Dodaj do ulubionych

Boeing i LOT

10.12.13, 06:43
www.tvn24.pl/przeglad-prasy-jest-porozumienie-lot-u-ws-rekompensaty-za-dreamlinery,378401,s.html
No to z kim porozumiał się tak w praktyce zarząd LOT.
Z panią Bochniarz przedstawicielem Boeinga ?
Informacja formalnie jest ale istotnych szczegółów brak.
cytat:
"Henryka Bochniarz: Myślę, że jak wsiądziemy wszyscy do tego samolotu i jak wreszcie uruchomią silniki, to ja znowu będę miała poczucie, że to jest cud po prostu. "
Obserwuj wątek
    • man_sapiens Re: Boeing i LOT 10.12.13, 10:54
      > No to z kim porozumiał się tak w praktyce zarząd LOT.
      Tak w praktyce to jest wyraźnie napisane, ze porozumiał się z firmą Boeing. Firma Boeing ma osobowość prawną i z tą osobą prawną zawarto porozumienie.
      Ja wiem, że w twoim świecie prawo rozumiane jest inaczej i porozumienie zawiera się np. z Putinem a nie z Rosją albo z A. Millerem a nie z Gazpromem.
      Ale w normalnym świecie porozumienia zawarte pomiędzy firmami są ważne tak samo, niezależnie od tego kto je podpisał (jeżeli tylko miał do tego upoważnienie zgodne z regulaminem spółki).
      • nazimno Dla porownania dane rzeczywiste: 10.12.13, 13:02

www.dhl.com/en/logistics/industry_sector_solutions/aerospace_logistics/aircraft_on_ground.html#.UqcCV_TuJ14
        PS
        Wprawdzie to A380, ale poziom wysokosci strat jest podany realnie.
      • wiosnaludzikow Re: Boeing i LOT 10.12.13, 17:10
        Udajesz niemądrego czy nim rzeczywiście jesteś ?
        Widać trafiłem w czuły punkt:)
        Oczywiście, że podpisuje się między firmami :) ale ....personalna reprezentacja w tym przypadku daje ten smaczek. ...i widać, że boli leminga :) Trafiony !
    • szwampuch58 Re: Boeing i LOT 10.12.13, 11:17
      firmy swoje a rzad swoje,czy ktos to jeszcze ogarnia?
      polska.newsweek.pl/polska-podkupi-producenta-airbusow-eads-eurocopter-newsweek-pl,artykuly,276270,1.html
      • wtopek Re: Boeing i LOT 10.12.13, 11:21
        a jaki to ma związek z LOT-em?
        • szwampuch58 Re: Boeing i LOT 10.12.13, 12:15
          hmmm,dwa skrzydla?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka