznych ośmiorniczek na koszt POdatnika- POpieramy KoD, PO, Petru, ucznia szkodnika Balcerowicza itp itd.
              • wislocki12 Ośmiorniczki 27.12.15, 23:03
                Mam wrażenie, że twoja odpowiedź ma charakter raczej wymijający. Czyżbyś miał podzielać moją hipotezę? :-))
                PS. Porcję ośmiorniczek możesz sobie kupić w każdym przeciętnym markecie. W Mielcu też! Nie radzę spożywać wprost z zamrażarki! ;-))
    • pamietamy3322 Re: Muche niech ubogacą 28.12.15, 22:05
      Moze wislocki to rzeczywiscie kobieta jakas bardzo brzydka feministka wystarczy obejrzec migawki z tych marszow. I liczy na to ze jak przybedzie tysiace migrantow to ktos ja w koncu puknie.
      • wislocki12 "Kogo pukasz"? 28.12.15, 22:44
        Myślę, że to kolejna wpadka polaka. No bo kto na tym forum pamięta, że właśnie on "genderyzuje" wislockiego12 na tym forum? Chyba tylko kolejna kreacja lechowskiego51! ;-))
        PS. Ciekaw jestem, jak wyglądasz i kogo pukasz, co by to nie miało oznaczać! :-((
        • pamietamy3322 Re: "Kogo pukasz"? 28.12.15, 22:49
          To zle myslisz jak zwykle
          • wislocki12 To nie Ty? 28.12.15, 23:37
            Czy to przypadkiem nie Ty napisałeś: "I liczy na to ze jak przybedzie tysiace migrantow to ktos ja w koncu puknie."? :-((
            • edekzgredek99 Re: To nie Ty? 29.12.15, 08:17
              Panie, pani palacz to nawet emigrant nie puknie
      • edekzgredek99 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 08:28
        A ty drogi pamietamy nie smuc sie, moze przybedzie jakis islamista homoseksualista i puknie akurat ciebie. Musisz tylko uzbroic sie w cierpliwosc.
        • pamietamy3322 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 08:57
          No chyba zgredek liczysz na brudasow homoseksualistow razem ze swoimi kolegami lewusami. Wstydz sie pederasto dla swoich zboczonych popedow jestes gotowy zniszczyc europe.
          • edekzgredek99 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 09:01
            Ja? Przeciez to ty i polak cos tam jednym ciegiem o pukaniu i rznieciu. To raczej wy wygladacie na bardzo spragnionych
            • pamietamy3322 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 09:04
              Ale my tylko kobietki a ty ciagle robisz jakies homoseksualne wciny. I z tego co czytalem to podobaja ci sie ciapaci stary pederasto.
              • pamietamy3322 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 09:14
                Rzygam na cala zachodnia spedaloną europe. Gdzie banda lewackich pederastow doszla do wladzy i nie przejmuja sie gwalconymi przez ciapatych bialymi kobietami czasem nawet dziecmi.
              • edekzgredek99 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 09:15
                A wygladasz jakby ci bylo wszystko jedno kto byle tylko cie przelecial. A puknac to cie moge palka w ten pusty czerep erotomanie gawedziarzu. Wracaj do kurnika i tam sie oddawaj uciechom zoofilu ohydny.
                • pamietamy3322 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 09:19
                  wszystko jedno to jest tobie albo to starcza demencja albo co innego.
                  • edekzgredek99 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 09:26
                    Raczej tobie. Nawet kurze nie przepuscisz
                    • pamietamy3322 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 11:25
                      Dyskusja z toba to strata czasu stary przyglupie.
                      • wislocki12 Jak JPII 31.12.15, 01:24
                        No tak, wiedziałem: dyskusja z Tobą ubogaca! ;-))
    • pamietamy3322 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 09:30
      Tylko pederasta moze wyzej stawiac te malpy niz biale kobiety i dziewczynki. Ale takie rzadza unią.

wolna-polska.pl/wiadomosci/anglii-skazano-13-somalijskich-muzulmanow-gwalcenie-dziewczynek-oskarzeni-tlumaczyli-czesc-naszej-kultury-2015-12
    • pamietamy3322 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 09:42
      www.prawica.net/960
      • pamietamy3322 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 10:00
        Miliony negroidow sprowadzane do europy przez lewactwo na zlecenie miedzynarodowego zyda zeby zniszczyc nasza cywilizacje.
        • pamietamy3322 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 10:09
          co jest do kur nedzy?? W tej Szwecji brudasy widza biala kobiete gwalca jak nie zabija to dostaja prace spoleczne a gwalca sobie jak chca ktora im sie na ulicy spodoba. Na jednej ulicy gwalca biala kobiete na drugiej marsz pederastow. Co to kur jest????? To jest juz koniec tego kraju.
          • edekzgredek99 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 10:31
            Nie dosc zes zboczony to jeszcze psychol. Sam ze soba gadasz i w kolko o jednym. Lecz sie.
            • pamietamy3322 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 10:40
              O prawde ze zlem zawsze bede walczyl. Bez wzgledu na ataki wszelakiej masci zdegenerowanych lewusow.
              • edekzgredek99 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 10:48
                Dobry psychiatra uczyni twoje zycie znosnym.
                • pamietamy3322 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 10:49
                  Tylko znajdz jakiegos dobrego dziadu co dobrzeleczy starcza demencje.
                  • edekzgredek99 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 10:59
                    Owszem, wiek mam sluszny ale jestem normalny. Ale widze, ze z toba z minuty na minute gorzej. To taki poswiateczny depresyjny atak czy cos cpales? Zalecam jednak wizyte u lekarza zanim kogos zgwalcisz na ulicy czy gdzies tam obok kurnika
                    • pamietamy3322 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 11:01
                      Takich lewusow jak ty gwalty podniecaja skoro na to pozwalaja negroidom.
                      • pamietamy3322 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 11:02
                        Totalna lewacka degenerka prowadzaca do zaglady narodu
                      • edekzgredek99 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 11:20
                        Jak na razie to ty jestes podniecony
        • ja-tarzan Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 11:07
          >>Miliony negroidow sprowadzane do europy przez lewactwo na zlecenie miedzynarodowego zyda zeby zniszczyc nasza cywilizacje.

Gdyby posłuchać szwedzkich polityków (choć nie tylko), łącznie z tymi z prawej, co to są sceptyczni wobec obecnej imigracji, to usłyszeć można raczej inne powody, czy nawet uzasadnienie konieczności stymulowania imigracji. Dla dobra gospodarki.
          Gdyby sobie wyobrazić imigrację na poziomie zero w tych krajach, to jak myślisz, co by było?
          • pamietamy3322 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 11:10
            Postaraj sie to przeczytac moze zrozumiesz
            www.prawica.net/960
            • pamietamy3322 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 11:13
              Nie ma zadnych ale to zadnych ekonomicznych podstaw do przyjmowania ciapataych , murzynow itd. Sa same straty finansowe, spoleczne, kryminalne.
              • pamietamy3322 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 11:14
                Nie chrzań jakiś klamliwych lewackich farmazonow. Cel sprowadzania milionow negroidow jest calkiem inny.
                • ja-tarzan Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 18:04
                  >>Nie ma zadnych ale to zadnych ekonomicznych podstaw do przyjmowania ciapataych , murzynow itd. Sa same straty finansowe, spoleczne, kryminalne.

Są duże koszty, obecnie szczególnie, jednak przez KILKA DEKAD w państwach skandynawskich, Holandii, Belgii, Francji, Hiszpanii ten system generalnie przynosił korzyści.
                  Poczytaj trochę, ale nie tylko buńczuczne portale "walczące". ;)
                  To dziś zaczyna to uwierać, najpierw ze względu na kryzys zwrócono uwagę na koszty opieki socjalnej (jakoś w 30 ostatnich latach XX w i pierwszej dekadzie XXI nie było to takim problemem), potem problem z agresją opartą na religijnej wojnie.

Przyznaję, że to wielki problem dla tych krajów i być może niekoniecznie "dobry biznes", ale jednak wierzę przedstawicielom rządu Szwecji oraz OPOZYCYJNEJ PARTII PRAWICOWEJ raczej niż rewelacjom portalu prawica.net.

Po pierwsze nie jest wiarygodny, gdy wspomina z rozrzewnieniem (oczami obserwatora, może imigranta) o raju dla "Białych rodzin".
                  Po drugie nie zaprzecza nawet zacytowanej przeze mnie tezy.

>>Nie chrzań jakiś klamliwych lewackich farmazonow. Cel sprowadzania milionow negroidow jest calkiem inny.

Po pierwsze to spróbuj podskoczyć nieco na wyższy poziom intelektualny w dyskusji. To Cie rozwinie.

Po drugie możesz mnie oświecić jaki cel miał rząd szwedzki, czy norweski wyrażając zgodę na przyjazd takich mas imigrantów? Zgładzenie własnych obywateli?
                  Lewactwo unijne chce zgładzić białą rasę, czy też iluminaci?
                  • polak1706 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 21:16
                    >Zgładzenie własnych obywateli?
                    Lewactwo unijne chce zgładzić białą rasę, czy też iluminaci?<
                    Tak! Jak najbardziej!
                    wiadomosci.onet.pl/swiat/19-latek-okradl-szwedzka-rodzine-krolewska/wfnygw

• ja-tarzan Re: Muche niech ubogacą 30.12.15, 16:27
                      >>Tak! Jak najbardziej!

Jaki maja w tym interes? NO bo chyba mają, nie robią tego dla idei, a dla kasy, jak to iluminaci.

Łatwiejszy zysk wydoją z muzułmanów i napływowej ludności? Nie z własnych obywateli, np. poprzez bankowość?

Nie widzisz braku logiki w takim rozumowaniu?

P.S. Jaki związek logiczny widzisz między swoją(?) tezą, a informacja o kradzieży?
                      • pamietamy3322 Re: Muche niech ubogacą 30.12.15, 16:43
                        Robią to dla wladzy absolutnej nad swiatem WŁADZY

Dobra dosc sami troche myslcie.

• ja-tarzan Re: Muche niech ubogacą 30.12.15, 17:39
                          >>Robią to dla wladzy absolutnej nad swiatem WŁADZY

Dla władzy, choćby w biedzie? ;) Władza to pieniądze, a pieniądze to władza. Nie ma władzy bez pieniędzy. Udowadnia to historia.
                          Pokazuje jak rozwijały się rożne siły w czasach pokoju i w czasach wojny.

>>Dobra dosc sami troche myslcie.

Czytaj i myśl. Nie tylko jeden portal, nie tylko krzykaczy, ale również historyków, analityków, publicystów.
                          Zdobywaj wiedze i ja analizuj.

To wzbogaca ;)

... nierzadko daje władzę ... NAJWAŻNIEJSZĄ.

WŁADZE NAD WŁASNYM UMYSŁEM.
                          • pamietamy3322 Re: Muche niech ubogacą 30.12.15, 18:03
                            Ostatni raz ci odpisuje pacanie bo po prostu juz mi sie nie chce. Sam se sluchaj politykow, publicystow powtarzajacych od lat te same klamliwe slogany. Tak o wladze nie pieniadze oni juz maja mnostwo pieniedzy. A to czy taki iluminat bedzie mial 150 miliardow czy 400 miliardow nie ma wiekszego znaczenia i tak i tak ma na wszystko. On chce wladzy.
                            • wislocki12 "Na tapczanie leżał leń..." 30.12.15, 20:56
                              "Ostatni raz ci odpisuje pacanie bo po prostu juz mi sie nie chce." Oj, leniuszek... A szkoda! ;-))

• ja-tarzan Re: Muche niech ubogacą 31.12.15, 10:13
                              >>Ostatni raz ci odpisuje pacanie

Nie bądź prymitywnym chamem, który wytrzymuje dwie szybkie wymiany zdań, a potem wpada we wściekłość, bo brakuje słów, argumentów, bo to za trudne.
                              Poglądy polityczne, może wiara w Boga Jedynego, a może po prostu rodzinne wychowanie ... kształtują Twoje zachowanie?

>>A to czy taki iluminat bedzie mial 150 miliardow czy 400 miliardow nie ma wiekszego znaczenia i tak i tak ma na wszystko. On chce wladzy.

Bardzo ważne jest to, czy będzie to 400, czy 150. Im więcej tym lepiej. Musi być więcej, bo pieniądze to władza, a władza to pieniądze. Więcej, coraz więcej.
                              Zresztą to mniej istotne... takie jest moje zdanie i przy nim pozostanę ... na pewno "pacanowate" argumenty mnie nie przekonają. ;)
                          • polak1706 Re: Muche niech ubogacą 31.12.15, 00:37
                            Europa, świat ma być ISLAMSKI i będzie, choćby dzięki takim jak ty, którzy mają na każdym kroku w kwestii Arabskiej/islamskiej/ciapatych jakiekolwiek nadzieje, wątpliwości.
                  • polak1706 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 21:18
                    Co by nie mówić i coby nie pisać i tak nic cię nie przekona dopóki ich rury z portek nie spenetrują krocza twojej żony i córki.
                    • wislocki12 Krocza 31.12.15, 01:14
                      Czasem mam wrażenie, że twoja myśl, co najwyżej, owego krocza sięga... ;-))
                      PS. Proponuję zatem, zająć się własnym, że o żoninym i córczanym, nie wspomnę, kroczem, o ile takowe posiadasz, że się tak wyrażę! ;-))
                      PS2. Nie bardzo mogę zrozumieć, dlaczego raz piszesz "co by", a innym razem "coby"? Dziwna ta twoja ortografia... ;-))
                      • polak1706 Re: Krocza 31.12.15, 01:29
                        Europa i Europejczycy nie zaznają spokoju!
                        www.youtube.com/watch?v=vRZkZwfJeXY
                        Kto ich tu sprowadził powinien być rozstrzelany albo nabity na pal!
    • pamietamy3322 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 12:38
      Jest ich z 10 w krakowie a juz zaczynaja gwalcic. Oczywiscie polskojezyczny onet nie podal ze to markonaczyk z francuskim paszportem, tylko ze francuz.

wiadomosci.onet.pl/krakow/37-latka-umowila-sie-na-randke-przez-internet-zostala-zgwalcona/41ngjz
      • pamietamy3322 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 12:44
        zaraz wislocki napisze jakis przyklad Polaka ktory dopuscil sie bestialstwa tylko ze w Polsce mamy 35 milionow ludzi i w kazdym kraju zdarza sie zwyrole. A w szwecji jest ich 7% a odpowiadaja za 95% gwaltow i morderstw na tle seksualnym, dzieki czemu szwecja wysunela sie na 2 miejscu w liczbie gwaltow na swiecie. Wyprzedzajac w tym nawet takie potegi jak rpa czy somalia. Dla nich niewierna to nie czlowiek wiec mozna gwalcic tak maja w swoich lbach zakodowane a europejskie lewaki ich w tym utwierdzaja dajac potezny csocjal bezplatne mieszkania, wyzywaienie, kieszonkowe i karajac za gwalty pracami socjalnymi.
        • edekzgredek99 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 12:51
          Kuzwa, co ty masz na punkcie gwaltu? Obsesja jakas czy co? Sam gwalcisz czy moze zostales zgwalcony? Bo to na jakis uraz z mlodosci wyglada
          • pamietamy3322 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 12:56
            Pisz se co chcesz stary glupcze. Takim jak ty beda podzynac gardla dalej bedziesz cos chrzanil ze to wina prawicy. Nic mnie nie powstrzyma przed pisaniem i mowieniem prawdy nawet 100 takich lewakow jak ty.
        • pamietamy3322 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 12:57
          sprostowanie w szwecji jest ich juz 10-15%
      • wislocki12 Markonaczyk? 29.12.15, 20:49
        A Ty skąd wiesz, że to był markonaczyk? I myślisz, że to usprawiedliwia tę idiotkę? ;-))
        PS. Ciekawe, czy Ty umówiłbyś przez Internet z Markonaczką i czy byś jej nie zgwałci? ;-))
    • pamietamy3322 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 13:01
      az mnie serce sciska jak pomysle ze taka piekna blondynka ze szwecji o jasnej karnacji jest gwalcona przez taka malpe czesto okaleczana na stale albo i zabita. I rzygac mi sie chce wiedzac ze doprowazily do tego te kur europejskie lewactwo. I w ogole co ze szwedow za chlopy ze nie bronia swoich kobiet.
      • pamietamy3322 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 13:06
        i wiedzac ze gdy ona lezy tam we krwi ledwo zywa nad nia przechodzi parada pederastow szczesliwych ze dobrze ejst mozemy sie pedalic do woli.
      • edekzgredek99 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 13:07
        Dam ci na bilet do Szwecji. Jedz. Nauczysz Szwedow jak byc prawdziwym mezczyzna o ile wiesz co to znaczy bo mam grube watpliwosci. A na dzis proponuje spacerek zamiast wodki i filmow porno. Spacer uspokaja.
      • wislocki12 "I w ogole co ze szwedow za chlopy" 29.12.15, 21:02
        No tak, całkowicie Cię rozumiem - nie dość, "ze taka piekna blondynka ze szwecji o jasnej karnacji jest gwalcona przez taka malpe", to jeszcze "gdy ona lezy tam we krwi ledwo zywa nad nia przechodzi parada pederastow szczesliwych ze dobrze ejst mozemy sie pedalic do woli". ;-))
      • polak1706 Re: Muche niech ubogacą 29.12.15, 21:19
        UNIA to ZDRADA!
        • wislocki12 Powiedział co wiedział... 30.12.15, 12:21
          Powiedział, co wiedział i umarł na łupież! ;-))

• polak1706 Re: Muche niech ubogacą 30.12.15, 01:45
      Vive la France!
      www.youtube.com/watch?v=vQ3PG4Kzsjg
      • palacz67 Re: Muche niech ubogacą 30.12.15, 21:05
        Powiedzialam tylko 3 słowa a. k. g.!!!
        Pomyśleć, że ponad 20 lat temu czasami sama zwiedzałam w nocy Paryż i nikt mnie wtedy nie zaczepiał, czułam się tam bezpiecznie, pozdrawiam:-)
        • polak1706 Re: Muche niech ubogacą 31.12.15, 00:33
          Tak będzie wyglądała cała Europa a "EXPERCI" będą nas przekonywać, że musimy przyzwyczaić się do niestabilności, aktów terroru i codziennego horroru. To się nazywa DEMOKRACJA.
          UNIA TO ZDRADA! POLITYCY POD SĄD!!!
          • wislocki12 Politycy pod sąd? 31.12.15, 01:22
            "To się nazywa DEMOKRACJA. UNIA TO ZDRADA! POLITYCY POD SĄD!!!" ;-))
            Kaczyński i Winnicki, że o Zawiszy i Bosaku nie wspomnę, też? ;-)

„My jesteśmy tu, gdzie wtedy, oni tam, gdzie stało ZOMO” (J. Kaczyński)
            • polak1706 Re: Politycy pod sąd? 31.12.15, 01:48
              ONI są milusi!
              o2.pl/hot/planowali-zamachy-w-londynie-jedyne-co-ich-powstrzymalo-5945377846273153a
              Prosimy do Polski, prosimy bardzo! Ciocia Merkel zaprasza!
              • palacz67 Re: Politycy pod sąd? 31.12.15, 07:51
                Witam, patrzę na te zdjęcia i jestem bardzo zdziwiona. Mają taki spokojny wyraz twarzy. Nie mogę nijak tego zrozumieć, jak można bedąc młodym człowiekiem planować zabicie innych ludzi. Powinni mieć tylko miłość w sercu. ŚWIAT ZMIERZA DO ZAGŁADY, pozdrawiam.
                • edekzgredek99 Re: Politycy pod sąd? 31.12.15, 09:07
                  Zapewniam pania ze oni maja milosc w sercu.
                • polak1706 Re: Politycy pod sąd? 31.12.15, 15:53
                  ON pod gilotynę umoczoną świńską krwią. ONA... cóż za ciało...."Wstąpiłem na ciało, samo tego chciało" :-).
                  A tak poważnie, to już jest koniec Europy, a (już to pisałem) "experc" będą nas przekonywać, że mamy przyzwyczaić się do terroryzmu, niepewności, horroru jaki wprowadzili durnowaci politycy.
                  wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Szesciu-zatrzymanych-ws-planowania-atakow-w-okresie-noworocznym,wid,18077864,wiadomosc.html?ticaid=116378
                  Obstawione policją wszystkie miejsca gdzie zabawy noworoczne w ważniejszych miastach Francji, Moskwy itd
                  No ale... sami tego chcecie dla swoich dzieci i wnuków od 25 lat!
                  • palacz67 Re: Politycy pod sąd? 31.12.15, 16:03
                    Nie rozumiem czasami ludzi, nie zdają sobie sprawy z konsekwencji decyzji, jakie zapadają wśród rządzących. Niezależnie od przekonań politycznych powinniśmy bronić wspólnych wartości, jak bezpieczeństwo kraju i ludzi w nim mieszkających. Wartości i tradycji przekazywanych z pokolenia na pokolenie. W tej kwestii naród powinien się zjednoczyć. Pozdrawiam:-)