Dodaj do ulubionych

moze lepiej zmienic klimat

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 20:29
raz sobie wszedłem tu i mam dosyc. chce poznac opinie czy na pewno warto tu
mieszkac bo moze tak jak inni lepiej zmienic klimat
Obserwuj wątek
    • Gość: oławianka Re: moze lepiej zmienic klimat IP: 81.219.239.* 02.08.06, 21:41
      zmienić .... na cieplejszy
      • Gość: zmieniajacy Re: moze lepiej zmienic klimat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 19:10
        na pewno zmienić na przyjazny, interesujący, perspektywiczny, spokojny, pewny i
        bezpieczny. jak chce się żyć to nie wolno się zastanawiać tylko trzeba stąd
        wiać
        • Gość: Wykrywacz buraków Re: moze lepiej zmienic klimat IP: *.magma-net.pl 03.08.06, 21:23
          Może do Korei Płn.? Tam będziecie mieć klimat " perspektywiczny, spokojny, pewny i
          bezpieczny...< ;)
    • Gość: Salseros Re: moze lepiej zmienic klimat IP: *.ina.hr 09.08.06, 17:12
      Piekniejszych miejsc od Olawy jest od cholery, wiec zawsze zostaje pytanie co
      nas jeszcze trzyma w takich miejscach? Odpowiedz jest prosta: bliscy nam
      ludzie ... i wspomnienia, miejsc ktore nam sie kojarza z mlodoscia i ludzmi!
      Jesli te dwa zjawiska nie odgrywaja roli to z cala pewnoscia nalezy zmienic
      miejsce zamieszkania na lepsze dla naszej przyszlosci, przynajmniej ja tak bym
      zrobil.
      • Gość: ziomek Re: moze lepiej zmienic klimat IP: 88.199.44.* 29.01.07, 21:23
        ja z Oławy nigdzie nie ruszam się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka