Dodaj do ulubionych

Dziwne......

IP: *.bratniak.krakow.pl 23.10.01, 01:46
Dziwne bardzo, że od wczoraj, od kiedy swoim "kaprysem" pochwalił sie Wacaław
niemal zupelnie zamarl ruch na forum. Nie ma leny, lukasza (podobno pojechal do
Paryża), kolora, wilhelma - wpadł malarz, ja też zaglądnąłem.. Czyżby te
wszystkie osoby to była... E nie - aż strach pomyśleć.
Obserwuj wątek
    • Gość: Henryk Re: Dziwne...... IP: *.dialup.medianet.pl 23.10.01, 12:26
      Gość portalu: kloss napisał(a):

> Dziwne bardzo, że od wczoraj, od kiedy swoim "kaprysem" pochwalił sie Wacaław
      > niemal zupelnie zamarl ruch na forum. Nie ma leny, lukasza (podobno pojechal do
      >
      > Paryża), kolora, wilhelma - wpadł malarz, ja też zaglądnąłem.. Czyżby te
      > wszystkie osoby to była... E nie - aż strach pomyśleć.

Ty sie koleś tak nie ciesz ! Ja nie jestem żaden tam intelygient tylko szara brać
      robociarska ! Walę w z piąchy w mordę i się nie pierdolę w tańcu !
      • lena! Re: Dziwne......do klosa 24.10.01, 17:46
        Kloss, nie bój sie nie jesteśmy wirtualnymi postaciami i klonami - W. Tylko,
        nie zawsze sieć jest w naszym zasiegu. Ale wkurze, sie jeśli bedą pojawiać sie
        hasłą typu " nudno bez Wacława"
        A panie H. szara brać już sobie wybrała Lepera, i teraz wszystkim przyjdzie sie
        wstydzić z ich przekręty, za przestępców z imunitami. A bycie intyligentem w
        tej epoce nie jest już naznaczone pietnem i propagandą. Pobudka to już nie PRL
        • Gość: kloss Re: do leny IP: *.bratniak.krakow.pl 24.10.01, 17:55
          Brawo Lena. Też mnie denerwują tego typu hasła. Bo bez niego ruch wprawdzie
          mniejszy na forum, ale za to spokojniej, grzeczniej i kulturalniej. Nie wiem jak
          inni ale ja na pewno za nim nie zatęsknię. Wydaje mi się, że Ty też nie.
          Pozdrawiam
      • kolor Re: Dziwne...... 24.10.01, 20:41
        ty henie kto zwykly ham jestes i nic wiencej - wybirales lepera, on taki sam
        burak jak i ty.
    • Gość: malarz Re: Dziwne...... - do klossa IP: 193.0.110.* 24.10.01, 19:14
      Gość portalu: kloss napisał(a):

> Dziwne bardzo, że od wczoraj, od kiedy swoim "kaprysem" pochwalił sie Wacaław
      > niemal zupelnie zamarl ruch na forum. Nie ma leny, lukasza (podobno pojechal do
      >
      > Paryża), kolora, wilhelma - wpadł malarz, ja też zaglądnąłem.. Czyżby te
      > wszystkie osoby to była... E nie - aż strach pomyśleć.

kloss, moglbys pisac glosno?
      • Gość: kloss Re: Dziwne IP: *.bratniak.krakow.pl 24.10.01, 19:23
        Czasami to nawet krzyczę i nic
        • lena! Re: Dziwne 25.10.01, 18:19
          Pod postem dziwne wydarzaja sie dziwne rzeczy, o nawet kolor właczył sie na
          poważnie w dyskusje. Tak trzymać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka