Dodaj do ulubionych

Kurs językowy!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 13:48
Gdzie w Ostrowie najlepiej uczyć się języka obcego...???ćzy jest szkoła
językowa godna polecenia? czy może prywatne lekcje w domu, jak tak to u
kogo???
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Kurs językowy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 11:19
      Ja też szukam dobrej i niedrogiej szkoły jezykowej! Jeżeli ktoś coś wie to
      proszę o wiadomość na forum.
      • meaya Re: Kurs językowy!!! 05.01.06, 18:41
        "the Gold Bell"- szkoła języków- placówka oświatowa pod nadzorem pedagogicznym
        kuratorium oświaty w Poznaniu, cena 105,- za miesiąc, poziom lekcji jednak
        zależy od prowadzącego.
        • Gość: gość Re: Kurs językowy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 09:48
          Na jakiej ulicy się mieście ta Szkoła?
          • Gość: H. Re: Kurs językowy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 14:49
            Ta szkoła jest przy ul. Wojska Polskiego ale przy kosciele św.Antoniego. Nie
            mylić ze szkołą Czabańskiego przy basenie.
            • Gość: gość Re: Kurs językowy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 16:17
              dziękuję!
          • Gość: ja Re: Kurs językowy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 16:47
            A ja zawsze myslalam ze to jest ta sama szkola :(
    • kow3l Re: Kurs językowy!!! 09.01.06, 20:17
      Czabanski i Filipkowa - angielski. Slyszalem o nich pozytywne opinie

Niemiecki - proponuje prywatnie skontaktowac sie z Tomaszem Kaczorowskim, (nr
      tel nie znam). Z tego co wiem uczy caly czas w III LO.
      • Gość: gościówa Re: Kurs językowy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 16:40
        popieram!!!! Jesli niemiecki, to tylko Kaczor!!!! Uczy zajebiscie, lekcje
        niezapomniane!!!
        • Gość: N_talia Re: Kurs językowy!!! IP: *.promax.media.pl 18.01.06, 17:34
          nie zapominajmy,ze wspomniany Tomasz Kaczorowski jest również wspaniałym
          nauczycielem j. angielskiego!
          • Gość: fafik zależy jaki język IP: *.promax.media.pl 19.01.06, 17:13
            jak niemicki to tylko okay ale jedynie renatą jakubczyk- % zdawalności ZD
            ponad 90 %
            • bocian20 Re: zależy jaki język 13.02.06, 21:58
              A angielski????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka