Dodaj do ulubionych

zwolnienia w ZWiK

IP: *.chello.pl 13.06.07, 07:23
według mnie, nowy-stary prezes ma nadrzędne zadanie, pokonać "wroga" swojej
żony, pracującego "pod nim". owa osoba ośmieliła sie zeznawać w sprawie
karnej trwającej przeciwko żonie jaśnie panującego. tego nie można zapomnieć.
ta zniewaga krwi wymaga. do końca świata i o jeden dzień dłużej! pieniądze
nie wszystko dla zżeranych nienawiścia, żądnych krwi. pytanie: kiedy poleci
kadrowa i w jakich okolicznościach? odpowiedź wyślij sms-em do wyższych
instancji, wybranych według uznania:
a) w ramach zwolnień grupowych
b) w ramach redukcji etatów (kadry powierzy się firmie zewnętrznej)
c) za naruszenie obowiązków pracowniczych
Obserwuj wątek
    • Gość: gośc Re: zwolnienia w ZWiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 21:33
      moim zdaniem przyjęcia też są
      pozdrawiam
      • Gość: oławianka Re: zwolnienia w ZWiK IP: *.chrobrego18.ronus.pl 14.06.07, 23:14
        Oczywiście, że są przyjęcia w ZWiK-u w Oławie np. sekretarka Prezesa?
        I Kto zgadnie! Czyją jest żoną sekrestarka Prezesa ZWiK-u w Oławie?
        • Gość: gościanka Re: zwolnienia w ZWiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 00:09
          :-) może jakieś podpowiedzi, bo naprawdę nie wiem..
          a) żoną.....
          b) córką.....
          c) synową.....
          czekam niecierpliwie, hihihi
        • Gość: Ania Re: zwolnienia w ZWiK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 12:31
          Umieram z ciekawości, napisz coś więcej o sekretarce i jej rodzinnych
          powiazaniach.
          • Gość: XY Re: zwolnienia w ZWiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 17:08
            Kto oczekuje sensacji? no kto? Może któraś gazeta lokalna co?
            • Gość: gosc Re: zwolnienia w ZWiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 21:48
              no i kto jest tą sekretarką?....zoną jakiego i Oławianina
            • Gość: Maniak Re: zwolnienia w ZWiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 22:45
              któraś? Przecież jest tylko jedna...
              • Gość: gość Re: zwolnienia w ZWiK IP: *.chello.pl 25.06.07, 16:58
                kadrowa na wylocie. Nie chcę, ale muszę??? jak to było? podjechali we dwie
                ciężarówki i mówią, że mówią po dobroci....
                • Gość: gosc Re: zwolnienia w ZWiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 17:35
                  jak podjechały cieżarówki?-to pracuje dalej sekretarka czy nie
                  • Gość: gość Re: zwolnienia w ZWiK IP: *.chello.pl 26.06.07, 11:37
                    sekretarka tak - kadrowa jeszcze tylko chwile
                    • Gość: gościanka Re: zwolnienia w ZWiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 20:17
                      ale sensacja!!! dzieje się w tej naszej Oławie, jak w Warszawie niemalże. A jak
                      to było z córką Kaczynskiego, bo jakoś mi umknęło. MOże ktoś linka podsunie do
                      tej informacji.
                      • Gość: gość Re: zwolnienia w ZWiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 20:56
                        nie chcesz to nie czytaj i nie komentuj!!!-ale masz problem....
                        pozdrawiam
                        • Gość: gościanka Re: zwolnienia w ZWiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 21:45
                          ale ja chcę czytać. Sorki, że tak wyszło sarkastycznie, ale ... też jestem
                          ciekawa, jak i kto rządzi w naszych państwowych firmach. Pozdrawiam :-)
                          • Gość: znajomy kadrowej Re: zwolnienia w ZWiK IP: *.chrobrego18.ronus.pl 03.07.07, 16:51
                            Komu zależy na tym aby zamieszać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka