settembrini Re: cool kids of death 03.11.04, 19:30 bylem kiedys na ich koncercie w mega klubie, pozniej zobaczylem poswiecony im film dokumentalny... nie rozumiem co ludzie w nich widza. zero przekazu, bunt dla buntu, sztuka dla sztuki. ale przynajmniej jakos wychodza na swoje finansowo (nie wiem czy to dobrze czy zle, ale o gustach sie nie dyskutuje) Odpowiedz Link Zgłoś
stelladiver Re: cool kids of death 03.11.04, 20:12 z tym "zero przekazu" to bym polemizowala. do mnie teksty trafiaja, bo przynajmniej nie sila sie nie wiadomo na co. no, film Generacja CKOD - hehe, wybieram sie juz za 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mixed_moods Re: cool kids of death 04.11.04, 23:06 widzialem film w cieszynie. jak dla mnie jest dobijajacy jesli chodzi o ta kapele. pusto, pusto, ideologia za przeproszeniem z dupy, ale i brak pomyslu jest jakims pomyslem. pozdrawiam, sett Odpowiedz Link Zgłoś
stelladiver Re: cool kids of death 19.11.04, 17:34 a, podbije sobie temat, bo w srode CKOD w guga;) Odpowiedz Link Zgłoś