sibeliuss 12.04.07, 21:27 No jestem uzależniony i to chyba potężnie. Dziś wlazłem po żel do golenia i wyszedłem z dwiema reklamówkami głupot (spożywczych na szczęscie). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marlena.k1 Re: Zakupoholizm :) 12.04.07, 21:46 ja jestem tez uzalezniona od zakupow z tym,ze na ebayu,przynajmniej raz tygodniu musze chocby jakas pierdulke kupic:) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Zakupoholizm :) 12.04.07, 21:54 Na wielkie szczęście nie umiem kupować (jeszcze) w sieci. Jak minął dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.k1 Re: Zakupoholizm :) 12.04.07, 22:02 dziekuje-dzien minal pracowicie:) z tym kupowaniem w sieci to jest jeszcze prosciej niz w zwyklym sklepie,nawet wychodzic z domu nie trzeba;)i wlasnie to jest takie zachecajace,co najlepsze to nawet wlasna suknie slubna kupilam przez internet widzac ja wczesniej jedynie tylko na zdjeciu,mowiac o tym znajomym i rodzinie nie dowierzali,a teraz prosze wiekszosc znajomych mi przyszlych pan mlodych zakupilo suknie przez internet. Czasem mozna dostac naprawde fajne rzeczy za ciekawa cene,a poza tym polubilam tez licytowac,ach ten dreszczyk emocji;) Odpowiedz Link Zgłoś
eppl Re: Zakupoholizm :) 17.04.07, 17:11 Jak się ma za co to się kupuje :). Przez internet kupowanie jest naprawde fajne,tylko trzeba uważac,zeby nie zostać oszukanym.Ja tak miałam z telefonem,ale akurat wszystko skonczylo sie dobrze,przy pomocy policji. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Zakupoholizm :) 17.04.07, 21:06 eppl napisała: > Ja tak miałam z > telefonem,ale akurat wszystko skonczylo sie dobrze,przy pomocy policji. Cegłę Ci przysłali? Odpowiedz Link Zgłoś
eppl Re: Zakupoholizm :) 17.04.07, 23:48 Długa historia,ale krotko mowiąc nie istaniał użytkownik,tzn,takie konto.Ktoś skradl haslo czyjes i robił machlojki na koncie innych użytkowników.Dużo musiałabym pisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.k1 Re: Zakupoholizm :) 18.04.07, 12:52 ja nim cos kupie,a robie to zwlaszcza przez ebay,to pierw sprawdzam uzytkownika,jego komentarze ile ich ma ile pozytywnych i jak sa negatywy to za co.Kiedys tez mialam historie na allegro z telefonem komorkowym,ale jak zadzwonilam do pana i go postraszylam,ze jesli telefon nie dotrze przezd Bozym Narodzeniem(czekalam na niego juz dwa miesiace)to zglaszam sprawe na policje i telefon dotar za dwa dni,wiec moja mama nie zostala bez prezentu na gwiazdke;) Teraz juz nie mam takich przygod na szczescie-wlasnie czekam na paczuszke ,bo kupilam pare "pierdulek":) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Zakupoholizm :) 19.04.07, 23:16 eppl napisała: > Długa historia,ale krotko mowiąc nie istaniał użytkownik,tzn,takie konto.Ktoś > skradl haslo czyjes i robił machlojki na koncie innych użytkowników.Dużo > musiałabym pisać :) Mam nadzieję, że go złapali. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Zakupoholizm :) 14.06.07, 00:42 Jutro idę po koszule z krótkim rękawem :) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Zakupoholizm :) 15.07.07, 00:31 Zachorowałem na perfumy, 125 ml za 120 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
mustela3 Re: Zakupoholizm :) 15.07.07, 12:16 Proszę nie choruj służba zdrowia co prawda przerwała strajk ale.. kupię ci je jeśli naprawdę są tego warte Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Zakupoholizm :) 15.07.07, 19:59 mustela3 napisała: > chcę ci zrobić przyjemność:) A ja naiwnie myślałem, że Ty tak z serca. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_77 Re: Zakupoholizm :) 30.07.07, 15:17 sibeliuss napisał: > Zachorowałem na perfumy, 125 ml za 120 PLN. To jeszcze nic ja mam droższe upodobania ale jak na razie nie stac mnie na Issey Miyake 100 ml. za 280 zetow w promocji ale zapach cudny mam Elizabeth Arden 5-th avenue 125ml. udalo mi sie kupic tester jest oki Odpowiedz Link Zgłoś