Dodaj do ulubionych

Internet z kablówki

IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 07.07.04, 18:25
Ciekawy jestem czy oławska kablówka obniży ceny za Internet.Tpsa wypuściła
neostrade 128 kb/s za 59 zł. Kablówka oferuje 64 kb/s za 54 zł. Nawet średnio
inteligentny szympans wyciągnąłby odpowiednie wnioski.

Obserwuj wątek
    • olawa Re: Internet z kablówki 07.07.04, 20:51
      zapoznaj sie dokladnie z oferta Tepsy, a potem wypisuj dopiero takie bzdury
      • Gość: luis Re: Internet z kablówki IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 07.07.04, 22:20
        Patrz tabela 6
        www.neostrada.pl/tpsa/run?n=info&p1=cennik
        Podpisujesz umowę na 12 miesięcy,przed zakończeniem umowy (30 dni) zgłaszasz
        rezygnacje.Mija 12 miesięcy po jednym dniu zamawiasz nową na kolejne 12
        miesięcy za 59 zł itd.,ale to chyba za trudne....

• Gość: anon Re: Internet z kablówki IP: *.otvk.olawa.pl 07.07.04, 22:33
          przeczytaj dokładnie, jaki masz transfer. większość ofert tepsy ma to do
          siebie, że zawiera kruczki. ta też. "Po przekroczeniu limitu określonego w poz.
          1., 2., 3., 4. Usługa świadczona jest z maksymalną szybkością transmisji do /
          od komputera Klienta 32/64 wyrażoną w kb/s do końca okresu rozliczeniowego, w
          którym limit obowiązywał". Czyli raptem 128 kb zmienia sie na 32 kb... Trzeba
          czytać uważnie
          • ghalon Re: Internet z kablówki 17.08.04, 21:47
            a i tak lepsze to niż kablówka :-)
          • Gość: Magda Re: Internet z kablówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 20:40
            a ten limit to 5GB ...
            wiec nie ma sie co przejmować
            • Gość: adam Re: Internet z kablówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 20:55
              dodatkowo publiczny adres IP co w niektórych szczególnych przypadkach jest przydante:-)i żadnego ADMINA :-) <- żart ,admin to pożyteczne stworzenie.
              • Gość: luis Re: Internet z kablówki IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 21:17
                Jeśli ktoś ma alergie na TPS-e to nic mu nie pomoże :))))))
                • Gość: Magda Re: Internet z kablówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 21:55
                  mnie sie wydaje, że alergię tą mają chłopcy z pryszczami na nosie :D
                  ktorzy cos gdzie kiedys od kogos i tak powtarzaja ...
                • ghalon Re: Internet z kablówki 19.08.04, 22:06
                  Ja mam alergię ale korzystam z ich usług i wcale się nie obrażam.Jest to monopolista i tylko czas to zmieni. A na naszym lokalnym rynku jest już coraz lepiej,lokalnemu monopoliście(otvk)wyrósł konkurent(ronus),chodzą słuchy że magma powraca, tpsa uruchomiła wreszcie Neostradę i DSL, powstało pewnie kilka sieci amatorskich->rulez,sam założyłem 2,:-).Tak swoją drogą jestem ciekawy ilu
                  mieszkańców Oławy wzięło sprawy w swoje ręce i założyło swoje sieci.Wpisujcie się proszę ,zobaczmy ilu nas jest.
                  DSL512,15 użytkowników,bloki za Kwadraciakiem
                  howgh.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka