Dodaj do ulubionych

STAL MIELEC PANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 19.08.01, 23:01
Stal Mielec pokonała Resovię 2:1!!!!!!! Widzów 3000!!! No,no,no! Komentarz do
tego meczu GW stronniczy:Resovia lepsza ale nie wiadomo jakim cdem Stal
wygrała. Cóż, w sporcie wygrywa lepszy, a dzisiaj lepsza była Stal Mielec.
STAL MIELEC RULEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kloss Re: STAL MIELEC PANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.77.32.* 19.08.01, 23:03
      A jaki wynik w tabeli?
      • Gość: darek Re: STAL MIELEC PANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 19.08.01, 23:11
        Nie wiem, ale to teraz niewazne, jutro bedę wiedzial, na pewno pare miejsc do
        góry. Najważniejsza jest wygrana nad drużyną, o ktorej to GW pisala ze jest
        niemal pewnym kandydatem do awansu oprócz Stali ale Rzeszów. A tu masz Stal
        Mielec laduje Resowię., a w GW żałoba.
        • Gość: kloss Re: STAL MIELEC PANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.77.32.* 19.08.01, 23:16
          i dobrze im tak rzeszowskim wiesniakom
    • Gość: LukeS Re: STAL MIELEC PANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 12:30
      Gość portalu: darek napisał(a):

> Stal Mielec pokonała Resovię 2:1!!!!!!! Widzów 3000!!! No,no,no! Komentarz do
      > tego meczu GW stronniczy:Resovia lepsza ale nie wiadomo jakim cdem Stal
      > wygrała. Cóż, w sporcie wygrywa lepszy, a dzisiaj lepsza była Stal Mielec.
      > STAL MIELEC RULEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedź trochę po czasie, ale nie mogłem się powstrzymać. Że "Gazeta w
      Rzeszowie" jest stronnicza (tzn. wszystkie miasta poza Rzeszowem są
      dyskryminowane) się zgodzę, ale akurat ten komentarz jest jak najbardziej
      prawdziwy. Byłeś na meczu? Bo ja tak i niestety było widać, że Stal jest
      zespołem dużo gorszym, zwłaszcza w drugiej połowie, kiedy grając z przewagą
      jednego zawodnika dała sobie strzelić bramkę (a dwa razy uratowała ją
      poprzeczka, w tym przy strzale z karnego), a jej gra przypominała obronę
      Częstochowy (nie wiem, jakim cudem udaną). Dawid Polak (z którym zresztą
      chodziłem w podstawówce przez 3 lata do jednej klasy) po niezłych meczach w
      zeszłym sezonie, w tym jest strasznie niepewny - jak już coś leci w światło
      bramki, to przeważnie wpada; obrona niestety jeszcze gorzej - to, co wyprawiał
      doświadczony Krzysiek Łętocha, chyba mogło wywołać kilka zawałów serca wśród
      widzów.
      Na szczęście nie masz racji i w sporcie piękne jest właśnie to, że nie zawsze
      wygrywa lepszy - Stal się o tym w sobotę przekonała.
      Co do pozycji Stali w tabeli, "niestronniczego" (co nie znaczy, że w tym
      wypadku innego niż w GW) opisu meczu, to polecam lekturę "Dziennika Polskiego" -
      www.dziennik.krakow.pl, oczywiście dział Podkarpacie.
      Łukasz
      • Gość: darek Re: STAL MIELEC PANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 27.08.01, 20:59
        Masz rację LukeS. Przeczytałem parę informacji o tym meczu i wychodzi na to, ze
        faktycznie to byla obrona Częstochowy. No, cóz, milość do Stali jest ślepa. Ale
        za to kolejna wygrana, tym razem z Czarnymi Jasło i to 3:0!!!!
        Na GW nic nie ma o tym meczu, informacje tylko o meczach rzeszowskich drużyn.
        Dla nich Mielec nie jest wart nawet wzmianki. Nie wiedzą że Nowiny też mają
        swoje strony i tam można przeczytać o tym meczu?
        Ten Rzeszowski egocentryzm przechodzi już ludzkie pojęcie!
    • Gość: Coyuaga Re: STAL MIELEC PANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 11.09.01, 03:08
      Pany to byly,20 lat temu.
      • Gość: darek Re: STAL MIELEC PANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 28.09.01, 19:30
        Stalówa gra mecz z Błekitnymi Ropczyce! Mam nadzieję, że wygra i wzbogaci konto
        o kolejne trzy punkty. A Stal Rzeszów polegnie w swoim meczu wyjazdowym i
        różnica punktowa trochę się zmniejszy.
        • Gość: witz Re: STAL MIELEC PANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ptc.pl 29.09.01, 19:48
          Niestety Stal tylko zremisowala z Blekitnymi 1:1. Blekitni grali slabo,
          momentami wrecz zenujaco, ale Stal nie potrafila tego wykorzystac. W pierwszej
          polowie niewiele sie dzialo, ale po zamieszaniu w polu karnym Stali udalo sie
          zdobyc bramke (W.Jedrusiak). W drugiej polowie Stal przeprowadzila kilkanascie
          kontr (bywalo nawet ze 4 Stalowcow na 1 obronce), ale nic z tego nie wyniklo. W
          ostatniej minucie gosciowi z Ropczyc wyszedl strzal zycia przewrotka i klops.
          Stal nawet nie zdazyla rozpoczac od srodka. Stal Rzeszow gra jutro, ale boje
          sie, ze moze to byc koniec marzen o awansie.
          • Gość: darek Re: STAL MIELEC PANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 29.09.01, 20:40
            Cóż mam napisać? Że mi smutno, że mi żal, nie wiem. Ale jeśli się remisuje z
            takimi cieniasami to naprawdę nie wiem co powiedzieć. Moze tylko, że Stal
            Rzeszów przegra i cień szansy na awans nie zginie? No bo cóż tu pisac więcej?
            Eh, życie, życie............
            • Gość: Artur Re: STAL MIELEC PANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 29.09.01, 22:28
              Panowie, nie ma sie czym podniecac.
              Prawdopodobie PZPN przeforsuje reforme 3 ligi - i z aktualnej 4 awansuje 6-7
              zespolow.
              Przy okazji - czy ktos z was slyszal cos o przetargi na salon gier?

Artur
              • Gość: darek Re:do Artura!!!!!!! IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 29.09.01, 22:47
                Czy mógłbys rozwinąć wątek ewentualnych awansów z 6-7 pozycji nieco szerzej?
                Szczerze zainteresowany kibic Stali Mielec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka