Dodaj do ulubionych

SP nr 2 w Oławie

IP: 77.67.45.* 03.04.13, 12:15
Witam wszystkich.
Chciałbym poznać opinie rodziców, których dzieci uczęszczają do zerówki w szkole Podstawowej nr 2 w Oławie przy ulicy Rybackej. W tym roku moja córka ma tam trafić i zależy mi bardzo na Państwa spostrzeżeniach i uwagach dotyczących organizacji,wyposażenia,kadry nauczycielskiej.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: pawcio1979 Re: SP nr 2 w Oławie IP: *.212.38.84.otvk.pl 03.04.13, 17:17
      Witam ponownie,
      Czy nikt z szanownych rodziców nie ma dziecka w zerówce w SP nr 2 w Oławie?
      Pozdrawiam
      zatroskany tata
      • Gość: Marian Re: SP nr 2 w Oławie IP: *.215.200.89.otvk.pl 03.04.13, 19:11
        Szkoła jak każda inna co tu dyskutować, wygląd wczesna komuna, wyposażenie Gierkowe, nauczyciele żyją jak pączki w maśle.
        Przynajmniej w tej szkole nie trzeba się nabiegać.
        Zapraszam do SP8 aby odebrać dziecko to cała wycieczka przez szkołę.
    • Gość: mama Re: SP nr 2 w Oławie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.13, 18:44
      Stara mała szkoła obiady jak w każdej szkole z tym że Panie pilnują niejadków :) Świetlica malutka Wyposażenie sal skromne ale czysto i dekoracje zawsze na czasie. Wychowawczyni znajduje zawsze czas na rozmowę z rodzicem.Myślę że nie tylko w tej szkole ale w każdej wychowawcy proszą o przyniesienie kilka razy w roku ręczników papierowych ale to nie jest problem.W każdym razie polecam.
    • Gość: Gość Re: SP nr 2 w Oławie IP: *.146.191.57.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.05.13, 00:22
      Polacam pani Ania Haran naprawdę świetna . Moja córka chodzi obecnie chodz do 4 klasy.1klasa to pani Październik wymagająca nauczycielka . Moja córka do tej pory lubi obie panie i miło je wspomina .Z obiema nauczycielki miałam świetny kontakt zawsze pomocne .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka