Dodaj do ulubionych

K a l i s z

24.03.06, 13:31
Stworzyłem strone z fotkami Kalisza . Jest ich około 150 sztuk i będą
następne. Jeśli ktoś z naszych sąsiadów z Ostrowa chciałby pooglądać Kalisz
to zapraszam kaliszfornia.fajnafotka.pl/
Może ktoś z Ostrowian założy podobny album o Ostrowie?.
Sector do roboty!:)
Obserwuj wątek
    • sector11 Re: K a l i s z 24.03.06, 15:59
      No ja przyznam sie, ze zajmuje sie fotografia, choc ostatnio malo. Objecuje
      jednak, ze w tym roku nadrobie temat naszego miasta (!postanowienie!).
      Na razie to co znalazlem w moich starych zasobach spzred paru lat:
      www.sector.osw.pl/ostrow/
      Prosze sie nie smac, ale powstaly one 6 lat temu. Jak tylko bede mial juz cos
      nowego z Ostrowa, dam znac ;o)
      • mlodykalisz Re: K a l i s z 24.03.06, 19:07
        sector11 napisał:

> No ja przyznam sie, ze zajmuje sie fotografia, choc ostatnio malo. Objecuje
        > jednak, ze w tym roku nadrobie temat naszego miasta (!postanowienie!).
        > Na razie to co znalazlem w moich starych zasobach spzred paru lat:
        > www.sector.osw.pl/ostrow/
        > Prosze sie nie smac, ale powstaly one 6 lat temu. Jak tylko bede mial juz cos
        > nowego z Ostrowa, dam znac ;o)

Niezłe fotki... tylko szkoda że tylko 6....
        Czekam na jakieś nowe foty z tkzw. "poziomu ulicy"... zapodaj fotki różnych
        ulic, osiedli, rynku itd. coś na wzór mojego albumu :)
        • Gość: texas Re: K a l i s z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 19:13

www.ostrow.pl
        • Gość: bgp2001 Re: K a l i s z IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 24.03.06, 19:30
          MAło powiedziane niezłe! Fotografie są bardzo dobre - mają przede wszystkim
          "duszę". Nie wiem co znaczy twoje: "poziomu ulicy", ale fotografia do galerii
          jaka by ona nie była (ta galeria!) powinna mieć coś więcej niż samo pstrykanie.
          Przypadkowość wyklucza fotografię jako sztukę. Znam przepiękne miejsca i
          przepiękne fotografie Kalisza, może nie z "poziomu ulicy" - jednak warte
          reprodukcji. Są to między innymi zdjęcia Pana Pawła Lizurka, artysty z Ostrowa.
          Zachęcam w każdym razie do "patrzenia inaczej" - a wtedy pożegnamy się - i oby
          jak najprędzej, i oby w każdej dziedzinie życia z balejakością! Winsuję
          Sektor11. Bardzo dobre fotografie.
          • kalamata99 Re: K a l i s z 24.03.06, 22:00
            Rzeczywiscie swietne zdjecia, a konkatedra jak z bajki i wyglada na kilka
            wiekow starsza niz jest naprawde. Podobaly mi sie tez tory.
            • sector11 Re: K a l i s z 25.03.06, 11:49
              Zapewniam, ze nastepne beda o wiele lepsze! Obiecuje, ze zrobie pozadna galerie
              Ostrowa.
      • narcyz19 Re: K a l i s z 18.04.06, 22:37
        No prosze jaka mila atmosferka jak widac jaksie chce tomozna.A tak wracajac do
        tematu to mam pare fajnych fotek ostrowa jak wroce do kalisza to moge wyslac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka