Gość: pytajacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 20:29 raz sobie wszedłem tu i mam dosyc. chce poznac opinie czy na pewno warto tu mieszkac bo moze tak jak inni lepiej zmienic klimat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oławianka Re: moze lepiej zmienic klimat IP: 81.219.239.* 02.08.06, 21:41 zmienić .... na cieplejszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmieniajacy Re: moze lepiej zmienic klimat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 19:10 na pewno zmienić na przyjazny, interesujący, perspektywiczny, spokojny, pewny i bezpieczny. jak chce się żyć to nie wolno się zastanawiać tylko trzeba stąd wiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wykrywacz buraków Re: moze lepiej zmienic klimat IP: *.magma-net.pl 03.08.06, 21:23 Może do Korei Płn.? Tam będziecie mieć klimat " perspektywiczny, spokojny, pewny i bezpieczny...< ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salseros Re: moze lepiej zmienic klimat IP: *.ina.hr 09.08.06, 17:12 Piekniejszych miejsc od Olawy jest od cholery, wiec zawsze zostaje pytanie co nas jeszcze trzyma w takich miejscach? Odpowiedz jest prosta: bliscy nam ludzie ... i wspomnienia, miejsc ktore nam sie kojarza z mlodoscia i ludzmi! Jesli te dwa zjawiska nie odgrywaja roli to z cala pewnoscia nalezy zmienic miejsce zamieszkania na lepsze dla naszej przyszlosci, przynajmniej ja tak bym zrobil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: moze lepiej zmienic klimat IP: 88.199.44.* 29.01.07, 21:23 ja z Oławy nigdzie nie ruszam się Odpowiedz Link Zgłoś