Dodaj do ulubionych

Wątek na dzień dobry

07.02.06, 11:49
Witam :)
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 21.02.06, 22:10
      Puściutko.
      Dobry wieczór.
    • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 22.02.06, 20:01
      Witam.
      Do cierpliwych świat należy.
    • 63_700_krotoszyn Re: Wątek na dzień dobry 08.04.06, 13:05
      Witaj :)
      Co Cię łączy z Krotoszynem?
      • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 08.04.06, 18:51
        Wiele wakacji spędziłem w Krotoszynie, było super.
        • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 24.05.06, 11:04
          Dzień dobry wytrwały. Z kad jesteś, że wakwcje spędzałeś w Krotoszynie?
          • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 24.05.06, 11:05
            Jestem z Warszawy, mam w Krotyoszynie Mamęcji kuzynkę u której wakacjowałem.
            A Ty ską jesteś?
            • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 24.05.06, 13:04
              Jestem z Koźmina (leży na trasie Krotoszyn-Jarocin w połowie). W krotoszynie
              pracuję.
              • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 25.05.06, 03:16
                :)
                Spędzasz czasami wolny czas w Krotoszynie?
                W jaki sposób?
                • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 25.05.06, 14:54
                  Raczej nie. Mieszkam poza Krotoszynem a tu tylko pracyje. A ty co porabiasz.
                  • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 29.05.06, 23:46
                    A mieszkam sobie w Warszawie i teraz to Ciotka z Krotka do nas przyjeżdza, bo tu
                    jest większość rodziny.
                    Czym się zajmujesz?
                    • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 30.05.06, 11:24
                      Pracuje w biurze handlowym krakowskiej firmy OKNOPLAST-Kraków. Firma ta zajmuje
                      się produkcja okien PVC a ja je sprzedaje. A ty co porabiasz?
                      • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 31.05.06, 00:54
                        Witaj. Jestem na urlopie pomiędzy jedną pracą, a drugą. Od 1.06 znów będę księgowym.
                        • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 01.06.06, 09:14
                          Księgowy to całkiem interesujący zawód. Ale chyba troszke monotonny. Ale wazne
                          aby robić to co sie lubi. Pozdrawian.
                          • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 03.06.06, 20:32
                            Właśnie wróciłem z firmowego wypadu integracyjnego na Mazury i jestem bardzo
                            wypoczety :)
                            pozdrawiam.
                            • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 05.06.06, 09:26
                              Ja byłam na spotkaniu młodzieżowym w Lednicy. Było wspaniale. Wczoraj cały
                              dzień odpoczywałam ale itak dzisiaj jeczsze pdczuwam skutki tego wyjazdy np.
                              strasznie piecze mnie twarz, gdyż słońca mocno świeciło do tego wiaterek no i
                              się spiekłam. Pozdrawiam.
                              • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 09.06.06, 00:24
                                Dziś minął mi w pracy pierwszy tydzień, wrażenie bardzo pozytywne.
                                Plany na weekend typowo rowerowe.
                                Pozdrawiam:)
                                • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 09.06.06, 14:02
                                  A ja mam zamiar fajnie bawic się na dniach mojego miasta t.j. DNI KOŹMINA WLKP.
                                  Przyjemności na rowerach. Pozdrawiam.
                                  • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 12.06.06, 22:01
                                    Trochę przegiąłem i boli mnie kręgosłup:)
                                    Jak się imprezowało?
                                    Pozdrawiam.
                                    • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 13.06.06, 15:07
                                      Było super, jednak do dziaiaj odczuwam skutki zmęczenia. Pewnie jeszcze długo
                                      będę to odsypiać::))POZDRAWIAM.
                                      • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 18.06.06, 21:23
                                        Witaj Moniko.
                                        Jak po długim weekendzie?
                                        • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 19.06.06, 09:14
                                          Witam serdecznie!
                                          Po wekendzie super ale nie był on długi. W piątek i sobote pracowałam, ale i
                                          tak było fajnie. W mojej podstawówce był festyn szkolny gdzie występowało moje
                                          rodzeństwo więc czas minął bardzo wesoło. Pozdrawiam!!
                                          • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 20.06.06, 23:43
                                            Moja pupa już odpoczęła od siodełka i szykuję się na nadchodzący weekend:)
                                            Może zaliczę Festyn Świetojański, a jakie Ty masz plany?
                                            • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 21.06.06, 09:46
                                              Mam zamiar jechać do skansenu gdzie kręcone były sceny do "Pana Tadeusza". Nie
                                              pamiętam jak nazywa się ta miejscowość. Wien że leży w okolicach Poznania. Mam
                                              nadzieję że pogoda dopisze. A ty mieszkasz w Warszawie czy tylko pracujesz?
                                              • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 26.06.06, 22:21
                                                Mieszkam i pracuję. Pracę mam blisko domu więc nie stoję w korkach.
                                            • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 23.06.06, 10:26
                                              Miejscowośc o której mówiłam to Cichowo. Zostały tam przeniesione drewniane
                                              budowle folwarku Soplicowo z planu filmowego " Pana Tadeusz". Pozdrawiam!!!!
                                              • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 26.06.06, 22:22
                                                monika808 napisała:

> Miejscowośc o której mówiłam to Cichowo. Zostały tam przeniesione drewniane
                                                > budowle folwarku Soplicowo z planu filmowego " Pana Tadeusz". Pozdrawiam!!!!

A gdzie dokładnie jest to Cichowo?
                                            • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 26.06.06, 09:40
                                              Jak po wekendzie? Ja bawiłam się super, pogoda była wspaniała, słoneczko grzało
                                              niesamowicie, jest tam też jezioro, woda czysta więc można było się wykąpać.
                                              Trafiliśmy jeszcze na festyn , który był akurat wczoraj organizowany. A jak
                                              pana wekend, sa już plany na następny? POZDRAWIAM!!
                                              • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 26.06.06, 22:26
                                                Witaj.
                                                W sobotę był skwar i leżałem na tarasie, a wieczorem poszedłem na balety i
                                                wróciłem w niedzielę o 7 rano :)
                                                Niedzielne popołudnie to wycieczka na rowerze do Puszczy Słupeckiej, do stawów w
                                                lesie, a wieczorem grill u przyjaciół.
                                                Dziś upał mnie wykończył.
                                                Pozdrawiam ciepło.
                                          • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 29.06.06, 19:58
                                            I Monika znikła.
                                            • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 30.06.06, 11:29
                                              Dlaczego zniknęłam, jestem i mam się dobrze. POZDRAWIAM
                                              • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 01.07.06, 01:47
                                                Świetnie :)
                                                Jakie plany na weekend?
                                                U mnie rowerek i chyba wypad do Lasu Kabackiego, chyba jak będę jechał do Krotka
                                                to zabiorę bicykl ze sobą.
                                                • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 03.07.06, 09:19
                                                  Niestety moje plany zatrzymały sie we fazie wstępnej, czyli na etapie
                                                  planowania. Wszystkiemu winne jest nasze kochane prawo. Nie dostałam jeszcze
                                                  nowego prawa jazdy więc siedze w domu z przymusu, a niedługo urlop więc jest
                                                  super. POZDRAWIAM!!!!
                                                  • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 04.07.06, 00:25
                                                    Dziś się ostrzygłem, mini irokez jest czaderski, a moi kumple mają dzieci w
                                                    wieku szkolnym :)
                                                  • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 04.07.06, 00:26
                                                    Jutro piwkuję z ludźmi z ex-pracy, już się szykuję na 100 pytań do...
                                                    Pozdrawiam serdecznie.
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 04.07.06, 09:16
                                                    Tak w środku tygodnia, pewnie czwartek wolny szczęściarzu. Ja niestety od
                                                    poniedziałku do soboty. W pracy jeszcze tylko jutro, w czwartek i piątek mam
                                                    szkolenie we Wrocławiu i w sobote znowu do pracy, super perspektywa nie sądzisz?
                                                    A tak w ogóle jak masz na imię, moje znasz? POZDRAWIAM
                                                  • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 06.07.06, 00:26
                                                    Marcin.
                                                    W piątki pracuję tylko 4 godziny i potem spadam na rowerek :)
                                                    Jakie plany na niedzielę?
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 08.07.06, 09:33
                                                    Jak zwykle w domu przez to "głupie" prawo jazdy. Mam nadzieje że do piątku
                                                    dostanę, zaczynam urlop więc bez prawka nigdzie się nie ruszę. Planujemy jechać
                                                    nad morze do miejscowości Chłopy. A jakie ty masz plany na urlop?
                                                  • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 10.07.06, 23:47
                                                    Po zmianie pracy póki co nie mam urlopu.
                                                    W Chłopach jest super, byłem kilka razy w Sarbinowie :) To 3 km dalej.
                                                    Póki co staram się walczyć z upałem.
                                                    W sobotę szalałem z zakupami (2 pary spodni i japonki).
                                                    Pozdrawiam.
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 11.07.06, 09:40
                                                    Wczoraj zostałam ciocią. Moja siostra urodziła śliczna cureczkę - Julkę.
                                                    Jeszcze jej nie widziałam ale napewno jest śliczna! Moi rodzice po raz pierwszy
                                                    zostali dziadkami, są bardzo dumni. Pewnie niedługo maleństwo będzie w domu
                                                    więc wtedy to się zacznie!! POZDRAWIAM
                                                  • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 12.07.06, 00:58
                                                    Dziś w ramach walki z upałem byłem na chłodnym piwku w Centrum.
                                                    Teraz zmykam spać, jutro będę w pracy miał duzo obowiązków.
                                                    Pozdrawiam i gratuluję zostania Ciocią :)
                                                    ps. może będziesz chrzestną?
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 12.07.06, 10:00
                                                    Dzięki, co do chrzestnej to jeszcze nie wiem, mam więcej rodzeństwa więc jest
                                                    wybór ale wszysrko możliwe.Narazie walczę z upałem, nie mam klimy ale daję
                                                    rade. POZDRAWIAM
                                                  • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 13.07.06, 23:13
                                                    monika808 napisała:

> Dzięki, co do chrzestnej to jeszcze nie wiem, mam więcej rodzeństwa więc jest
                                                    > wybór ale wszysrko możliwe.Narazie walczę z upałem, nie mam klimy ale daję
                                                    > rade. POZDRAWIAM

U nas dziś trochę popadało, ale to kropla.
                                                    Na weekend wpada do mnie rodzinka i będę przewodnikiem :)
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 12.07.06, 11:49
                                                    Jestem strasznie zła gdyż najprawdopodobiej nici z mojego urlopu. Prawda że
                                                    super :(:(:(
                                                  • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 13.07.06, 23:14
                                                    monika808 napisała:

> Jestem strasznie zła gdyż najprawdopodobiej nici z mojego urlopu. Prawda że
                                                    > super :(:(:(

A co się stało?
                                                    Może jednak się uda?
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 18.07.06, 10:16
                                                    Miałam szkolenie na który musiałam być, teraz planuje wyjechać 21-22 czyli za
                                                    kilka dni, ciekawe czy do tego dojdzie. PA POZDRAWIAM
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 22.07.06, 09:15
                                                    Oczywiście jak przewidziałam plany znowu się zmieniły. Mam urlop od
                                                    poniedziałku. ale w poniedziałek i tak muszę iść rano do pracy gdyż mam ważnego
                                                    klienta z który musze spotkać się w tym dniu. Więc jak widzisz znowu nici.
                                                    POZDRAWIAM
                                                  • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 22.07.06, 18:25
                                                    A mi wpada nieplanowany tydzień wolnego, po 15 sierpnia :)
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 24.07.06, 16:47
                                                    Ty szczęsciarzu, ja mam urlop od dzisiaj a i tak jestem jeszcze w pracy -super
                                                    co?
                                                  • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 25.07.06, 20:47
                                                    monika808 napisała:

> Ty szczęsciarzu, ja mam urlop od dzisiaj a i tak jestem jeszcze w pracy -super
                                                    > co?

Co to za praca, współczuję.
                                                    Czekam na newsy po urlopie :)
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 31.07.06, 13:15
                                                    Mój urlop właśnie minął. Do nadmorskie wyprawy nie doszłonale miło spędziłam
                                                    czas z moją rodzinką. Widzimy sie dziennie tylko parę godzin jak wrócę z pracy
                                                    a tak mieliśmy cały tydzień dla siebie. ~~~~~~~~POZDRAWIEM~~~~
                                                  • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 02.08.06, 21:37
                                                    O ile mi się uda to wybędę nad Bałtyk, czas pokaże.
                                                    A tymczasem nawał pracy. Dobrze, że już nie ma tych upałów, bo serdecznie
                                                    znienawidziłem słońce.
                                                    Pozdrawiam :)
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 16.08.06, 13:37
                                                    Witam jak wyjazd doszedł do skutku pewnie tak skoro nic się nie odzywasz. Ja
                                                    miała długi wekend ale tak mi się sprawy zawodowe pokiełbasiły że szkoda
                                                    gadać. POZDRAWIAM I DO MIŁEGO
                                                  • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 19.08.06, 18:36
                                                    monika808 napisała:

> Witam jak wyjazd doszedł do skutku pewnie tak skoro nic się nie odzywasz. Ja
                                                    > miała długi wekend ale tak mi się sprawy zawodowe pokiełbasiły że szkoda
                                                    > gadać. POZDRAWIAM I DO MIŁEGO

Jutro wracam do domu i już będę częściej w sieci.
                                                    Pogoda mi nie dopisała i wracam dotleniony, ale blady.
                      • marsmann Re: Wątek na dzień dobry 23.09.06, 21:40
                        monika808 napisała:
                        > Pracuje w biurze handlowym krakowskiej firmy OKNOPLAST-Kraków.

Waw... Co tydzień wyjeżdżając z Krotoszyna widzę dużą reklamę :
                        "Okna z Krakowa"
                        i zastanawiam się za każdym razem, dlaczego z okna z Krakowa ?
                        • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 24.10.06, 11:15
                          Jak sama reklama informuje są to okna z Krakowa, czyli produkowane w Krakowie.
                          A skoro widzisz reklamę więc pewnie jesteś z Krotoszyna. A czy widziałes nasz
                          autobus, jeśli nie to żałuj, super sie prezentuje. POZDRAWIAM
    • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 21.08.06, 12:46
      Witam. Ja w czasie wekendu też postanowiłam się dotlenić. Pojechałam na grzyby
      i nazbierałam sporo (mimo iż nie znam się za bardzo), będzie na potrawy
      wigilijne. Oraz na zupę która bardzo lubie. Mimo iż cała niedziele mineła mi na
      zaprawianiu moich zbiorów to i tak nie żałuję. POZDRAWIAM
      • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 21.08.06, 23:57
        Cześć.
        Czekam aż Mama udusi grzyby w śmietanie, uwielbiam to :)
        Po podróży byłem kołowaty i większą część niedzieli przespałem. A dziś już byłem
        w pracy, czyli urlop pozostaje wspomnieniem.
        Znów zapowiadają deszcze.
        Serdecznie pozdrawiam.
      • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 23.08.06, 23:41
        Witam :)
        Jestem po wizycie u fryzjera, jutro do roboty chyba pójdę w hełmie.
        Serdecznie pozdrawiam.
        • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 24.08.06, 11:18
          Az tak źle. Nie martw sie może wprowadzisz nowa modę.
          POWODZENIA
          • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 24.08.06, 23:08
            Witaj, nałożyłem trochę więcej żelu i jakoś to wyglądało :)
            Chyba za często się strzygę :)
            Ciepło pozdrawiam.
          • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 28.08.06, 19:28
            Witam, i znów dzień jak co dzień. W pracy masa roboty, po pracy szybko do domu,
            ale na rower nie chciało mi się iść. Byczę się przed kompem.
            • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 04.09.06, 10:23
              Witam w poniedziałek. Przed nami dddłłłuuugggiii tydzień, ale głowa do góry.
              DAMY RADĘ!!!
              Pozdrawiam.
              • danl16 Re: Wątek na dzień dobry 04.09.06, 11:10
                baaardzo długi bo do szkoły czas iśc :/
                • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 05.09.06, 17:14
                  Witam nowa osobę koleżankę lub kolegę na forum. Która lasa jeśli można wiedzieć?
              • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 05.09.06, 19:39
                monika808 napisała:

> Witam w poniedziałek. Przed nami dddłłłuuugggiii tydzień, ale głowa do góry.
                > DAMY RADĘ!!!
                > Pozdrawiam.

Długo Cie nie było, co u Ciebie?
            • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 05.09.06, 17:15
              Jakie plany na wekend?
              • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 05.09.06, 19:41
                monika808 napisała:

> Jakie plany na wekend?

Zależy od pogody, w ten który był połaziłem po Warszawie, byłem na plenerowym
                koncercie, w ten najbliższy też coś ma się dziać.
                • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 06.09.06, 09:49
                  No to masz super. U nas wszystkie imprazy plenerowe już sie odbyły. Co do
                  spacerku po Warszawie też zazdroszczę. Ni miałam jeszcze okazji zwiedzić naszej
                  stolicy, ale mam nadzieje że wszystko przede mną. A co u mnie nic ciekawego
                  PRACUJĘ. A wekend zapewne spędzę na porządkach w ogrodzie bo trochę go
                  zaniedbałam. POZDRAWIAM!!!
                  • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 06.09.06, 21:49
                    Na zakończenie prac w ogródku powinnaś zrobić ognisko i upiec ziemniaki, potem z
                    jakimś sosem czosnkowym (lub innym) schrupać, niebo w gębie. I już jestem głodny.
                • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 06.09.06, 15:17
                  Miałam jeszce spytać dlaczego piszesz jako "sloggi", czy to jakieś twoje
                  przezwisko?
                  • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 06.09.06, 21:51
                    monika808 napisała:

> Miałam jeszce spytać dlaczego piszesz jako "sloggi", czy to jakieś twoje
                    > przezwisko?

Nick jest oczywiście od marki bielizny, a że używam go od wielu lat to brzmi jak
                    pseudo :)
                    Na imię mam Marcin.
                    Jutro już czwartek :)
                    Ciepło pozdrawiam.
                    • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 07.09.06, 09:36
                      Bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Bielizny męskiej nie używam więc
                      marki nie znam ale teraz już będę wiedzieć. :):):):)POZDRAWIAM
                      • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 07.09.06, 23:13
                        :))))
                        Jak plany na weekend?
                        U mnie raczej towarzyskie, zależy też od pogody.
                        • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 08.09.06, 13:14
                          Nie mam pojęcia. Myślałam o porządkach w ogrodzie ale pogoda nie jest
                          najlepsza. Na spotkania towarzyskie ne mam coś ostatnio ochoty, pare żeczy
                          Zkomplikowało się więc mam nad czym myśleć. POZDRAWIAM
                          • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 08.09.06, 21:35
                            Oczywiście leje u nas deszcz i pewnie moje jutrzejsze plany trafi szlag.
                            • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 09.09.06, 21:09
                              U na naszczęście nie pada więc jutro na grzybki.POZDRAWIAM
                              • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 09.09.06, 21:53
                                Połaziłem po markecie, zrobiłem mega zakupy.
                                Teraz czas myknąć na pivko :)
                                A na grzybach się nie znam zupełnie, więc wolę jeść.
                                ps. grzybki na obiad czy na przetwory?
                                • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 11.09.06, 10:06
                                  Zbiory powiodły się nawet baaaardzo. Co do przeznaczenia to od razu była zupka
                                  a reszte w słoiki w solanke, będą na następne obiadki. Suszyć nie suszyliśmy bo
                                  takich mamy już dużo. POZDRAWIAM I MIŁEGO TYGODNIA!!!
                                  • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 11.09.06, 20:01
                                    Witaj, dziś ostro pracowałem. Koleżanka jest na urlopie i robiłem również jej
                                    działkę. Niestety jak ja byłem na urlopie to ona nie tknęła mojej pracy palcem,
                                    ale ja tak nie potrafię. Jutro będzie lżej:)
                                    ps. zazdroszę grzybobrania.
                                    • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 13.09.06, 10:26
                                      Dziś środa więc połowa tygodnia prawie za nami. Co do pracy to ja jak nie
                                      zrobie sama to nikt za mnie nie zrobi. Ale tak jest dobrze bo przynajmniej wiem
                                      na czym stoje. Miłej pracy.
                                      • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 13.09.06, 21:45
                                        Dziś był bilans, więc przede mną dwa dni względnego spokoju.
                                        Weekend ma być ładny, może zrobię sobie jakąś wycieczkę. A u Ciebie co w tym
                                        temacie?
                                        Serdecznie pozdrawiam.
                                        • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 14.09.06, 10:43
                                          Na grzybki już nie jadę bo wczoraj musiałam "bawić" się w lekarza i usuwać
                                          kleszcza więc nigdzie nie jadę. Może wreszcie uda mi się posprzątać ogród gdyż
                                          w ostatnią sobotę nic z tego nie wyszło,a pogoda na to odpowiednia. POZDRAWIAM
                                          • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 14.09.06, 20:08
                                            Na sprzątanie namówiłem współlokatora, bo to jego kolejka. Mówią, że ma być
                                            słonecznie - kręci mnie jakaś wycieczka, ale nikomu to nie za zbytnio pasuje.
                                            Być może skończy się na spacerze po Centrum i kawie u znajomych. Jutro juz
                                            piątek, czyż nie wspaniale?
                                            • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 15.09.06, 09:04
                                              Na piątek cieszę się również ale przede mną jeszcze sobota.Jestem dobrej myśli
                                              i nie załamuję się, dam radę!!!!
                                              • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 15.09.06, 21:39
                                                We wszystkie soboty pracujesz? Współczuję.
                                                Zamiast balować zostałem w domu:)
                                                • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 18.09.06, 09:42
                                                  Znowu poniedziałek. Ciekawe co przyniesie nowy tydzień. Wekend był udany, mimo
                                                  że nie planowałam, dałam namówić się na grzybobranie efekt: 3 pełne kosze -
                                                  pyszna zóbka i reszte na suszenie. POZDRAWIAM:):):)
                                                  • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 19.09.06, 23:49
                                                    Wczoraj byłem w salonie odnowy biologicznej. Po saunie i jacuzzi padłem jak
                                                    pluto i nie byłem na forum. Dziś się napracowałem, jutro ciąg dalszy, a
                                                    wieczorem mam gosci.
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 21.09.06, 16:55
                                                    JAK SUPER JUTRO PIĄTEK!! Ale planów na wekend nie robie bo ostatnie wekendy
                                                    były całkiem inne od tych co sobie zaplanowałam. Zdam sie na los. POZDRAWIAM!!!
                                                  • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 21.09.06, 23:10
                                                    Witam. Jutro pracuję tylko do 13-tej. W sobotę idę na Eccowalkhaton, a w
                                                    niedzielę na koncert Myslovitz :)
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 22.09.06, 09:49
                                                    No to zazdroszczę. Zapowiada się super wekend. U mnie nie specjalnie. Dzis do
                                                    17, w sobote do 13. Naszczęście niedziela wolna. Mom ochotę poleniuchować,
                                                    poczytać książkę. Poprostu nic nie robić. Ciekawe czy się to uda. UDANEJ
                                                    ZABAWY :):):)
                                                  • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 23.09.06, 23:29
                                                    monika808 napisała:

> No to zazdroszczę. Zapowiada się super wekend. U mnie nie specjalnie. Dzis do
                                                    > 17, w sobote do 13. Naszczęście niedziela wolna. Mom ochotę poleniuchować,
                                                    > poczytać książkę. Poprostu nic nie robić. Ciekawe czy się to uda. UDANEJ
                                                    > ZABAWY :):):)

Dziś było fantastycznie, pogoda piękna. Przeszliśmy 10 km, dostaliśmy od Ecco
                                                    fantastyczne plecaki.
                                                    Jutro koncert Myslovitz.
                                                    ps. co czytasz?
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 23.09.06, 12:44
                                                    Właśnie przed chwilą dowiedziałam się że zmarł sąsiad z mojej miejscowości.
                                                    Zaczadził się razem z rodzicami. Szok po prostu. Jakie żecie jest ulotne.
                                                  • marsmann Re: Wątek na dzień dobry 23.09.06, 21:53
                                                    monika808 napisała:
                                                    Szok po prostu. Jakie żecie jest ulotne.

Niestety.
                                                  • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 23.09.06, 23:30
                                                    monika808 napisała:

> Właśnie przed chwilą dowiedziałam się że zmarł sąsiad z mojej miejscowości.
                                                    > Zaczadził się razem z rodzicami. Szok po prostu. Jakie żecie jest ulotne.

Czasami odchodzą nasi bliscy zbyt szybko.
                                                    Wspólczuję.
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 29.09.06, 09:21
                                                    Wczoraj byłam na pogrzebie znajomego o którym Ci pisałam. To straszne widząc
                                                    jak praktycznie cała rodzina odchodzi. Ale cóż życie toczy sie dalej, a my nie
                                                    możemy zatrzymać się w miejscu. Trzeba iść do przodu. POZDRAWIAM!!!
                                                  • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 30.09.06, 01:08
                                                    Witaj.
                                                    Dziś byłem na Masie Krytycznej, to przejazd rowerami po Warszawie na znak
                                                    prostestu przeciwko zbyt powolnej rozbudowie ścieżek rowerowych. Lubisz jeździć
                                                    na rowerze?
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 02.10.06, 09:05
                                                    Hej. Co do Twojego pytania o to czy lubie jeździć na rowerze , to tak lubie.
                                                    Częściej jednak wychodzę na spacer, wieczorem miasto jest równie piękne jak w
                                                    dzień. Więcej jesteśmy w stanie zobaczyć. Miłego tygodnie. POZDRAWIAM:):):)
                                                  • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 03.10.06, 23:22
                                                    Witaj.
                                                    Wczoraj padł mi komputer i to dość poważnie. Kolega naprawił, ale to nie zmienia
                                                    faktu, że muszę zbierać na nowy. U nas od wczoraj pada i jest pochmurno, a wtedy
                                                    mam mysli, żeby kupić sobie coś pocieszającego :) Chyba będą to buty.
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 04.10.06, 09:24
                                                    TO jest super pomysł, zakupy zawsze pomagają. Z góry przepraszam za to pytanie
                                                    i jeśli nie chcesz odpowiadać to spoko a mianowicie chciałabym wiedzieć ile
                                                    liczysz sobie wiosen. A le jeśli to tajemnico to ok zrozumiem. A tak na
                                                    marginesie u nas też pada. Niecierpie takiej pogody gdy musze być w pracy.
                                                    Lubie gdzy pada a ja mogę leżeć sobie w łóżeczku. POZDRAWIAM:):):)
                                                  • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 05.10.06, 00:38
                                                    Gdy pada dobrze jest w łóżeczku pić ciepłe kakao i czytać dobrą ksiązkę.
                                                    Mam 33 lata, skończę za 11 dni :)
                                                    Jutro mam imprezę firmową, ma być wyżerka i % :)
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 06.10.06, 08:14
                                                    Dziś masz imprezkę więc miłej zabawy. Uważaj jedna na procenty, gdyż skutki
                                                    mogą być niezbyt przyjemne. Moje samopoczucie pogorszyło się za sprawą
                                                    jesiennej pogody, która w naszym rejonie ostatnio mocno się nasiliła. Zimno i
                                                    pada a do pracy trzeba iść. POZDRAWIAM. Miłego wekendu.
                                                  • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 08.10.06, 13:31
                                                    Imprezka okazała się bardzo sympatyczna, mimo że danie główne odbiegało od moich
                                                    oczekiwań.
                                                    Miejsce dość fajne: www.tamtam.com.pl/
                                                    A wino było po prostu ambrozją.
                                                    Jak Ci mija weekend?
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 09.10.06, 09:28
                                                    I jak było na imprezce. Udała się?
                                                  • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 09.10.06, 23:30
                                                    monika808 napisała:

> I jak było na imprezce. Udała się?

Z firmowej jest masa fotek, na każej jestem z winem w ręku - to chyba fotomontaże:)
                                                    A teraz znów tydzień w pracy, a mam co robić bo miesiąc obrachunkowy zamykam.
                                                    Chyba nam się robi totalna jesień.
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 10.10.06, 13:04
                                                    Co do fotek to super będzie co wspominać. A jesień, no cóż mamy w końcu
                                                    październik. Niedługo listopad i ZIMA brrr!!!
                                                  • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 10.10.06, 23:52
                                                    Ale po niej znów wiosna :)
                                                    Zostały trzy dni i znów weekend :)
                                                    Uszka w górę.
                                                    Serdecznie pozdrawiam.
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 11.10.06, 11:06
                                                    Masz rację wiosna tuż,tuż:) A co tym razem planujesz na wekend? Przede mną
                                                    remont i oczywiście w sobote do pracy więc bez zmian. POZDRAWIAM
                                                  • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 11.10.06, 22:50
                                                    W sobotę jeszcze nie wiem, a w niedzielę mam gości.
                                                    Oby tylko był to ciepły weekend, może w sobotę okna umyję :)
                                                    A czy Ty masz jakieś plany?
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 12.10.06, 09:10
                                                    No to fajnie, ja lubię jak ktoś mnie odwiedza. Pogodę zapowiedają ładną więc
                                                    napewno uda Ci się umyć okna tak jak planujesz. A co do moich planów, jeszcze
                                                    się zatanawiam. POZDRAWIAM
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 18.10.06, 09:29
                                                    I jak po wizycie gości, poszło łatwo czy z problemami?
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 21.10.06, 09:11
                                                    Mam nadzieję że wszystko w porzędku u Ciebie, nic nie zaglądasz na nasze forum.
                                                    Ja jak zwykle dzisiaj w pracy, a potem, nie wiem chyba po prostu będe
                                                    leniuchować. W końcu mi też od życia coś się należy. A ty co porabiasz?.
                                                    UDANEGO WEKENDU - POZDRAWIAM):):):)
                                                  • sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry 21.10.06, 13:54
                                                    Witaj.
                                                    Ostatnio było mnie troche mniej w sieci, ale już wróciłem. Wyprowadzał się mój
                                                    współlokator i nie grzebałem w sieci.
                                                    Wczoraj wieczorem imprezowałem i tańcowałem, ale odsypiania nie było, bo
                                                    obudziły mnie telefony.
                                                    Teraz trochę sprzątania, a później na długi spacer, bo jest piękny jesienny dzień.
                                                    A U Ciebie?
                                                    ps. już się martwiłem w zeszłym tygodniu, że znikłaś.
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 23.10.06, 09:13
                                                    Dziękuje Ci bardzo za informacje o zmianie. Już myślałam że "Pan SLOGGI" znikł
                                                    a tu zmiana. Ale zawsze lepiej późno niż wcale. Dziś znowu poniedziałek. Mając
                                                    w perspektywie całe 6 dni pracy nie jestem zbyt zadowolona. Ale cóż mus to mus.
                                                    Dobrze że choć wspomnienia po wekendzie są miłe. Pewnie dzięki nim przetrwam do
                                                    następnego. POZDRAWIAM SIBELIUSS!!!
                                                  • sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry 24.10.06, 01:25
                                                    Dziś było dużo pracy, a później dziwny wieczór.
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11207&w=50835662
                                                    Oby do weekendu :)
                                                    Ściskam.
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 24.10.06, 11:02
                                                    Ostatnio zauważyłam że przy każdym twoim wpisie pojawia się tekst Sibeliussa.
                                                    Czy to przypadek czy coś się stało w Twoim życiu, że taki właśnie wybrałeś?
                                                    Wydaje mi się że co się stało, gdyż bez powodu nie umieściłbyś tego. Jeśli coś
                                                    się wydażyło a nie chcesz o tym mówić to spoko. Uznajmy że nic nie pisałam.
                                                    POZDRAWIAM!!!
                                                  • sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry 24.10.06, 23:48
                                                    Nie :)
                                                    To jedyne sławne zdanie Sibeliusa, kompozytora fińskiego.
                                                    U mnie wszystko dobrze, oby tak dalej.
                                                    Dziś po pracy połaziłem po Centrum, spotkałem kumpla i w sumie razem spędziliśmy
                                                    resztę dnia. Chyba nie umiałbym mieszkać w małej miejscowości, gwar tego miasta
                                                    z jednej strony mnie męczy, z drugiej jest moim naturalnym środowiskiem. A teraz
                                                    już kończy się dzień wtorkowy, przypieczętowany przeze mnie dużym kubasem
                                                    herbaty z cytryną.
                                                    I pomyśleć, że to były moje imieniny. A właśnie, że zrobię sobie w listopadzie
                                                    drugie :)
                                                    Pozdrawiam.
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 28.10.06, 09:52
                                                    Witam. I dobiegł końca ten ddłłuuggii tydzień. Jeszcze tylko 3 godzinki i mam
                                                    wekend (jak wiesz dziś znowu jestem w pracy). Pamiętaj - dzisiaj śpimy godzine
                                                    dłużej:):):). Nie wiem o której przesuwaja czas ale nie ma to dla mnie
                                                    znaczenia, przecież w niedziele nie zrywam się z łóżka. Więc co tam przesune
                                                    jak wstane. Fajnie jest stwierdzić ,że ma sie godzinke więcej. To jak
                                                    odmłodnieć o godzinkę:). Ok. Zabieram się za reszte papierkowej roboty.
                                                    POZDRAWIAM I MIŁEGO SPANKA!!!
                                                  • sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry 28.10.06, 10:01
                                                    W piątek się nie przepracowałem, potem szukałem okularów po salonach optycznych
                                                    - ale nic ambitnego nie znalazłem. Weekend planuję cmentarno-domowy. No może
                                                    wpadnę do Ikei. A przestawiania czasu nie trawię.
                                                    serdecznie pozdrawiam.
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 09.11.06, 11:14
                                                    Witam Serdecznie!!!
                                                    Co nowego słychać a naszej wspaniałej stolicy. Pewnie szykujesz się już na
                                                    jakiś ciekawy wypad w wekend. Ja naszczęście też mam wolne, ale szykuje
                                                    spotkanie rodzinne w sobote więc troche pracy przede mną.Miłego wypoczynku.
                                                    POZDRAWIAM :):):)
                                                  • sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry 10.11.06, 19:18
                                                    Witaj. Jestem w komisji wyborczej i mam małe urwanie głowy. Poza tym intensywnie
                                                    randkuję, bo już nie jestem singlem. W Warszawie jesień nie jest w tym roku
                                                    łaskawa, po śniegu zrobiło się od razu szaro i ponuro. Weekend spędzam na
                                                    uczestniczeniu w komisji. Długo Cię nie było, mam nadzieję, że wszystko dobrze?
                                                    Serdecznie pozdrawiam.
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 13.11.06, 11:34
                                                    Witam. Wekend minął mi niezbyt pomyślnie. W sobote miałam jechać na koncert
                                                    Dżemu do Jarocina, niestety miałam awarię auta i z koncertu nici. Auto nadal
                                                    uziemione. Powodem mojej nieobecności były a raczej są niekończące się
                                                    problemy. Jeszcze na koniec tygodnie incydent z autem. Pomału brakuje mi sił
                                                    aby to wszystko ogarnąć. A co do zmiany twojej sytuacji, to super że masz
                                                    kogoś. Życie w pojedynke nie jest ciekawe. Pozdrawiam.:(:(:(:
                                                  • sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry 17.11.06, 23:54
                                                    U mnie czas biegnie szybko, w pracy było zakończenie miesiąca. Dużo pracy i
                                                    późne powroty do domu. Wczoraj złamał mi się klucz i szukałem warsztatu - nowy
                                                    kosztował 85 zeta. Na pocieszenie kupiłem sobie dziś nowoczesną deskę do
                                                    prasowania :) I tak mija dzień za dniem.
                                                    Jak autko - działa już?
                                                    Serdecznie pozdrawiam.
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 18.11.06, 12:02
                                                    Na szczęście tak. Naprawa nic nie kosztowała bo mój wspaniały mężczyzna sam
                                                    sobie poradził z problemem. Ale tydziń nie zapowiada sie spokojnie. Moja mama
                                                    wyjeżdża do sanatorium więc na mojej głowie zostanie cały dom. A że nie
                                                    mieszkam z rodzicami więc czeka mnie "jeżdżący" tydzień. Ale cóż jak mus to
                                                    mus. POZDRAWIAM.
                                                  • sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry 21.11.06, 22:07
                                                    U mnie po sennym weekendzie tydzień galopujący. Wiecznie się spieszę i cały czas
                                                    jestem niedospany.
                                                    ps. wczoraj walczyłem ze sobą w IKEA, żeby nic nie kupić - udało mi się :)
                                                    ps. oglądam właśnie Magdę M. - lubisz to?
                                                    pozdrawiam.
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 13.12.06, 10:11
                                                    Witam. Widze że kolega też nie ma za dużo czasu na wpis w naszy forum. Mam
                                                    nadzieję że wszystko jest ok. U mnie powolutku, pomału zaczynam przygotowania
                                                    do świąt. Ciekawa jestem czy spadnie śnieg. Święta bez śniegu to mie święta,
                                                    brak odpowiedniego klimatu. Niestety ostatnio jest go coraz mniej. OK. Wracam
                                                    do pracy. POZDRAWIAM
                                                  • sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry 16.12.06, 18:31
                                                    Witam, już myślałem, że zapomniałaś o forum.
                                                    Nie przepadam za świętami, więc czekam aż miną :)
                                                    U mnie poza brakiem czasu mało zmian. Brak zimy też mi już doskwiera, ale
                                                    synoptycy to tydzień maja inne wizje pogody, pozostaje czekac.
                                                    Jakie plany masz na święta?
                                                    pozdrawiam.
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 19.12.06, 09:16
                                                    Witam. Ja jestem w gronie tych osób, które uwielbiają święta Bożego Narodzenia.
                                                    Spędzam je w gronie rodzinnym.Święta to jedyny czas kiedy cała moja rodzinka
                                                    jest razem, a jest nas sporo. Mam sześcioro rodzeństwa, w tym najstarsza
                                                    siostra ma już męża i malutką Julię (woli przypomnienia-moja chrześnica). Więc
                                                    jak sam widzisz jest nas naprawdę sporo.Do mnie jak co roku należy
                                                    przygotowanie Wigilii oczywiście razem z mamą. Wczoraj dowiedziałam się że w
                                                    sobotę będę mieć wolne. Więc dużo zrobie sobie już w sobotę a resztę w
                                                    niedziele. Zobaczysz jak będziesz mieć "swoją" rodzinkę to zmienisz zdanie na
                                                    temat świąt. A ty co planujesz. Masz rodzinę w Warszawie czy gdzieś dalej?
                                                    POZDRAWIAM
                                                  • sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry 24.12.06, 01:33
                                                    Witaj. Najwięcej rodziny mam w Warszawie, w tym roku będzie też u nas Ciocia z
                                                    Krotoszyna:) Wigilię spędzamy jak co roku u Mamy siostry, u nas jest tradycyjnie
                                                    1 dzień Świąt. Drugi dzień to spotkanie ze znajomymi, z którymi jesteśmy zżyci.
                                                    Pochodzę z ogromnej rodziny, ale wszyscy się rozjechali po świecie i do stołu
                                                    siada nas max. 10 osób.
                                                    Mam nadzieję, że przygotujesz wspaniałą kolację wigilijną, a świąteczny czas
                                                    minie Ci w atmosferze ciepła, miłości i zrozumienia.
                                                    Serdecznie pozdrawiam.
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 27.12.06, 09:45
                                                    I juz po świetach. Dlaczego zawsze jest tak że przyjemne chwile mijają tak
                                                    szybko.A co do świąt to minęły przyjemnie, ale z małym minusikiem. Prawie całą
                                                    moją rodzinkępokolei dopadał jakiś wirus, który trwał 24 godziny. Część miała
                                                    go w pierwsze święto a reszta w drugie. Więc sam widzisz było wesoło. Pocieszam
                                                    się że jeszcze tylko 3 dni pracy i znowu wolne !!! POZDRAWIAM
                                                  • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 30.12.06, 11:14
                                                    Zaraz kończe pracę i do domku, więc życzę ci
                                                    "Aby od sylwestra cały rok był ekstra, by marzenia się spełniały, by pieniążki
                                                    kieszeń Twą wypełniały, a uczycia nie znikały i z serduszka wypływały"
                                                    Do "poklikania" za rok.PA, PA, PA
                                                  • sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry 10.01.07, 23:02
                                                    Czas założyć nowy wątek :)
                                                    forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html?f=36128
    • grubz916 Re: Wątek na dzień dobry 06.10.06, 19:53
      Czesc!

Tomek wita z Stanow. Mam rodzinke w Krotoszynie i staram sie ich regularnie
      odwiedzac. Miasteczko fajne, zwlaszcza podczas zlotu motorow! :))

pzdr
      • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 07.10.06, 09:05
        Witaj.
        W jaki rejonie Krotoszyna mieszka twoja rodzinka. Ja pracuję niedaleko
        jednostki wojskowej.Pozdrawiam.
      • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 08.10.06, 13:32
        Witaj, zaglądaj tu do nas częsćiej.
        ps. w której części USA mieszkasz?
        • grubz916 Re: Wątek na dzień dobry 09.10.06, 00:26
          Hej tam!

Moja rodzina to mieszka blisko Raszkowskiej. Tak sobie teraz mysle ze moze
          pojade na ta jesien na odwiedzinki bo w sumie mam tydzien urlopu jeszcze do
          wykorzystania w tym roku. Bym tylko na tydzien pojechal, ale tylkoo to kuzynow,
          zeby miec sobie troszke luzu. Sa jakies fajne bary albo puby w Krotoszynie?
          Tyle razy tam bylem, ale jakos nigdy niedano mi czasu troche sobie wyjsc na piwko.

A poza tym to jestem z New Jersey, dokladniej Linden. MNostwo Polakow tu :))))

pzdr
          • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 09.10.06, 09:27
            Co do barów krotoszyńskich to niestety nie doradzę, ponieważ tak jak pisałam
            pracuję tylko w Krotoszynie. Poza tym mam zbyt mało wolnego czasu aby spędzać
            go w barach. Mimo to zapraszam.
            • grubz916 Re: Wątek na dzień dobry 09.10.06, 14:27
              Aha, a gdzie pracujesz? A na temat barow to jak tym razem pojade to bede
              musial sam sobie poexplorowac :)))

pzdr - Tomek
              • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 10.10.06, 09:04
                Pracuje w biurze handlowym firmy, która zajmuje się produkcją okien PVC. A ty
                czym się zajmujesz?
                • grubz916 Re: Wątek na dzień dobry 10.10.06, 14:09
                  Pracuje w NYC dla firmy telekomunikacji jako inzynier. Ciagam pojemne kable
                  pod ulicami manhattanu zeby ludziom przyspieszyc net zeby mogli sobie w pracy
                  glupstwa ogladac, niz pracowac :PPP. Nie narzekam bo przynajmniej niesiedze za
                  biurkiem caly dzien.

pzdr - Tomek
                  • sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry 28.10.06, 10:01
                    Co u Ciebie Tom?
          • sloggi Re: Wątek na dzień dobry 09.10.06, 23:33
            Ja w Krotku będę może wiosną, zobaczymy.
    • sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry 17.10.06, 21:38
      Monika, gdzie się podziewasz?
      • monika808 Re: Wątek na dzień dobry 18.10.06, 09:27
        Jestem, jestem byłam troszkę zapracowana więc nawet nie było kiedy tu wejść aby
        coś napisać. Ale prawdę mówiąc "sideliuss" nic mi to nie mówi, czy my się znamy?
        • sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry 21.10.06, 13:55
          monika808 napisała:

> Jestem, jestem byłam troszkę zapracowana więc nawet nie było kiedy tu wejść
          aby coś napisać. Ale prawdę mówiąc "sideliuss" nic mi to nie mówi, czy my się
          znamy ?

Zapomniałem Ci napisać, że zmieniłem nick.
          Ze sloggi na sibeliuss.
    • sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry 25.11.06, 00:08
      I znów weekend :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka