andzina73 11.11.05, 19:30 Witam...Poszukuję opinii na temat sklepów z alkoholem w Ostrowie..Mam pomysł na ciekawy projekt w tym interesie ..napiszcie proszę jakie macie zdania na temat takich sklepów i czego nowego poszukujecie...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andzina73 Re: Może by tak degustacje robić :DD IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.05, 16:14 Witam. Niestety obecne prawo nie pozwala na otwarte degustacje a sklepach detalicznych,ale pomysł jest godny zastanowienia... Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: Może by tak degustacje robić :DD 13.11.05, 19:51 A kto mówi o otwartych degustacjach? :) Jak Klient będzie chciał kupic "coś" ale będzie się długo zastanawiał to Ty od razu "To może ja panu naparstek dam na próbę ..." :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzina73 Re: Może by tak degustacje robić :DD IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.05, 20:36 Hm..No cóż naparstek nie jest otwartą degustacją?Zastanowię się.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maras Re: Sklepy specjalistyczne IP: *.promax.media.pl 12.11.05, 07:15 Ja byłbym zadowolony gdyby można było albo kupić całą, albo tylko się napić w takim lokalu takich rarytasów jak: nalewka z pędów sosny, nalewka z melisy i morsówki - wódka dla morsów ;) Oczywiście dwie pierwsze nalewki powinny mieć ponad 90 % alkoholu :) wtedy dopiero mają powera. Całość wyrabiana ze świeżych składników, a jakieś sztuczności. Odpowiedz Link Zgłoś