Dodaj do ulubionych

Polonia Mielec --Chicago

IP: *.client.attbi.com 22.07.03, 05:49
Polonia Mielec wygrala 18 -polonijny turniej pilkarski!!!!!kolejny sukces
Obserwuj wątek
    • Gość: Mielczanin Re: Polonia Mielec --Chicago IP: *.chicagonet.net 27.07.03, 18:32
      Mielec Mielec MIelec
    • Gość: sonia Re: Polonia Mielec --Chicago IP: *.mielec.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 14:22
      a ty znasz alberta k.??? jesli tak to napisz mi coś o nim bo okropnie mi sie podoba. pleas!!!!!!!!
      • Gość: bies Re: Polonia Mielec --Chicago IP: *.client.attbi.com 10.08.03, 04:05
        Albert jest w zarzadzie Polonii skarbnikiem.juz nie gra w zespole ale jest na
        kazdym meczu.
    • Gość: iveko Re: Polonia Mielec --Chicago IP: *.smoczka.ptc.pl 07.08.03, 20:09
      bardzo cie prosze napisz kto z mielczan gra jeszcze wpoloni
      • Gość: bies Re: Polonia Mielec --Chicago IP: *.client.attbi.com 10.08.03, 04:09
        od pierwotnego skladu wiele sie zmienilo .przyszlo wielu nowych pilkarzy ,nie
        koniecznie pochodzacy z mielca.za to zarzad to sam mielec. czy mowia ci cos
        nazwizka: komeza ,kruczek ,ciejka ,godziejewicz ,kupiec ,cwanek ,klich???
        • Gość: iveko Re: Polonia Mielec --Chicago IP: *.smoczka.ptc.pl 10.08.03, 20:21
          sami
          znajomi
          jesliklich to witek przekarz pozdrowienia od andrzeja . j . ciebie tez
          pozdrawiam
          • Gość: bies Re: Polonia Mielec --Chicago IP: *.client.attbi.com 12.08.03, 04:59
            nie to nie witek, tomek klich wlasciwie to on jest chyba z tarnowa. jego brat
            gral kiedys w stali. a Witek jest w Chicago??????
            • lemuriza Re: Polonia Mielec --Chicago 06.02.04, 14:37
              Gość portalu: bies napisał(a):

> nie to nie witek, tomek klich wlasciwie to on jest chyba z tarnowa. jego brat
              > gral kiedys w stali. a Witek jest w Chicago??????

Wojtek Klich.... pamietam, grał w Mielcu.
              Był z Tarnowa.
              Jarka Cwanka pamiętam, pozdrów go od Izy, koleżanki Dorotki Ż., Magdy Ceny (
              takiej wysokiej:)), bedzie wiedział.
              A Krzysiek taki nieduzy, obrońca gra tam?
              Zapomniałam nazwiska. Jest, przypmniało mi się - Mróz.
    • Gość: sonia Re: Polonia Mielec --Chicago IP: *.mielec.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 18:07
      dzieki bardzo za info, a tak w ogole to kto ty jestes, jesli mozna wiedziec??
      • Gość: bies Re: Polonia Mielec --Chicago IP: *.client.attbi.com 12.08.03, 04:57
        polak maly (z mielca) :) :) :)
        • Gość: sonia Re: Polonia Mielec --Chicago IP: *.mielec.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 10:06
          aha, w ten sposób:), że polak z mielca to sie domyslilam ale,że mały to mi do głowy nie przyszło:)), a nazywasz sie jakoś??
          • Gość: bies Re: Polonia Mielec --Chicago IP: *.client.attbi.com 13.08.03, 03:41
            pewnie ze sie nazywam , mow mi BIES :) :) :) chcesz to pisz na
            andys105@hotmail.com
    • Gość: bies Re: Polonia Mielec --Chicago IP: *.client.attbi.com 16.08.03, 03:23
      wczoraj do chicago przylecial Mariusz Barnak. Wzmocni Polonie!!!!!!!
      • lemuriza Re: Polonia Mielec --Chicago 06.02.04, 14:38
        Gość portalu: bies napisał(a):

> wczoraj do chicago przylecial Mariusz Barnak. Wzmocni Polonie!!!!!!!

Mariusz Barnak, też pamietam. Chodziłam na mecze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka