sly38 03.11.12, 07:13 Po wylądowaniu w piątek w wrocku zaskoczyła mnie piękna pogoda , nawet nie wiecie jak cieszy trochę słońca po tygodniu deszczu w oslo , mam nadzieje że cały wekend taki bedzie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voxave Re: ddz pogoda 04.11.12, 02:22 Witamy serdecznie--chlebem i solą...w oku. Odpowiedz Link Zgłoś
sly38 Re: ddz pogoda 04.11.12, 07:35 i stało się odpaliłem motorek i 120 km przejechałem koło komina pogoda super nie czuc u was tej zimymam nadzieje że i niedziela z pogodą się uda to skocze do kłodzka może czech Odpowiedz Link Zgłoś
gosc91 Re: ddz pogoda 04.03.13, 17:59 Dlaczego nie ma oświetlenia na ulicy brzegowej? - Forum Dzierżoniów Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: ddz pogoda 04.03.13, 18:52 Super, że wklejasz link nie mający nic wspólnego z wątkiem:) przynajmniej mam rozrywkę jak sobie kliknę i przeczytam, że ktoś cierpi na niemoc związaną z podniesienim słuchawki i wykręceniem numeru elektrowni i uzyskanie bezpośredniej informacji, tylko pyta na forum, bo może ktoś tam trafi, kto będzie wiedział A może jest jakiś związek przyczynowo-skutkowy między pogodą z listopada, przejażdżką na motorku czy przylotem sly'a? Odpowiedz Link Zgłoś
roni.n202 Re: ddz pogoda 14.02.14, 12:31 A pamietam z dziecinstwa ulice Botwina skutą lodem, i z zaspami do pasa. Wsio sie zmienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
sly38 Re: ddz pogoda 14.02.14, 15:42 u mnie ciągle pada od 3 tygodni , Nie pamiętam takiej zimy w oslo Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: ddz pogoda 14.02.14, 16:16 Ale nie narzekasz? U nas słońce świeci, a moja mama, która ogląda każdy odcinek serialu telewizyjnego pt. Prognoza pogody informowała mnie jakoś ostatnio, że w sobotę ma być u nas 10 na plusie. Bardzo jestem zadowolona. A w zeszłą sobotę widziałam jak jakiś chłopak śmigał po Wrocławskiej w krótkich spodenkach i japonkach - jak reprezentanci Kajamanów na otwarciu igrzysk w Soczi. Furorę robił na tej Wrocławskiej, oglądali się za nim bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: ddz pogoda 18.02.14, 09:36 W szaliku, ale bez rękawiczek i czapki - taka jestem szalona! A szalik mam wielozadaniowy, bo w pracy się nim owijam i nie jest mi tak zimno, jak bez szalika. Bo u mnie w pracy dość zimno jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: ddz pogoda 19.02.14, 08:26 Innych metod dogrzewania nie stosujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: ddz pogoda 21.02.14, 20:14 Poza szalikiem i dwiema nagrzewnicami, niestety nie. Czasem jeszcze ciepła herbata. Procenty niedozwolone, w związku z tym butelki stoją i cierpią:( Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: ddz pogoda 23.02.14, 19:47 A teraz ludzie się prawie modlą, żeby już nie było śniegu :) Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: ddz pogoda 25.02.14, 20:16 I różne proroki wieszczą, że już śniegu nie będzie. Dzisiaj pięknie świeciło słońce, niestety, nie miałam okazji się przejść. Jutro pogoda mnie nie interesuje, bo zaraz po pracy do domu faworki smażyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: ddz pogoda 06.03.14, 10:32 A dzisiaj straszna mgła - jak w listopadzie:( Odpowiedz Link Zgłoś