vaxel 20.08.09, 08:13 Witam, Poszukuję rymarza, zakładu rymarskiego w Mielcu. Byłem pewien, że jest taki na skrzyżowaniu ulic Szerokiej i 3-go Maja, ale okazuje się, że tam już obuwniczy. Czy gdzieś się przeniósł, bądź czy jest jakiś inny ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rossamunda Re: Rymarz w Mielcu 20.08.09, 22:11 Rymarz potrzebny w 21. wieku? Można wiedzieć po co? Czyżbyś miał siodło końskie, homonto lub pólszorki do reperacji? Wydaje mi sie że rymarza w Mielcu nie uświadczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
banditwo Re: Rymarz w Mielcu 22.08.09, 00:09 rossamunda napisał: > Rymarz potrzebny w 21. wieku? Można wiedzieć po co? Czyżbyś miał > siodło końskie, homonto lub pólszorki do reperacji? Wydaje mi sie że > rymarza w Mielcu nie uświadczysz... A ja np. chciałbym sobie obić siedzenia w aucie skórą, to co? mam iść do fryzjera? Więcej wyobraźni Rossamundo, albo lat... Odpowiedz Link Zgłoś
hemafrodyta Re: Rymarz w Mielcu 22.08.09, 03:51 banditwo - ty pojecia nie masz co to takiego rymarz. Od siedzen jest tapicer. Odpowiedz Link Zgłoś
rossamunda Re: Rymarz w Mielcu 22.08.09, 15:33 Najlepszy w wojewodztwie- jedyny w powiecie tapicer mający doswiadczenie w tapicerce samochodowej ze skory - to niejaki pan Slowik - ma warsztat w Chorzelowie kolo kościoła Odpowiedz Link Zgłoś
vaxel Re: Rymarz w Mielcu 29.08.09, 10:27 Można wiedzieć - potrzebuję zreperować sakwy motocyklowe. Odpowiedz Link Zgłoś