Dodaj do ulubionych

PSS społem - pokłony bijmy

IP: 212.160.143.* 05.07.05, 08:25
No brawo, w ramach poprawy serwisu dla klienta i uświadomienia mu, że tak
dobrze w żadnym innym obcokapitałowym super czy hipermarkecie mieć nie będzie,
"zarządzający" zabrali możliwość korzystania z karty rabatowej przy zakupach
poniżej 10 zł i jakby tego było mało stworzyli próg płatności kartą kredytową
/20 zł/!!!

Cóż, gratuluję utraty kolejnego klienta, jeszcze więcej energii wkładajcie w
tego typu działania, piszcie więcej protestów, obklejajcie swoje szybki
kolejnymi dziesiątkami głupich plakacików itp. - takie działania dokładnie
pokazują jak bardzo potrzebne są w mieście kolejne wielkopowierzchniowe sklepy.

Zapomnieliście, że to nie my jesteśmy dla Was, ale sklepy są dla klientów. I
to nasz czyli nabywców interes ekonomiczny będzie wyznaczał rozwój sieci
handlowej w miastach.

Obserwuj wątek
    • Gość: oławianka Re: PSS społem - pokłony bijmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 08:31
      właśnie wczoraj pani sklepowa oznajmiła mi że z kartą PSS powyżej 10 zł. a ja
      kupowałam na 9.40, zdziwiłam się bo jak kupowałm kartę to w umowie było że
      powyżej 5 zł.chyba powinien byc jakiś aneks do umowy?
      o płatności kartami płatniczymi powyżej 20 zł.tego jeszcze nie doświadczyłam,
      ciekawe co zrobią jak zrobię zakupy na 19.20 i zechcę płacić kartą nie gotówką??
      • Gość: andrew Re: PSS społem - pokłony bijmy IP: 212.160.143.* 06.07.05, 14:05
        jak to co???? wezwą ochronę i komisyjnie dostaniesz burę, a potem buźkę
        przytrzymają i fotkę zrobią, a fotkę na szybkę z adnotacją "tych klientów nie
        obsługujemy"

pozdrawiam :>
    • Gość: Milena Re: PSS społem - pokłony bijmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 09:04
      no to co robimy bojkot oławskich "społemowskich" sklepów tak jak ostatnio było
      ze stacjami benzynowymi??
      • Gość: andrew Re: PSS społem - pokłony bijmy IP: 195.116.208.* 07.07.05, 18:01
        jasne, że bojkot, ja teraz będe kupował tylko w super pilnych przypadkach,
        żadnych planowanych zakupów! Mam do nich blisko, i do tej pory pomimo
        świadomości wysokich cen robiliśmy często zakupy. Ale koniec z tym, takiego
        olewactwa klientów nie mam zamiaru znosić; kto inny przyjmie więc płatność moją
        kartą, narzucać się im nie będę

• Gość: Milena BOJKOT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 08:04
          Czyli od dziś zakaz wogóle patrzenia na sklepy społem!!! (chyba, że nagła
          potrzeba)!!
    • Gość: urbanek Re: PSS społem - pokłony bijmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:09
      Nie wiem czy zauważyliście coraz większe podobieństwo PSS u do filmowego
      hitu "MIŚ". Pani sprzedawczyni niezbyt czystą szmatą przeciera witrynę szafy
      chłodniczej lub ewentualnie akurat zmywa posadzkę, kiedy wchodzi ON. KLIENT.
      Jest za dziesięć. Za dziesięć minut zamykamy. Bez mycia rąk pada pytanie: co
      podać... Tracę apetyt. Jeszcze trzyma mnie przy życiu działka ale na ile to
      wystarczy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka