settembrini 05.08.05, 11:40 i sie sobie dziwie, jak moglem tak dlugo wytrzymac z explorerem! niebo a ziemia. firefox ze ladna skorka i kilkoma pluginami przewyzsza explorera pod kazdym wzgledem (no moze tylko java jest wolniejsza). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: w koncu przeskoczylem na firefoxa 05.08.05, 11:57 a ja chyba tylko 2 dni, korzystałam z firefoxa. zupełnie mi nieleży. Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: w koncu przeskoczylem na firefoxa 05.08.05, 17:10 jesli zmienisz karnacje, zainstalujesz kilka praktycznych wtyczek (wszystko za friko do sciagania na stronach mozilli) i poznasz skroty klawiszowe, to nawigacja bedzie szybsza i latwiejsza. a panele to cos, co kladzie explorera na lopatki. ale kazdy ma swoje przyzwyczajenia, mnie "przeskoczenie" zajelo godzinke i wracac juz nie zamierzam. pozdrawiam pogodnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: w koncu przeskoczylem na firefoxa 05.08.05, 17:55 lepiej późno niż wcale ! ; ) dobry wybór, dziwię się carramba, bo kto spróbował czegoś innego, nie wraca już do IE. ja polecam także Operę, troszkę dłużej trwa przestawienie się, ale kiedy zauważysz zalety, a to następuje bardzo szybko - nie ma mowy o narzekaniach. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
lisa110 Re: w koncu przeskoczylem na firefoxa 25.08.05, 10:23 Mozilla Firefox to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
alex_ander Re: w koncu przeskoczylem na firefoxa 14.09.05, 21:25 Mam i też się dziwię, że wcześniej nie zainicjowałem tej przyjaźni. Panele przy nauce w sieci są nieocenione. A i chyba syn też się przekonał. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: w koncu przeskoczylem na firefoxa 14.09.05, 22:32 Firefox chodzi zdecydowanie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin841 Re: w koncu przeskoczylem na firefoxa 18.09.05, 23:43 Zgadza sie, smiga pieknie, duzo wygodniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
alex_ander Re: w koncu przeskoczylem na firefoxa 29.09.05, 05:47 Może i fajny ten fajerfoks, tylko żal że już trzeci raz mi się wywalił. Ale żeby się tylko wywalł. Wraca ponownie z domyslnymi ustawieniami bez ulubionych . Do bani z takim softem. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: w koncu przeskoczylem na firefoxa 29.09.05, 10:32 hihihi - wrócisz do explorera?:) mnie to rybka, nie namawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: w koncu przeskoczylem na firefoxa 29.09.05, 18:16 rozumiem, ze blizszy sercu IE? > hihihi - wrócisz do explorera?:) > mnie to rybka, nie namawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: w koncu przeskoczylem na firefoxa 06.11.05, 21:42 ćwiczę ostatnio równolegle FF i IE, ale jak na razie efekt Dosi ("nie widzę różnicy") :-) może oprócz tego że FF się wolniej ładuje:)) ale też nie mam czasu się bawić w odkrywanie bajerów, tylko oceniam najbardziej prymitywną funkcjonalność Odpowiedz Link Zgłoś
alex_ander Re: w koncu przeskoczylem na firefoxa 07.11.05, 09:42 W tej chwili wywala się przy próbie zamykania drzewka w zakładkach. Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: w koncu przeskoczylem na firefoxa 09.11.05, 13:02 sprobuj klikaniecie na link + ctrl- to chyba najlepsza funkcja otwierania strony w panelach, przelaczanie paneli ctrl+tab, ctrl+shift+ tab. jak sie juz zaladuje to smiga mi szybko (choc pierwsze ladowanie trwa faktycznie za dlugo) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: w koncu przeskoczylem na firefoxa 10.11.05, 15:47 Wiesz, ja już tak jestem przyzwyczajony do right-clicka i Alt-Tab, że mnie te nowe cuda nie ruszają:) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: jeśli to jeszcze jest kłopot... 05.11.05, 21:42 to tak się pozbywa reklam : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=17456834 Odpowiedz Link Zgłoś
pendragon_pl Re: w koncu przeskoczylem na firefoxa 14.03.06, 15:54 Ja przeskoczyłem z IE na Netscape jakieś 3 lata temu. Teraz Firefox 1.5 i nie wrócę już do IE. Co do paneli - zgadzam się, bardzo fajna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: w koncu przeskoczylem na firefoxa 25.03.06, 02:00 i znowu zmienilem upodobania przegladarkowe. z firefoxa przesiadka nastapila na K-Meleon. filozofia obslugi ta sama co w mozilli, ale znacznie szybszy engine, smiga az milo. Odpowiedz Link Zgłoś