zboczek 10.11.01, 03:12 "Nuda panie,nic sie nie dzieje, zupełnie nic sie nie dzieje" Dlaczego nikt nic nie pisze na forum Dzierzoniowa?To skandal! Od prawie miesiaca zero wpisow zadnego nowego postu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daag Re: NUDA! IP: *.*.*.* 10.11.01, 13:21 ja nie piszę bo nie przywykłem do polemiki z samym sobą. a podejrzewam, że nawet jak sprzedasz tu jakiś fajny temat to załapie się na niego max. ze cztery osoby. a przecież dzierżoniów zawsze wydawał mi się "młodym" miastem z dużym potencjałem i wykopem. czas chyba zrewidować swoje opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
zboczek Re: NUDA! 11.11.01, 03:07 Witam!Ja tez nie lubie rozmawiac sam ze soba wiec moze podyskutujemy razem Czekam na propozycje,zapytania itp.Juz raz dyskutowalismy (kiedys pisalem pod nickiem kiciak.Pamietasz?) Licze na ciekawa wymiane pogladow i do nastepnego razu! Pozdrawiam Milego swieta Odzyskania Niepodleglosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daag Re: NUDA! IP: *.*.*.* 12.11.01, 08:32 kiciak to nie ale za to kiciu zdaje się napadał na drogówkę ;o) ale spox, mój głos w każdej dyskusji tu prowadzonej może się spokojniusio znaleźć. a swoją drogą nicka to sobie wybrałeś... hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
zboczek Re: NUDA! 13.11.01, 01:00 Faktycznie kiciu (czasami pisalem jako kiciak bo tak jestem bardziej znany dlatego mi sie myli) Co do nicka to mial byc oryginalny i mylacy wobec nasuwajacych sie skojarzen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daag Re: NUDA! IP: *.*.*.* 13.11.01, 08:06 no oryginalny to jest i skojarzenia nasuwają się oczywiste ;o) (a może to jest pierwsza litera imienia i nazwisko? jeśli tak to ci się trafiło kolego boczek!) ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
zboczek Re: NUDA! 14.11.01, 01:09 Nie nie sa to pierwsze litery imienia i nazwiska(mojego) ale trafiles w dziesiatke zeczywiscie nick pochodzi od Boczka ale tego ze Swiata w/g Kiepskich zdarzylo mi sie ogladac kiedys pare odcinkow i jakos tak mi sie przypomnialo i bardzo to pasowalo do moich zalozen (stanie troszeczke z boku glownych watkow na forum i wabienie intrygujacym nicki'em do czytania nie zawsze madrych wypowiedzi :))hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daag Re: NUDA! IP: *.*.*.* 14.11.01, 08:23 wiesz co, muszę to pytanie zadać... z tego co widzę, to wpisujesz się w godzinach (tak w granicach północ-czwarta rano), kiedy z reguły wszyscy śpią. o co chodzi? a co do nudy... to może w dzierżu dzieje się na tyle, że nikt nie ma nawet czasu siedzieć przed kompem i wpisywać się na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
zboczek Re: NUDA! 15.11.01, 01:34 Trafne spostrzezenie Faktycznie siedze zawsze po 23 do 8 rano Dzieje sie tak gdyz mam wykupiona usluge "dialnet co noc" w Dialogu i place ryczalt niezaleznie od czasu przebywaniaw sieci miedzy 23 a 8 rano Oplata to 35 pln miesiecznie Nie wlaczalem "dialnetu non stop" poniewaz wtedy nic bym nie zrobil w ciagu dnia tylko siedzial w sieci Wedlug mnie nikt tu nic nie pisze(poza nami) bo: 1ludziska nie wiedza o forum Dzierzoniowskim, 2nie wiedza co pisac, 3nie interesuje ich wymiana pogladow i spostrzezen(poza nielicznymi wyjatkami) Narazie jestesmy osamotnieni ale mysle ze to sie zmieni:)(troszke to zalatuje naiwnoscia ale coz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daag Re: NUDA! IP: *.*.*.* 16.11.01, 08:55 człowieku to kiedy ty śpisz???? hmmm... a ja bym jeszcze podsunął takie przyczyny ciszy na tym forum: nie są poruszane tematy istotne dla mieszkańców dzierżoniowa (myślę, że regularne pojawiania się kogoś np. z władz miejskich i możliwość nawiązania z nim dyskusji podkręciłoby trochę forum), tak jak w życiu także w sieci funkcjonuje model "ucieczki" do większych i aktywniejszych ośrodków - tzn. udzielanie się na dużych, dynamicznych forach gdzie "coś się dzieje" i to o czym już pisałeś, pewnie nie wszyscy wiedzą, że coś takiego jak forum dzierżoniów funkcjonuje w sieci. będzie dobrze! jeszcze polska nie zginęła... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
zboczek Re: NUDA! 19.11.01, 01:29 hmmm...kiedy spie? Kiedy tylko moge Spanie to moja druga (po jedzeniu) najwieksza zyciowa przyjemnosc. A tak powaznie to jeszcze wyrabiam sypiajac po 6 godzin na dobe(ostatnio jednak trafialo mi sie 8) poza tym nie siedze (zazwyczaj)w weekendy bo wtedy siec jest przeciazona i moge odespac tydzien. Pisales kiedys ze nie mieszkasz w Dzierzoniowie od paru lat . Mam pytanko zwiazane z tym ze sam nosze sie z zamiarem opuszczenia miasta na dluzej Co mialo decydujacy wplyw na taka a nie inna decyzje i czy gdybys mogl to bys powrocil "na stare smieci" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daag Re: NUDA! IP: *.*.*.* 27.11.01, 09:10 powód? idąc po kolei: studia, znajomi, praca. w sumie szkołę średnią kończyłem już poza dzierżoniowem to i kontakty ze znajomymi były jakby słabsze i coraz mniej trzymało mnie na miejscu. poźniej nastąpiła ta sekwencja s-z-p i tak jakoś już zostało. czy wróciłbym na stałe? hmmm... trudno powiedzieć. w określonych warunkach czemu nie? jak na razie bywam i to całkiem często. to w zupełności mi wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś