alicja.krystyna 24.01.07, 20:44 Nic nie słychać o naszej forumowej radnej miejskiej ? Czy już zlikwidowała bezrobocie jak obiecywała ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karma1 Re: Dermika 26.01.07, 17:13 W;asnie mialem tez o tym wspomniec, po szumnych zapewnianich skończyło się tak, jak w przypadku 99% polityków, kampania dla ludzi, rządzenia dla nas. Przynajmniej wiem, że tego głosu nie zmarnowałem, bo na tą Panią nie głosowałem Odpowiedz Link Zgłoś
alicja.krystyna Re: Dermika 26.01.07, 21:47 Cześć Karma. Zapytam skoro sie odezwałes. Czy nie dziwi Cię to, że przed wyborami było tu dziesiątki dyskutujących nicków. Nawet jakieś panie rozważały ktory radny jest bardziej sexy. Teraz zostały tu jakieś małolaty. Dermika znikła.Forum dogorywa . Czy to nie była jakaś kampania wyborcza ? Odpowiedz Link Zgłoś
dermika1 Re: Dermika 27.01.07, 13:52 Witam serdecznie moich wyborców oraz nieaktywnych, malkontentów i negatywnych oceniaczy( z zasady).Zaczepny tekst faceta podpisującego alicja krystyna jest normą w naszym mieście, więc bez emocji spróbuje odpowiedzieć, oczywista jest reakcja negatywna i teksty p.alicji czy szpeca od ukradzionego lotniska -Karmy. Sory za ten wstęp ale nie zawsze należy pomijac zaczepki milczeniem. Tak jak przed wyborami tak i teraz jestem otwarta na dyskusję natomiast obrażliwe teksty mnie poprostu denerwują.Co do mojej pracy w radzie miasta.. W połowie lutego uchwalimy Budżet na 2007 i tam będa zapisane zadania , tez te o których mówiłam przed wyborami. Wczoraj na Sesji podjęlismy decyzje o sprzedaży 3 pierwszych działek w Parku Przemysłowym na terenie lotniska.Jest szansa że wejdą firmy z branży lotniczej i samochodowej - ok 150 miejsc pracy.Zaczęła sie więc realizacja moich planów wyborczych Zachowanie radnych PiS i Liga-Prawica- Razem było skandaliczne, byli oczywiście przeciw wszystkiemu. Popiołek miał koszmarne wystąpienie, pod pozorem troski namawiał aby nic nie robić. Do usłyszenia. Oczekuje poważnych uwag i dyskusji, wtym i krytyki oczywiście.. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: Dermika 28.01.07, 10:27 Prosze sobie nie przypisywac zaslug, na ktore sie nie zasluguje, a w szczegolnosci ze realizuje pani swoje plany wyborcze. Cele MIELECKIEGO PARKU PRZEMYSŁOWEGO: www.mielec.pl/inwestycje.php?id=kalejdoskop&sub=84 Szczerze watpie w to, ze pani proponowala zapisy do tego planu, poniewaz zadania zww. programu realizowane sa od wielu miesiecy, prosze wiec nie podpinac sie pod cos, czego pani nie wymyslila, nie zaprojektowala, na chwile obecna podniosla pani tylko reke podczas glosowania, ale jak to mowia sukces ma wielu ojcow, smutne to ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
dermika1 Re: Dermika 28.01.07, 12:20 Yapko napisał:"jak to mowią sukces ma wielu ojcow, smutne to ale prawdziwe" Przykro mi, że to tak bardzo cie boli, jestem z tobą. Niczego sobie nie przypisuje. Zapytano mnie czy juz utworzyłam te obiecane miejsca pracy, to napisałam co sie w sprawie dzieje. Upraszam o łaskę i nie gnojenie mnie, że coś pozytywnego sie dzieje w mieście z moim maleńkim udziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
jul.s Re: Dermika 28.01.07, 12:55 ..trochę konsekwencji ; 1.- gdy dermika kandydowała stargaliście sie udowodniać jej ze jest marna i sie nie nadaje 2. - gdy jest w radzie udowadniacie jej ze europark to nie jej zasługą ...- zwarliśmy z dermika umowę społeczną i jest ona naszym przedstawicielem i za nas podejmuje decyzje Odpowiedz Link Zgłoś
nina_love Re: Dermika 01.02.07, 23:27 Fajnie (chociaż z drugiej strony szkoda lotniska) ale dodałbym jeszcze prośbę o gwarancje, że nie będzie przewałek na tej inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
karma1 Re: Dermika 04.02.07, 22:56 A czy ty Julek wiesz wogóle z jakiego ugrupwanania jest tajemnicza Pani Radna dermika?? Odpowiedz Link Zgłoś
hemafrodyta Re: Dermika 28.01.07, 14:50 Nie zachowuj sie jak mala dziewczynka, nie obrazaj i nie bierz do serca negatywow jakimi Cie karmia.Jestes na swieczniku (nawet jesli to jak narazie maly swiecznik) i czy Ci sie podoba czy nie beda Cie glaskac i kopac a jak znam "polskie plemie " to kopac beda Cie znacznie czesciej.Rob swoje a nawet jesli cos nie wyjdzie to nie musi, nie kazdy zamysl musi doczekac zrealizowania. A teraz usmiech od ucha do ucha i "lej miod w serce".Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
hemafrodyta Re: yapkovitz 28.01.07, 14:52 Jestes kawal "malego kutasa" yapkovitz. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: yapkovitz 28.01.07, 21:58 1. dermika, nigdy nie wierzylem w "twoj" program wyborczy, poniewaz nigdy go nie bylo:) slogany o tworzeniu miejsc pracy moze rzucic kazdy, a ponadto ty pisalas o tworzeniu warunkow a nie miejsc pracy:)a zreszta, wrzucilem wyzej link do programu parku, tam jest jasno i wyraznie zapisane jakie dzialania beda realizowane przez najblizsze pare lat, dlatego falszywie dla mnie brzmia twoje wywody, pachna demagogia:) 2. hemafrodyto, no coz, nigdy nie potrafiles dyskutowac, obrazac kazdy potrafi, gdy nie ma argumentow::) 3. Jeszcze nie raz dokonam krytyki bufonki dermiki:) Odpowiedz Link Zgłoś
dermika1 Re: yapkovitz 28.01.07, 23:27 Yapko co jest dla ciebie jest obraźliwe - mały? czy kutas?. Zawsze jestem otwarta na krytykę ale ty raczej skup sie na trzepaku przed blokiem u ciebie w Ząbkach, Park mielecki sobie odpuść. Pozdrawiam hemafrodytę Odpowiedz Link Zgłoś
hemafrodyta Re: tatarata 29.01.07, 02:01 Yapka krew zazdrosci zalewa bo sam startowal w tych swoich Zabkach i przepadl.Szkoda chlopa bo moze sobie z rozpaczy krzywde zrobic albo nie daj boze wrocic do Mielca.A swoja droga jaki bylby ten yapko gdyby zszedl z tych swoich wydumanych wyzyn wlasnej wielkosci,madrosci i nieomylnosci.Moze calkiem fajny chlop z "wielkimi jajami". Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: tatarata 29.01.07, 08:00 Ale mi sie trafili dyskutanci, w mysl stwierdzenia wiodl slepy kulawego:) czekam na wasze kolejne orgazmy intelektualne:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hemafrodyta Re: tatarata 29.01.07, 14:13 Przeciez nikt z toba nie dyskutuje.Masturbujesz nas swoimi opowiescimi to i orgazmy mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
dermika1 Re: hemafrodyta 29.01.07, 18:58 Dlaczego Ty o 2.01 w nocy jeszcze nie śpisz? Nie czytałaś o zgubnych skutkach braku snu dla damskiej cery? Odpowiedz Link Zgłoś
karma1 Re: hemafrodyta 04.02.07, 22:55 No cóz, jeśli poziom dyskusji na razie lub w komisji w ktorej zasiada radna dermika jest taki jak powyżej, a wyborcy tacy "światli" jak "herma" to pogratulować Mielcu radnych i wyborców. Może zamiast obrzucac sie inwektywami czas na konkrety, a jak ktoś nie ma nic do napisnaia oprócz "kloacznych wynurzeń dewianta seksualnego" to niech lepiej da sobie spokój Odpowiedz Link Zgłoś
nina_love Re: yapkovitz 01.02.07, 23:30 ... i jaka znajomość kultury staropolskiej, pogratulować - siekierka na "Dwójniaka". Odpowiedz Link Zgłoś
dermika1 Re: Dermika 30.01.07, 21:02 Proszę o przekazanie swoim znajomym i krewnym którzy są na emeryturce lub rencie, że od dzisiaj dla chętnych-starszych w "Kanie"(przy kościele na Osiedlu) rozpoczął się kurs-szkolenie "Informatyczny". Komputer,programy użytkowe,internet.Coś w okolicach Uniwersytetu III Wieku. Było dużo osób ale następni chętni też mile widziani. Na I piętrze czeka pani Zosia- zapisze:) Rozmawiałam dzis z dyr biblioteki o dyskusyjnym klubie ksiązki.Tez mozna sie kontaktować na ul.Kusocińskiego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dermika1 Re: Dermika 03.02.07, 23:10 kum_um napisała: a Dyskusyjny Klub Książki to Twój pomysł? Nie Odpowiedz Link Zgłoś