joanna0411 23.05.08, 23:05 Czy ktoś z Was ma może taki wózek? Czy warto go kupić? Dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GOSC Re: Wózek Hebart Omega - czy warto? IP: 88.156.66.* 11.06.08, 17:35 witam ja jestem wlsanie zainteresowana kuonem takiego wózka czy zakupila pani takowy?bo nikt sie narzie nie wypowiedzial na jego temat Odpowiedz Link Zgłoś
joanna0411 Re: Wózek Hebart Omega - czy warto? 03.07.08, 16:38 Kupiłam jednak inny wózek. O tym nikt się nie wypowiedział a ja wolałam nie kupować "kota w worku". Kupiłam wózek Arte 3x3 firmy Adbor z Wrocławia, mają swoją stronę : www.adbor.pl Ten wózek z czystym sumieniem mogę polecić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenstwo Re: Wózek Hebart Omega - czy warto? IP: 80.54.200.* 24.02.09, 14:33 wozek jest swietny naprawde warto go kupic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalamana.mama Re: Wózek Hebart Omega - czy warto? IP: *.mobile.playmobile.pl 01.04.09, 20:58 a co mi tam napiszę. Wózek jest świetny! Gdybym miała kupować drugi raz kupiłabym ten sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi drodzy Re: Wózek Hebart Omega - czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 10:40 jezeli ktos chce przeplacac to prosze bardzo niech kupuje HEBART OMEGA ,ale zawsze tez mozna kupic o wiele ladniejszy zgrabniejszy nowoczesniejszy modny tanszy ..... wozek firmy TAKO ( duzy wybor modeli ) www.tako.net.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: Wózek Hebart Omega - czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 08:57 prawda prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fIAMMA Re: Wózek Hebart Omega - czy warto? IP: *.wroclaw.mm.pl 06.05.09, 11:28 Bardzo proszę napiszcie gdzie ten wózek można obejrzeć ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tako Re: Wózek Hebart Omega - czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 16:58 a o ktory pytasz ? o Tako czy ten drugi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fIAMMA Re: Wózek Hebart Omega - czy warto? IP: *.wroclaw.mm.pl 06.05.09, 19:40 no właśnie o omegę pytam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e tam Re: Wózek Hebart Omega - czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 08:53 97,8 % wozkow w olawie sa tej samej firmy i tak amo wygladaja co nie znaczy ze sa ladne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fIAMMA Re: Wózek Hebart Omega - czy warto? IP: *.wroclaw.mm.pl 07.05.09, 13:07 wiesz chodzi mi przede wszystkim o wagę, nie wygląd. Czy to znaczy, że w oławie są dostępne wóżki omega hebart? Jestem z Wrocławia i chętnie podjadę jeśli tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e tam Re: Wózek Hebart Omega - czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 09:18 widocznie sa jak jest ich tu tyle a czy lekki hmmm ? jezeli tzw.rama wazy 16 kg to lekki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fIAMMA Re: Wózek Hebart Omega - czy warto? IP: *.wroclaw.mm.pl 08.05.09, 12:46 no to chyba o inny wózek nam chodzi. w tym o który pytam stelaż waży 7,5 kg. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: użytkownik Re: Wózek Hebart Omega - czy warto? IP: 77.236.0.* 27.05.09, 19:58 witam, sama używam od zeszłego roku ten wózek i jestem baaaardzo zadowolona, lekki, zgrabny, bardzo zwrotny.polecam 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Wózek Hebart Omega - czy warto? IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.09, 13:46 Bardzo gorąco polecam ,wózeczek nie odbiega niczym od innych tego typu. Na skrętnych i pompowanych kołach świetnie się jeździ, a poza tym ja kupiłem bezpośrednio od producenta bardzo miły człowiek . Naprawdębardzo gorąco polecam klijent z CHRZANOWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE WARTO Re: Wózek Hebart Omega - czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 08:21 MOJA BABICZKA POCHAZI Z CHRZANOWA Odpowiedz Link Zgłoś