lena! Re: mielec dogania... 07.01.02, 01:32 POnieważ, forma stwierdzająca jest mało motywująca, wiec proponuje zamienić, post "przegoniliśmy" na, tymczasowy "Rzeszów już czuje odech MIelca na plecach, ale go jeszcze nie widzi" Odpowiedz Link Zgłoś
lena! Re: mielec dogania... 07.01.02, 11:37 AKOlor znów bohaterem dnia, wydrukowano wywyborczej jego dyskusje z Jasła z wojownicza kobieta - Marysią. NIe źle sobie poradził. MI sie skończyło wolne, wiec koniec z przegladaniem forum. Dziś znowu zawtali jacyś wojownicy to znowu rozruszaja forum.Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
kloss76 Re: mielec dogania... 07.01.02, 11:44 Przecież z pracy też pisałaś :) Pozdrawiam ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: mielec dogania... 07.01.02, 12:57 Ale gwara Kolora jest zarąbista i nie do podrobienia !!!!! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lukasek Re: mielec dogania... 07.01.02, 14:17 kwestią honoru bylo odrobienie strat przez rzeszowiakow :) i udalo im sie.. ale miejmy nadzieje ze nie na dlugo >:) Odpowiedz Link Zgłoś
kloss76 Re: mielec dogania... 07.01.02, 14:22 Masz okazję się do tego przyczynić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lena! Re: mielec dogania... 10.01.02, 13:53 Ale sie tu porobiło, szkoda. Ciekawa jestem jak długo flustrata Waclaw bedzie tu wodził prym ? Sadze że zgaśnie dość szybko, idiotyzm na dłuszą metę jest nudny. Odpowiedz Link Zgłoś
elzkaj Re: mielec dogania... 12.01.02, 09:54 Rzeszów gościł na swym forum niejakiego reformata, człeka pokroju wacusia, stąd ta niesamowita ilość postów. obecnie reformat nieco zbastował,bowiem bywał ignorowany. uważam, że w podobny sposób można traktować wacusia. nie ma lepszej metody niż zupełna ignoracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacław Re: mielec dogania... IP: *.chello.pl 12.01.02, 11:46 elzkaj napisał(a): > Rzeszów gościł na swym forum niejakiego reformata, człeka pokroju wacusia, stąd > > ta niesamowita ilość postów. > obecnie reformat nieco zbastował,bowiem bywał ignorowany. > uważam, że w podobny sposób można traktować wacusia. > nie ma lepszej metody niż zupełna ignoracja. Ech, baba ma swoje lata - a takie rzeczy wypisuje ! Toż to jełopy tylko dzięki mnie macie tyle postów ! Ech, ta ludzka wdzięczność ... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: mielec dogania... do elzkaj IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.01.02, 14:28 Nieprawda,reformat rozbijal Wam kazdy watek i nie ignorancja ale kilka trzezwych glosow sprowokowaly reformata do zmiany stylu i ..nicka .Teraz go nawet lubisz czyz nie mam racji ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: mielec dogania... do elzkaj 12.01.02, 20:24 reformat jaki byl, taki byl, ale pszynajmniej prowokowal ludzi do dyskusji, a o to w tej zabawie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lena! Re: mielec dogania... 12.01.02, 20:35 To trzeba takiego reformata wypożyczyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: mielec dogania... 12.01.02, 20:36 moze to i dobry pomysl, tylko wiele by to kosztowalo? Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: mielec dogania... 12.01.02, 21:50 nawet dzisiaj niezle poszlo, oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś