27.06.06, 10:38
Wkrótce znikam na cały miesiąc z forum. W piątek ostatni dzień w pracy, a
potem upragniony urlopik :) - bez komputera. Strasznie się cieszę :)))
Tylko trochę będę tęsknić za Wami. Od kilku miesięcy odwiedzam to forum
prawie codziennie i chyba odrobinę uzależniłam się.

Trzymajcie się dzielnie! Udanego zlotu i lokalnych spotkań oraz duuuużo
optymizmu i uśmiechu!

:) Peace! :)
Obserwuj wątek
    • pestka71 Re: pa pa ... 27.06.06, 13:06
      Oj, będzie Ci brakowało! Ja wyjechałam w piątek na jeden dzień i już tęskniłam!
      Życzę udanego wypoczynku!
      • elvi3 Re: pa pa ... 28.06.06, 13:02
        Dzięki, Pestka :)

Z braku kasy oraz pomysłów cały urlop spędzę w mieście :(
        Ale i tak cudownie będzie odpocząć od ludzi w pracy.
        Zamierzam zawalczyć ze strachem i spróbować wybrać się na jakiś duży basen
        odkryty. To dla mnie trudne zadanie, ale musi się udać.
        Zdaje się, że na palcach jednej ręki można policzyć pływających fobików (w W-
        wie), ale może zajrzy tu ktoś, kto zna jakieś mało skomplikowane, niezbyt
        nowoczesne i niedrogie miejsce?
        • mirekczar Re: nieskomplikowane, odkryte miejsce do pływania 29.06.06, 06:51
          Może Moczydło - basen u zbiegu Górczewskiej i Prymasa Tysiąclecia. Po przejściu
          przez kasę można pozostać zupełnie niezauważonym
          • elvi3 Re: nieskomplikowane, odkryte miejsce do pływania 29.06.06, 10:58
            To duży obiekt. Nie pogubię się? Gdy się denerwuję/boję, to nie zauważam
            tabliczek, napisów informacyjnych i zawsze trafiam nie tam gdzie powinnam. Czy
            łatwo się tam poruszać?
            • mirekczar Re: nieskomplikowane, odkryte miejsce do pływania 30.06.06, 07:03
              powinno być ok. w zasadzie wystarczy znaleźć kawałek trawnika dla siebie. Są
              bardziej oblegane miejsca przy samym basenie i spokojniejsze w okolicy brodzika
              dla dzieci albo od strony parku. Miejsca faktycznie jest dużo ale ja też nie
              widziałem tam tabliczek... Może najwyżej informacje o szatni i wc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka