cejli Re: Ale pustki... będę płakać...:( 11.10.04, 20:20 Nie płacz maleńka!!!Cejli przyleciał,aby CIĘ pocieszyć!CMOK.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: Ale pustki... będę płakać...:( 11.10.04, 20:32 Nie płacz,nie płacz,kiedy odjadę bo w końcu kiedyś przyjadę.Cejli tworzy nowe przeboje.CMOK.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Ale pustki... będę płakać...:( 11.10.04, 23:38 Ale rzeczywiście pustki tutaj... dziwnie... :(( Nieswojo się czuję... Czy to minie? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Ale pustki... będę płakać...:( 16.10.04, 17:05 Minie, Frida minie !!! Nie martw sie. Choć nie zawsze sie odzywam to zawsze jestem z Toba. :) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Ale pustki... będę płakać...:( 16.10.04, 17:11 zuzanna6 napisała: > Minie, Frida minie !!! Nie martw sie. Choć nie zawsze sie odzywam to zawsze > jestem z Toba. :) na słupszczanki zawsze można liczyć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Ale pustki... będę płakać...:( 16.10.04, 17:06 Hej, sympatyczni ludzie z Głogowa, nie wierzę ze nie macie poczucia humoru i nic do powiedzenia, piszcie kochani, tak tu moze byc sympatycznie z wami. Macie taka sympatyczna Fride i tylu przyjaciół ze Słupska. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Ale ciiiissszaaaaaaaaaa.... cśiiiiiiii... : 18.10.04, 09:50 Cisza też jest miła Frido. Czasem dobrze jest pomilczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Ale ciiiissszaaaaaaaaaa.... cśiiiiiiii... : 18.10.04, 22:08 wiem o tym... ostatnimi czasy dość często mi się to zdarza... Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 .... 17.10.04, 21:56 a ja tak sobie śpiewam... Między ciszą a ciszą sprawy się kołyszą i idą i płyną póki nie przeminą każdy swoje sprawy trochę dla zabawy popycha przed siebie po zielonym niebie a ja leżę i leżę i leżę i nikomu nie ufam i nikomu nie wierzę a ja czekam i czekam i czekam ciszę wplatam we włosy i na palce nawlekam na palce nawlekam między ciszą a ciszą sprawy się kołyszą czasem trwają bez ruchu klepią się po brzuchu ale czasem i one lecą jak szalone wystrzelają w przestworza i spadają do morza a ja leżę i leżę i leżę ... między ciszą a ciszą sprawy się kołyszą sprawy martwe i żywe nie do końca prawdziwe między ciszą a ciszą sprawy się kołyszą i idą i płyną póki nie przeminą póki nie przeminą póki nie przeminą a ja czekam i czekam i czekam i tylko ciebie wciąż wołam Ciebie wzywam z daleka więc ja leżę i leżę i leżę bo tylko Tobie zaufam więc ja czekam i czekam i czekam i tylko ciebie wciąż wołam Ciebie wzywam z daleka więc ja leżę i leżę i leżę bo tylko Tobie zaufam tylko tobie uwierzę tylko tobie uwierzę Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: .... 18.10.04, 00:40 No tak wlasnie slucham co to za sopranik po forach sie roznosi, a to Frida sobie nuci, fajna pioseneczka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: .... 18.10.04, 00:49 To ja tez Grzesia zaspiewam :-) Jak bardzo wiele mamy lat pod tą leszczyną. Pod tą leszczyną. Ciągłością umęczony świat i czyją winą? Czyją winą? Tak w siebie zapatrzeni przekraczamy nas. Daleko za odległość. Za odległość. Oczom widocznie nadszedł już czas by dojrzeć świata część zaległą. Zobaczył nam się nagle świat: ja ciebie widzę a ty mnie. Och jak niewiele mamy lat: jak krótka bajka w długim śnie. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz 1100 20.10.04, 01:46 Nie placz Frida, ciagle ktos tu zaglada przeciez.... Masz na pocieszenie 1100 wpis :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: 1100 20.10.04, 17:17 Andy gratuluje, muszę się teraz zaczaić na kolejną okrąglutką cyferkę, bo póki co przegapiam każdą nadarzającą się okazyję ;) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: 1100 13.11.04, 18:02 frida,nie smuć się! na Słupsku też czasami zastój :) Pozdrawiam listopadowo,ale bardzo słonecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: 1100 13.11.04, 18:26 Staram się nie smucić, wpadam do Słupska i od razu mi lepiej :) Ja również pozdrawiam :o) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: 1100 13.11.04, 21:43 Nie trzeba płakać nie trzeba, bo sie nie pójdzie do nieba. Aniołki by sie smiały,że Fridzie łzy leciały... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: 1100 13.11.04, 22:53 Zuza uwielbiam te Twoje rymowanki. Od razu mi lepiej na duszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 A jednak pustki..... 14.11.04, 17:27 Niedzielne pustki wszędzie. A co tam, ale ja jestem i sobie wszędzie pogadam :) Pozdrowionka dla wszystkich. Miłego niedzielnego popołudnia. Uffff jutro nareszcie poniedziałek, ilez mozna siedziec w tym domu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: A jednak pustki..... 02.12.04, 19:14 ale dlaczego ?????nie macie ochoty na klikanie ????? Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: A jednak pustki..... 02.12.04, 19:33 aleks44 napisał: > ale dlaczego ?????nie macie ochoty na klikanie ????? ...jak widać... Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: A jednak pustki..... 02.12.04, 22:06 > ...jak widać... acha,no to przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: A jednak pustki..... 02.12.04, 22:38 skoro tu mozna spiewac to sobie ulze, o:)) I bled on a pivotal stretch Like a clockwork Christ Bears sore stigmata, bored And as I threw Job, I drove Myself to a martyred wretch To see if I drew pity Or pretty litanies from the Lord So the plot sickened With the coming of days Ill millennia thickened With the claret I sprayed And though they saw red I left a dirty white stain A splintered knot in the grain On Eden's martial aid So glad for the madness Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: A jednak pustki..... 04.12.04, 15:38 frida2 napisała: > ulżyło? > taaa... ulzy mi jak w koncu skoncze pisac ta zakichana seminarke, za ktora zabralem sie godzine temu... juz mam po dziurki w nosie:( Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: A jednak pustki..... 04.12.04, 15:54 A ja rozpisuję się właśnie obszernie na temat: 'Zmiana paradygmatu w nauce o literaturze' i 'Histroia literatury jako prowokacja nauki o literaturze'. Niejaki Jauss rozpisał się o tym szeroko i zaraz trafi mnie szlag! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: A jednak pustki..... 11.12.04, 18:52 i jak Frida zyjesz czy przyszedł ten szlag i cie trafił :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: A jednak pustki..... 11.12.04, 18:53 kurde, dzisiaj wszedzie pustki ale nie zniechęcam sie jak mam chwile czasu to pisze gdzie sie da Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: A jednak pustki..... 11.12.04, 18:56 młodzieży - nie załamujcie sie juz kurde tak bywa ze zanim przebrnie sie przez te wszystkie stopnie edukacji trezba napisać tysiące prac pisemnych wiem wiem, szlag trafia.....i nie chce sie i nie ma cierpliwości.....ale czasami trzeba wyć i pisac dalej...... Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: A jednak pustki..... 11.12.04, 19:01 no nie trafił mnie ten szlag :) robiłam uniki i uderzył obok :) witam Cię Zuzka Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: A jednak pustki..... 11.12.04, 19:14 jejciu jakie dzis pustki zasiadłam troche u siebie na watki poodpowiadałam i czekam i czekam i nic no to troche do Okowitki troche do Ellenai i nic wszędzie cisza Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: A jednak pustki..... 11.12.04, 19:32 ale u nas tu pustki że aż strach Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: A jednak pustki..... 11.12.04, 19:37 a moze jeszcze sie rozkręci nie ma co sie załamywać hejk ludziska czemu wam sie nie chce pisac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: A jednak pustki..... 11.12.04, 19:50 hej, gdzie przepadłaś - olej nudziarzy, choc na jasełko jest aleks i okowitka Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: A jednak pustki..... 11.12.04, 20:24 no i co? czemu uciekłaś? własciwie to nie wiem kiedy tyle czasu mi tu zleciało...... Boze juz wieczor, oczy mnie bola moze i ja bede spadac Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: A jednak pustki..... 11.12.04, 20:25 tu popisze, tam popisze i czas uciekł jak to było? alkoholik pracoholik siecioholik kurde..... Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: A jednak pustki..... 11.12.04, 20:30 wlasnie ,dlaczego nie lubisz nas ???? czy mnie ???? nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: A jednak pustki..... 11.12.04, 20:46 hmmmm.....frida zamilkła nie to nie tak ze nas nie lubi na pewno jej cos wypadło Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: A jednak pustki..... 11.12.04, 20:58 aleks44 napisał: > wlasnie ,dlaczego nie lubisz nas ???? czy mnie ???? nie rozumiem aleks no co Ty bredzisz?! ja Was nie lubię? Ciebie nie lubię? no co Ty! poprostu mam przerwy w dostawach netu dziś :))) pan w piwnicy przestał napędza dynamo więc muszę zejść na dół i przeciągnąć mu parę razy przezplecy co by lepiej pracował hehe ;) p.s. Bardzo Was lubię moi drodzy, bardzo. Proszę to zapamiętać bo nie będę powtarzać! :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: A jednak pustki..... 11.12.04, 21:49 no wiedziałam przecież hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: pustki,ale ja juz wiem... 12.12.04, 02:01 myslalem ,ze Frida juz spi,a Ona jeszcze nie spi milej nocki Wam zycze Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
yerman Re: Ale pustki... będę płakać...:( 12.12.04, 16:46 no i jest tutaj pusto, to prawda. .... a może nie tak bardzo skoro od czasu to czasu i nawet ja zaglądam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Ale pustki... będę płakać...:( 23.12.04, 11:13 yerman napisał: > no i jest tutaj pusto, to prawda. .... a może nie tak bardzo skoro od czasu to > czasu i nawet ja zaglądam;-) zaglądasz? raz na ruski rok ;) :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
evilkaaa Re: Ale pustki... będę płakać...:( 15.12.04, 11:01 wszedzie pustki na www.glogow.info.pl mozna normalnie usnąc.. frida wiem sama tam była i szlag ją trafiał tak jak mnie przy logowaniu się.. pozdrawiam fridę;) i innych tez oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Ale pustki... będę płakać...:( 15.12.04, 21:12 no troche pusto, ale to tez dobrze o nas świadczy, zycie wirtualne musi być nadrugim planie kazdy zajęty bardzo ale od czasu do czasu pozdrowionka i tak bedziemy dojeżdżali do wolnych dni by tu troche poszaleć :) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Ale pustki... będę płakać...:( 15.12.04, 23:38 zuzanna6 napisała: > no troche pusto, ale to tez dobrze o nas świadczy, zycie wirtualne musi być > nadrugim planie otóż to :) > kazdy zajęty bardzo wszak święta idą :) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Ale pustki... będę płakać...:( 15.12.04, 23:37 evilkaaa napisała: > wszedzie pustki na www.glogow.info.pl mozna normalnie usnąc.. frida wiem sama > tam była i szlag ją trafiał tak jak mnie przy logowaniu się.. owszem byłam i owszem trafiał mnie rzeczony szlag. co to za strona wogóle? blee :) > pozdrawiam fridę;) i innych tez oczywiście frida pozdrawia również :) Odpowiedz Link Zgłoś