mira40 28.02.05, 22:39 z gory dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mira40 Re: najlepszy dentysta, ktory ? 03.03.05, 19:45 dzieki bartosowa, ale mam jeszcze pytanie czy ta doktor Grzegorczyk ma nowoczesny sprzet i czy robi tez implanty Odpowiedz Link Zgłoś
roni33 Re: najlepszy dentysta, ktory ? 04.03.05, 08:24 moim zdaniem pani Kasia Sikora... Odpowiedz Link Zgłoś
ispaniola pani kasia owszem 05.03.05, 17:34 Potwierdzam. To wprawdzie jedyny dentysta jakiego znam w Mielcu, ale własnie dlatego, że od razu "było mi u niej dobrze". Poza kunsztem, święta cieprliwość do pacjenta, życzliwość, pełne zrozumienie faktu, że wizyta u dentysty namastką raju to nie jest i różnie ludzie mogą ją przeżywać, dla wielu to wręcz namiastka piekła i ona o tym wie. Polecam, zwłaszcza tym, którzy za dentystami zasadniczo nie przepadają. Tu da się przeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
smagliszka Re: pani kasia owszem 19.05.05, 10:27 A gdzie pani Kasia przyjmuje? I za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
ispaniola Re: pani kasia owszem 19.05.05, 12:03 A pani Kasia przyjmuje na ul.hmmmm, nie pamietam jak się ulica nazywa, ale oto nr telefonu: 583 37 30 Odpowiedz Link Zgłoś
ispaniola pani kasia owszem 19.05.05, 12:05 acha, a jeśli chodzi o cenę to jest chyba przystająca do poziomu usług, nie mała, ale i nie szokuje, choc czywiście gdyby pojawiły się promocje bardzo bym się cieszyła i polecała masowo korzystać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
smagliszka Re: pani kasia owszem 20.05.05, 00:28 Wieeelkie dzięki, mam nadzieję że rzeczywiście jest tak świetna.:) Mam wyjątkowo paskudny przypadek w swojej szczęce i wolę nie oddawać się w bylejakie ręce ;) pozdrawiam serdecznie! smagliszka Odpowiedz Link Zgłoś
no-surprises Re: najlepszy dentysta, ktory ? 04.03.05, 15:33 Mojemu tacie proponowała, to pewno robi. Odpowiedz Link Zgłoś
trelemorele3 Re: najlepszy dentysta, ktory ? 04.03.05, 21:34 hehe, kiedys przechodzilam z kolezanka miedzy domkami jednorodzinnymi na starowce kolo rynku i widzialysmy gościa siedzacego na fotelu dentystycznym (fotel byl na wprost okna w odległosci jakiegos metra) z rozdziawioną buzka:)))(ale sie usmialysmy, fajnie gostek wyglądal) I kazdy przechodzien mógł zobaczyc pacjenta na fotelu dentystycznym, ja osobiscie nie chcialabym zeby ludzie mogli mnie ogladac u dentysty. Odpowiedz Link Zgłoś
roni33 Re: najlepszy dentysta, ktory ? 05.03.05, 14:37 pani dr. Kasia Sikora ma chyba najnowoczećniejszy sprzęt w mielcu. I na pewno nikt was nie zobaczy jak siedzicie w fotelu dentystycznym z rozdziawioną buzią bo gabinet jest na II pietrze, a poza tym u niej sie nie siedzi tylko leży.... Odpowiedz Link Zgłoś
gslawik Re: najlepszy dentysta, ktory ? 05.03.05, 18:05 Bożena Lupa!!!!!!!!!!!!!!!!! Przyjmuje w hotelu setka, jest świetna!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roni33 Re: najlepszy dentysta, ktory ? 07.03.05, 08:59 no jasne!!! Mają wspólny gabinet z K.SIKORĄ i są chyba jedynym profesjonalnym gabinetem dentystycznym w Mielcu. Polecam bezbolśnie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
trelemorele3 Re: najlepszy dentysta, ktory ? 07.03.05, 17:02 tak,tylko jak sie lezy na fotelu dentystycznym a nie siedzi, to trudniej uciec... a łatwiej sie zakrztusic..hehe. pzdr dla Forumowiczów;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmeva Re: najlepszy dentysta, ktory ? 16.08.05, 13:14 Setka to ten na rogu Niepodległości i Biernackiego, lekko wcięty? Odpowiedz Link Zgłoś
mira40 Re: najlepszy dentysta, ktory ? 07.03.05, 17:48 Serdeczne dzieki za informacje Pozdrowienia Dla Wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
jul.s Re: najlepszy dentysta, ktory ? 09.03.05, 10:23 .......nie uciekaj ..pomalutku ....dla mnie najlepsza i najlepszy gabinet to pani doktor Barnaś ...gdzie - za torami przeszklona klinika dentystyczna / chyba Wolności /... moje gwarancje ..julek Odpowiedz Link Zgłoś
trelemorele3 Re: najlepszy dentysta, ktory ? 12.03.05, 21:04 jul.s to chyba na Mickiewicza jak za torami, bo Wolnosci to jest głowna na smoczce ulica. No chyba, że to ja sie nie znam na lokalizacji ulic w Mielcu....?! pzdr.;) Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelgt1 Re: najlepszy dentysta, ktory ? 16.04.05, 21:18 Moim zdaniem doktor Bednarz jest jednym z lepszych fachowców. Pisze jednym zlepszych bo jest najlepszy z tych co byłem,a nie u wszystkich byłem(brakło by mi zębów)ale wierze ze tacy są. Dzieki atmoswerze kturą wytwarza jest naprawde dentystą rodzinnym choć taka funkcjia nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
stringimarty Re: najlepszy dentysta, ktory ? 19.04.05, 17:43 każdy powinien mieć jednego dentystę swojego własnego- z którym się zgra- ja od lat współpracuję z Żurawskim- jest spoko- pogadać można na dodatek Odpowiedz Link Zgłoś
mira40 Re: najlepszy dentysta, ktory ? 03.05.05, 16:34 dzieki, widze ze jest kilku dobrych,ale zalezy mi na tym zeby mial nowoczesny sprzet i dobre zastrzyki znieczulajace Odpowiedz Link Zgłoś