Gość: ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.10, 08:16 Witam Proszę o informację na temat internetu mobilnego w PLAY w Oławie. Jak jest z zasięgiem, transferem danych... Polecacie? Dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kom Re: Internet mobilny w PLAY IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.10, 18:49 NIE MA ZASIEGU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Internet mobilny w PLAY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 15:53 A to nie lepiej po prostu wziac na probe jakiegos mobilnego internetu? Jak chcesz przyzwoite predkosci w mniejszych miejscowosciach osiagac, to chyba orange z cdma bedzie najlepszym wyborem. Z tego co pamietam, to na 10 dni mozna na probe wziac. Odpowiedz Link Zgłoś
kim1602 Re: Internet mobilny w PLAY 23.09.13, 12:04 UWAGA na Play Online!!! Mieszkam w Warszawie gdzie według mapki umieszczonej na stronie Play powinien być bardzo dobry zasięg. Umowę podpisałem na dostarczanie połączenia o prędkości 4 mb/s. Rzeczywista prędkość jaką otrzymuję to od 0 mb/s do maksymalnie 0,5 mb/s. Próbowałem reklamować usługę, jednak Play twierdzi, że w umowie jest zapis o prędkości do 4 mb/s. Natomiast mapka zasięgu, jak napisano „drobnym druczkiem” nie jest podstawą do zawierania umów i ma charakter orientacyjny. Przestrzegam przed PLAY Online! Nie dajcie się oszukać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Internet mobilny w PLAY IP: 109.207.48.* 28.03.10, 20:57 Na co dzień zajmuje się Pogotowiem i Serwisem komputerowym więc jeżdżę po klientach których ma sporo w Oławie i okolicach. Uważam, że Play ma najlepszy zasięg i możliwości jeśli chodzi o internet. Ma najnowszy nadajniki do obsługi internetu. Co innego telefonu tu korzystają z sieci Plusa. W tej chwili do głowy przychodzi mi na myśl 3 klientów: przy ul. Kutrowskiego koło Oławki, Wieżowiec "Żyletkowiec" oraz Jelcz Laskowice osiedle przy ul. Cegielskiego. Wszyscy Ci klienci sa zadowoleni oraz jak sprawdzałwm transfer - zawsze mieli to co na umowie. Przemysław Kordus Systemy Komputerowe kom. 603-715-185 Odpowiedz Link Zgłoś