Dodaj do ulubionych

podzwonne yapkovitza

12.07.05, 13:02
Co slynny yapkovitz chce przekazac umieszczajac na koncu swoich wypowiedzi
jednowiersz o chamie .Mysle ze jedno .Glupota jes grozniejsza od chamstwa.Bo
chamstwo ,niesprecyzowane blizej subiektywne odczucie wplywu innych na jego
samopoczucie ,niezrozumienie ani tego co sie mowi ani jak to robi wyzwala w
nim strach przed nieznanym,blokuje i uniemozliwia sensowne myslenie i
racjonalne oceny .Yapkovitza nie stac na przekonanie przeciwnika o swoich
racjach,brak mu odwagi by stawic czola tym ktorzy mysla i pisza inaczej ,nie
wierzy w swoje mozliwosci i z gory dopuszcza przegrana.Taka postawa w
odniesieniu do doktoryzujacego sie prawnika pozwala sadzic ze nigdy nie
bedzie dobrym w swym zawodzie skoro nawet w swoich ,prostych sprawach kryje
sie za idiotycznym jednowierszem o chamstwie a jedyne co ma do powiedzenia to
encyklopedyczne cytaty i zachwyt nad szlaczkami Okowity ;gdyby tak jeszcze
byly w kolorach.
Obserwuj wątek
    • yapkovitz czy liperus to troll internetowy? 12.07.05, 14:22
      "Zachowanie trolla internetowego polega na uczestniczeniu w dyskusji przede
      wszystkim po to, żeby wyładować w niej swoje negatywne emocje na przypadkowych
      osobach, które dały się wciągnąć w jego sidła.

Troll reaguje wrogo zarówno na próby uspokojenia dyskusji jak i agresywne
      reagowanie na jego zaczepki, zaś merytoryczna zawartość dyskusji ma dla niego
      znaczenie tylko o tyle, o ile rozpala w dyskutantach negatywne emocje. Sprawia
      to zazwyczaj takie wrażenie jakby troll sycił się nimi.

Najskuteczniejszą obroną przed trollem jest całkowite zignorowanie wszelkich
      zaczepek trolla w momencie gdy się zorientujemy, że mamy z nim do czynienia.
      Zazwyczaj konsekwentne ignorowanie trolla skutkuje jego zniechęceniem i
      przeniesieniem się w inne miejsce.

W slangu internetowym często mówi się, że trolla nie należy "karmić" - czyli,
      że nie należy z nim w ogóle wchodzić w jakąkolwiek polemikę."

Na moje pytanie czy liperus jest trollem internetowym musicie sobie sami
      odpowiedziec. Wypowiedz liperusa pozostawiam bez komentarza.
    • mani1 Re: podzwonne yapkovitza 12.07.05, 14:30
      Zachowujecie się jak obrażone dzieci w przedszkolu, kto będzie mądrzejszy i
      odpuści?? a może dacie sobie po razie i będzie spokój...
      • yapkovitz to ten ostatni post, lalalalalala 12.07.05, 14:42
        droga mani, ja sobie juz dawno liperusa odpuscilem, nie wdaje sie z nim w
        dyskuje:) to byl moj ostatni post skierowany posrednio do liperusa.
        • adas49 sluchaj Yapkowitz, Ty... 12.07.05, 15:45
          Sluchaj Yapkowitz - pewno i tak masz "gdzies" to, co do Ciebie napisze bo cecha
          ludzi glupich jest przekonanie o wlasnej nieomylnosci, dowcipie tudziez
          inteligencji niemniej jednak poswiece te cenna chwilke tylko dlatego, iz nie
          wiedziec czemu obrazasz Liperusa.
          To forum jak i cala reszta miejsc GW opanowane jest w duzej mierze przez
          analfabetow, plaskomozgowia i inne karykatury czegos, co z samej
          definicji "czlowieczenstwa" powinno soba cos reprezentowac.
          Ze slepiami spuchnietymi od ciaglego wpatrywania sie w klawiature czekacie
          tylko chwili, by udowadniac jacy jestescie to niby fajni, wyluzowani i
          dowcipni. Brakuje Wam tylko kurna chata kokardek na mordkach...

Gowno prawda. Wiekszosc z was to wstretne mieczaki, ktore tylko czekaja jakby
          tu kogos obszczekac i opluc a wszystko to w majestacie "walki z chamstwem".
          Sam jestes Yapkowitzu dupkiem zolednym do kwadratu i mozesz sie na mnie obrazic
          zarowno Ty, jak i cale to wasze wszechmieleckie towarzystwo - nie umiesz
          rozmawiac jak dorosly czlowiek, nie umiesz formulowac kontrargumentow, poza
          twymi umiejetnosciami lezy umiejetnosc uzasadniania swoich racji.
          Jedyne, co potrafisz to obwieszczac wszem i wobec, iz nie bedziesz rozmawiac
          z "chamami" i "trollami"? A Ty niby kim jestes? Co? Po co w ogole sie odzywasz,
          jesli nie masz nic do powiedzenia poza kopiowaniem cudzych tekstow?

To Ty i tylko Ty jestes odpowiedzialny za to, jak zwracaja sie do Ciebie
          rozmowcy. Nigdy nie zachowywalem sie w stosunku do Ciebie niegrzecznie, Liperus
          tez nie - co najwyzej krytykowalismy to, co piszesz ale jesli szukasz na forum
          jeno poklasku to zatrudnij sie pajacu w cyrku. Normalny czlowiek potrafi stawic
          czola krytyce. Tylko takie miernoty maloparafialne jak Ty maja z tym problem.

Acha - jeszcze jedno - gdybym bym kobieta to na randke wolalabym umowic sie z
          enuchem niz z Toba. Mysle, ze i tak mialby wiecej jaj niz Ty...
          • darecky111 słuchaj liperus vel adas49 12.07.05, 19:10
            Kiedy odszczekasz swoje kłamstwa?
            • liperus Re: słuchaj liperus vel adas49 12.07.05, 20:58
              Adasiu jetes wspanialy i nie dlatego ze mnie bronisz ale dlatego ze piszesz
              cudownie.Zobacz jak niewiele trzeba by odzyskal glos yapkovitz i choc to tylko
              opieranie sie na wypowiedziach innych ale juz cos.Najbadziej zabawny jest
              darecky ktory sladem swego sloganowego pryncypala szczeknal po raz kolejny
              szkoda tylko ze na ta sama nute.A tak na marginesie,byl juz chyba ktos ,kto w
              internetowym zwidzie przypisywl mnogie przezwiska jednej osobie.Adasiu ,gdybys
              byl kobieta moja milosc przeorala by Twoje cudowne jestestwo.
      • liperus Re: podzwonne yapkovitza mani1 12.07.05, 21:07
        Nie zartuj.Dlaczego mialbym sie obrazac.Powiem nawet ze lubie yapkovitza za
        jego niezmiernie powazne traktowanie kazdego tematu (ta jego baba ma z takim
        ponurasem przechlapane) napuszony i pseudonaukowy styl wypowiedzi.Zreszta tylko
        takie watki jakos zyja na tym forum.A co do dajcie sobie po razie to niemozliwe
        bo moja prawa to szpital a lewa to grob,wiec sam rozumiesz a jeszcze musialbym
        zajac sie yapkovitzowa i yapkovitzontkami.Baw sie dobrze.Teraz musze zajac sie
        juls ktory tez tam naskrobal na mnie i pozostalo bez echa.A tak na marginesie
        ani ja ani Adas nie dokuczylismy pierwsi nigdy i nikomu a nasze riposty to
        odpowiedzi na to co inni pisza a nie to jacy sa.
        • darecky111 Liperus, 12.07.05, 21:39
          kiedy odszczekasz swoje kłamstwa? Widać odwagi nie masz, tchórzu.
          • yapkovitz Zamiast komentarza do chamow 13.07.05, 07:48
            Nie ma gorszego zla od slow, ktore klamia - Ajschylos
            • adas49 Re: Zamiast komentarza do chamow 13.07.05, 11:48
              yapkovitz napisał:
              > Nie ma gorszego zla od slow, ktore klamia - Ajschylos

Przestan juz filozofowac bo jeszcze przekonasz mnie, ze Adolf Hitler byl
              wspanialym czlowiekim: w koncu swiecie wierzyl, w to co mowil i tym sposobem
              nie klamal.
              A moze idz na calosc Yapkowitz, wklej Dekalog i podpisz: Bog.
              • yapkovitz Zamiast komentarza do chamow 13.07.05, 12:23
                Głupota w Polsce nie ma przyszłości, bo ma już teraźniejszość - Wiesław
                Sienkiewicz
    • liperus Re: podzwonne yapkovitza 14.07.05, 02:49
      Pokonales mnie.Po przeczytaniu ostatnich "nowosci" dostalem torsji a moj lekarz
      bez zmruzenia oka oswiadczyl ze to od nadmiaru obcowania z glupota,zalecajac
      odsuniecie wszystkiego co dotyczy idiotyzmow,plagiatow ,wklejanek myslowych i
      bzdurnych sygnaturek ktore jak w kosciele obwieszczaja nadciagajaca
      glupote.Diagnoza i lekarskie zalecenia rzecz swieta wiec z nieklamana
      przyjemnosci zegnam (moze czasowo) to niegoscinne i w sumie glupawe za twoja i
      twego poszczekujacego klakiera sprawa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka