Gość: maleszkowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 13:48 Gdzie w Ostrowie najlepiej uczyć się języka obcego...???ćzy jest szkoła językowa godna polecenia? czy może prywatne lekcje w domu, jak tak to u kogo??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Kurs językowy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 11:19 Ja też szukam dobrej i niedrogiej szkoły jezykowej! Jeżeli ktoś coś wie to proszę o wiadomość na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
meaya Re: Kurs językowy!!! 05.01.06, 18:41 "the Gold Bell"- szkoła języków- placówka oświatowa pod nadzorem pedagogicznym kuratorium oświaty w Poznaniu, cena 105,- za miesiąc, poziom lekcji jednak zależy od prowadzącego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kurs językowy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 09:48 Na jakiej ulicy się mieście ta Szkoła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H. Re: Kurs językowy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 14:49 Ta szkoła jest przy ul. Wojska Polskiego ale przy kosciele św.Antoniego. Nie mylić ze szkołą Czabańskiego przy basenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kurs językowy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 16:17 dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kurs językowy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 16:47 A ja zawsze myslalam ze to jest ta sama szkola :( Odpowiedz Link Zgłoś
kow3l Re: Kurs językowy!!! 09.01.06, 20:17 Czabanski i Filipkowa - angielski. Slyszalem o nich pozytywne opinie Niemiecki - proponuje prywatnie skontaktowac sie z Tomaszem Kaczorowskim, (nr tel nie znam). Z tego co wiem uczy caly czas w III LO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: Kurs językowy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 16:40 popieram!!!! Jesli niemiecki, to tylko Kaczor!!!! Uczy zajebiscie, lekcje niezapomniane!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N_talia Re: Kurs językowy!!! IP: *.promax.media.pl 18.01.06, 17:34 nie zapominajmy,ze wspomniany Tomasz Kaczorowski jest również wspaniałym nauczycielem j. angielskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik zależy jaki język IP: *.promax.media.pl 19.01.06, 17:13 jak niemicki to tylko okay ale jedynie renatą jakubczyk- % zdawalności ZD ponad 90 % Odpowiedz Link Zgłoś