antkowaaga 17.07.07, 11:52 Gdzie w Mielcu lub okolicach można się wybrać z psem nad wodę, żeby była ona na tyle czysta, by móc się też samemu wykąpać i jednocześnie żeby nie było zakazu wpuszczania psów do wody? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaro124 Re: gdzie nad wodę z psem? 21.07.07, 16:51 jak można pogodzić te dwa stwierdzenia ze woda ma być czysta i jednoczesnie mozna wprowadzać psa. To jakaś kpina zeby wprowadzac psy do kąpielisk i oczekiwac czystości. Własciciele psów już chyba osiagnęli szczyt, a niech jeszcze korzystają z tej samej ubikacji i będzie wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś
antkowaaga Re: gdzie nad wodę z psem? 21.07.07, 20:50 psy nie korzystają z ubikacji ;) rozumiem, że to nie jest przyjemność kąpać się w jeziorze, kiedy widzisz, że w tej samej wodzie pływają zwierzęta, dlatego interesuje mnie, gdzie jest to dozwolone, tzn. może jakieś tereny nieuczęszczane specjalnie przez ludzi. wiem, że np. nad morzem jest odcinek plaży specjalnie wyznaczony dla ludzi z psami, ale to jednak za daleko, szukam w okolicach mielca a jak wchodzimy do wody wysmarowani różnymi olejkami, wypachnieni czy z różnymi specjałami na włosach typu żel czy lakier, to też nie pozostaje to bez konsekwencji, sama chemia ja tylko pytam, czy ktos może wie, gdzie mogłabym zabrać mojego piesa, żeby sobie popływał i żeby nikomu to nie przeszkadzało :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahitaa Re: gdzie nad wodę z psem? 22.07.07, 15:06 Zapewniam Cię, że bardzo duża grupa osób korzystających z kąpielisk jest bardziej brudna niż niejeden pies.. Wystarczy popatrzeć na taflę wody na basenie - olejki, kremy, włosy, brud.. Niestety nasze społeczeństwo nie dorosło jeszcze do natrysku przed wejściem do basenu.. Kultura buszu! Odpowiedz Link Zgłoś
chica30 Re: gdzie nad wodę z psem? 22.07.07, 11:32 Jaro,czasami ten pies ktorego tak sie brzydzisz jest bardziej zadbany niz czlowiek ktory sie kapie kolo Ciebie.Dziwczyna sie pyta o jakies spokojne miejsce gdzie nie bedzie przeszkadzac nikomu a tu taka napasc z Twojej strony,oj nie ladanie,nie ladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rudi6969 Re: gdzie nad wodę z psem? 23.07.07, 08:31 Witam. Durny wątek.Dla wielu widze pies wazniejszy niz czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
bdb22 Re: gdzie nad wodę z psem? 23.07.07, 14:19 Stawy Nowaka na Smoczce , nikt się tam raczej nie kąpie więc nie przeszkadza piesek - często chodzę tam z moim goldenem - pierw spacer po lesie potem pies wskakuj do wody:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaro124 Re: gdzie nad wodę z psem? 23.07.07, 22:36 jak wam pies nie przeszkadza to kąpcie się z nim w wannie Odpowiedz Link Zgłoś
bdb22 Re: gdzie nad wodę z psem? 24.07.07, 10:16 Na pewno to stworzenie jest milsze od Ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś