carrramba 10.12.04, 09:28 prosze o słowa otuchy :((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strapiony8 Re: Mam doła 10.12.04, 13:56 Zorganizuj Spotkanie. Przyszłosci nalezy do Ciebie:))) carrramba napisał: > prosze o słowa otuchy :((( Odpowiedz Link Zgłoś
judyta8 Re: Mam doła 10.12.04, 14:13 Co Ty, baba jestes carramba, ze dola masz?... A tak na serio to ja to tak widze: jesli masz jakis powazny powod zeby miec dola, czyli jakies smutne wydarzenia, rocznice itp, to przetrwaj chlopie, cokolwiek wydaje sie okropne teraz za jakis czas sie zablizni. I mozna zyc, choc jest inaczej. Natomiast jesli masz dola tzw "bezpowodowego" to wez sobie karteczke, napisz na niej wszystkie rzeczy, za ktore jestes Ponboczkowi wdzieczny. Policz sobie wszystkich przyjaciol i wypisz za co ich lubisz. Potem wylicz jeszcze za co oni Ciebie lubia i jak do tej pory bedziesz mial dola to idz do wypozyczalni DVD i sobie wez film pt "To wlasnie milosc". Widok tanczacego do The Pointer Sisters Hugh Granta jako premiera Wielkiej Brytanii potrafi najbardziej zdolowanego czlowieka wprowadzic we wspanialy swiateczny nastroj. Wiem co mowie, bo moje zeszle Swieta byly bardzo smutne. A w tym roku Anioly chyba sobie odbijaja, bo juz od jakiegos czasu jestem nie do wytrzymania, taka jestem euforystycznie do Swiat nastawiona. Zdazylam juz wystroic biuro girlandami, dzisiaj spiewam z moim chorem akademickim koncert, za tydzien ide na koncert koled, jade na lyzwy, na impreze biurowa swiateczna i jeszcze mi nie dosc. Mam nadzieje, ze jak zjade do domu to bede jeszcze targac choinke do domu i stroic po czym siodme poty wylewaac w kuchni - a wszysko to suszac zeby z radosci. Bo sa Swieta. Mam nadzieje, ze Cie zaraze. Uszy do gory! :D Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Mam doła 10.12.04, 14:32 Ja mam doła i nic na tu nie poradze. Moge sobie spiewac "Sen o Warszawie" i nic mi to nie pomoze. Raczej juz Golden Life "życie choć piękne tak kruche jest, wystarczy chwila by zgasić je .........." I dół jeszce głębszy........ Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze UŚMIECHNIJ SIĘ! JUTRO BĘDZIE LEPIEJ!! 10.12.04, 14:39 Nie bierz wszystkiego osobiście. Zachowaj dystans. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Mam doła 11.12.04, 01:24 Dzięki :)))))))) cudny ludzik:))))))))))) ale jak mam doła, to nie śpie, niestety. dobrej nocy wszystkim :)) Odpowiedz Link Zgłoś
irkana5 Re: Mam doła 12.12.04, 01:05 Cześć!Jak poradziłeś sobie z podłym nastrojem?Ja mam dzisiaj i nie wiem co z sobą zrobić:(Jak masz jakiś sposób, to napisz-baaardzo proszę A tak obok:byłeś w Teatrze Rozrywki w Chorzowie na KRZYKU? Piosenki Pana Jacka w zupełnie innym wykonaniu.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: Mam doła 12.12.04, 01:35 Kurde! Co z Wami? To jakieś fazy księżyca, czy cuś? Odpowiedz Link Zgłoś
stelladiver Re: Mam doła 16.12.04, 18:46 www.tpdada.art.pl/wabik/mp3/Kury%20-%20Jesienna%20deprecha.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś