gizmaaa 09.12.06, 18:40 Czy ktoś może się orientuje czy kablówka UPC zamierza w najbliższych miesiącach dołączyć usługę inetrnetu chelo? Chodzi mi o rejon Mielca bo w innych miastach już mają Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mareczek_70 Re: UPC i Internet 09.12.06, 22:06 Rok temu pytałem to mi powiedzieli że w tym roku (2006)... teraz pewnie mówią ze w przyszłym....też czekam bo "Telenet" mnie rozczarowuje - szczególnie popołudniu i wieczór,... Odpowiedz Link Zgłoś
gluby Re: UPC i Internet 09.12.06, 22:32 hmm multimedia rozczarowuje? mi dziala dobrze i nie narzekam. możeby bys powiedział jakie masz problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
mareczek_70 Re: UPC i Internet 10.12.06, 00:02 Miałem statyczny adres publiczny w danej siec... obecnie adres jest przydzielany dynamicznie z puli adresów publicznych (zaobserwowałem adresacje 2 sieci innych niż ta pierwota).. w każdej są dwa węzły i one nie wydalają gdy włancza sie większa ilość Emilków .. rura wyjściowa kiepska. Czasem pedkość spada do 60-80 kbps migotanie sieci co dyskwalifikuje gry online, teledyski i inne multimedia... dziura między 12...23 godziną w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
jaro124 Re: UPC i Internet 11.12.06, 19:09 UPC na podkarpaciu nie oferuje chelo i nie wiem dlaczego. Co roku obiecują i nic Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel08 Re: UPC i Internet 12.12.06, 21:48 neostrada jest całkiem niezła :) jakieś rok temu z hakiem w promocji dwa miesiące miałem 512 i byłem bardzo zadowolony. dosłownie raz nie mogłem się połączyć przez jakąś godzinkę. Teraz od roku mam 128 (163 Kb/s) i też jest ok- poza słabszym transferem :( no ale mniej płacę. Nie ma przestojów czy przerw w sygnale. Godna rozważenia jest neostrada, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek923 UPC dno na MAXXXa 16.12.06, 15:10 Już to całe UPC mnie wkurza, bo nie dbają o swoich klientów. Wciąż wysyłam do nich listy i pytam czy mają zamiar w najbliższym czasie włączyć do swojej oferty radiowej RMF MAXXX i/lub Eske, a oni na każdy mój list odpisują mi coś takiego: "Nie jesteśmy w stanie podać terminu kiedy zostaną wprowadzone zmiany w ofercie radiowej". A przecież włączenie kilku programów do swojej oferty to dla nich tylko kilkanaście minut roboty i tyle. Słuchajcie piszcie do nich również, może to coś da i nie mam tu na myśli tych programów radiowych o ktróch wyżej wspominałem ale tak wógule, o jakieś fajne radia Odpowiedz Link Zgłoś