10.11.01, 03:12
"Nuda panie,nic sie nie dzieje, zupełnie nic sie nie dzieje" Dlaczego nikt nic
nie pisze na forum Dzierzoniowa?To skandal! Od prawie miesiaca zero wpisow
zadnego nowego postu!
Obserwuj wątek
    • Gość: daag Re: NUDA! IP: *.*.*.* 10.11.01, 13:21
      ja nie piszę bo nie przywykłem do polemiki z samym sobą. a podejrzewam, że
      nawet jak sprzedasz tu jakiś fajny temat to załapie się na niego max. ze cztery
      osoby. a przecież dzierżoniów zawsze wydawał mi się "młodym" miastem z dużym
      potencjałem i wykopem. czas chyba zrewidować swoje opinie.
      • zboczek Re: NUDA! 11.11.01, 03:07
        Witam!Ja tez nie lubie rozmawiac sam ze soba wiec moze podyskutujemy razem
        Czekam na propozycje,zapytania itp.Juz raz dyskutowalismy (kiedys pisalem pod
        nickiem kiciak.Pamietasz?) Licze na ciekawa wymiane pogladow i do nastepnego
        razu! Pozdrawiam Milego swieta Odzyskania Niepodleglosci.
        • Gość: daag Re: NUDA! IP: *.*.*.* 12.11.01, 08:32
          kiciak to nie ale za to kiciu zdaje się napadał na drogówkę ;o)
          ale spox, mój głos w każdej dyskusji tu prowadzonej może się spokojniusio
          znaleźć.
          a swoją drogą nicka to sobie wybrałeś... hehehe...
          • zboczek Re: NUDA! 13.11.01, 01:00
            Faktycznie kiciu (czasami pisalem jako kiciak bo tak jestem bardziej znany
            dlatego mi sie myli) Co do nicka to mial byc oryginalny i mylacy wobec
            nasuwajacych sie skojarzen.
            • Gość: daag Re: NUDA! IP: *.*.*.* 13.11.01, 08:06
              no oryginalny to jest i skojarzenia nasuwają się oczywiste ;o)
              (a może to jest pierwsza litera imienia i nazwisko? jeśli tak to ci się trafiło
              kolego boczek!) ;o)
              • zboczek Re: NUDA! 14.11.01, 01:09
                Nie nie sa to pierwsze litery imienia i nazwiska(mojego) ale trafiles w
                dziesiatke zeczywiscie nick pochodzi od Boczka ale tego ze Swiata w/g Kiepskich
                zdarzylo mi sie ogladac kiedys pare odcinkow i jakos tak mi sie przypomnialo i
                bardzo to pasowalo do moich zalozen (stanie troszeczke z boku glownych watkow
                na forum i wabienie intrygujacym nicki'em do czytania nie zawsze madrych
                wypowiedzi :))hihi
                • Gość: daag Re: NUDA! IP: *.*.*.* 14.11.01, 08:23
                  wiesz co, muszę to pytanie zadać... z tego co widzę, to wpisujesz się w
                  godzinach (tak w granicach północ-czwarta rano), kiedy z reguły wszyscy śpią. o
                  co chodzi?
                  a co do nudy... to może w dzierżu dzieje się na tyle, że nikt nie ma nawet
                  czasu siedzieć przed kompem i wpisywać się na forum?
                  • zboczek Re: NUDA! 15.11.01, 01:34
                    Trafne spostrzezenie Faktycznie siedze zawsze po 23 do 8 rano Dzieje sie tak
                    gdyz mam wykupiona usluge "dialnet co noc" w Dialogu i place ryczalt
                    niezaleznie od czasu przebywaniaw sieci miedzy 23 a 8 rano Oplata to 35 pln
                    miesiecznie Nie wlaczalem "dialnetu non stop" poniewaz wtedy nic bym nie zrobil
                    w ciagu dnia tylko siedzial w sieci Wedlug mnie nikt tu nic nie pisze(poza nami)
                    bo: 1ludziska nie wiedza o forum Dzierzoniowskim, 2nie wiedza co pisac, 3nie
                    interesuje ich wymiana pogladow i spostrzezen(poza nielicznymi wyjatkami)
                    Narazie jestesmy osamotnieni ale mysle ze to sie zmieni:)(troszke to zalatuje
                    naiwnoscia ale coz)
                    • Gość: daag Re: NUDA! IP: *.*.*.* 16.11.01, 08:55
                      człowieku to kiedy ty śpisz????

hmmm... a ja bym jeszcze podsunął takie przyczyny ciszy na tym forum:
                      nie są poruszane tematy istotne dla mieszkańców dzierżoniowa (myślę, że regularne
                      pojawiania się kogoś np. z władz miejskich i możliwość nawiązania z nim dyskusji
                      podkręciłoby trochę forum), tak jak w życiu także w sieci funkcjonuje
                      model "ucieczki" do większych i aktywniejszych ośrodków - tzn. udzielanie się na
                      dużych, dynamicznych forach gdzie "coś się dzieje" i to o czym już pisałeś,
                      pewnie nie wszyscy wiedzą, że coś takiego jak forum dzierżoniów funkcjonuje w
                      sieci. będzie dobrze! jeszcze polska nie zginęła... ;o)
                      • zboczek Re: NUDA! 19.11.01, 01:29
                        hmmm...kiedy spie? Kiedy tylko moge Spanie to moja druga (po jedzeniu)
                        najwieksza zyciowa przyjemnosc. A tak powaznie to jeszcze wyrabiam sypiajac po
                        6 godzin na dobe(ostatnio jednak trafialo mi sie 8) poza tym nie siedze
                        (zazwyczaj)w weekendy bo wtedy siec jest przeciazona i moge odespac tydzien.
                        Pisales kiedys ze nie mieszkasz w Dzierzoniowie od paru lat . Mam pytanko
                        zwiazane z tym ze sam nosze sie z zamiarem opuszczenia miasta na dluzej Co
                        mialo decydujacy wplyw na taka a nie inna decyzje i czy gdybys mogl to bys
                        powrocil "na stare smieci" ?
                        • Gość: daag Re: NUDA! IP: *.*.*.* 27.11.01, 09:10
                          powód? idąc po kolei: studia, znajomi, praca. w sumie szkołę średnią kończyłem
                          już poza dzierżoniowem to i kontakty ze znajomymi były jakby słabsze i coraz
                          mniej trzymało mnie na miejscu. poźniej nastąpiła ta sekwencja s-z-p i tak
                          jakoś już zostało. czy wróciłbym na stałe? hmmm... trudno powiedzieć. w
                          określonych warunkach czemu nie? jak na razie bywam i to całkiem często. to w
                          zupełności mi wystarcza.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka