hedna 30.12.11, 13:33 Genialne robisz te rzeczy na szydełku! Jak się tego nauczyłaś? Jestem pod wrażeniem! W jakiej cenie są u Ciebie breloczki? I Gilbert? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciociacesia ja tez maila wyslalam juz dawno dawno temu 30.12.11, 16:09 spkowana włoczka czeka tylko na adres do przesyłki... Odpowiedz Link
mamalgosia Re: ja tez maila wyslalam juz dawno dawno temu 30.12.11, 18:19 ależ Cesiu, ja Ci odpisałam wtedy! I potem jeszcze Ci to potwierdziłam komentarzem na blogu!! Teraz włóczka już mi się w szafce nie mieści, a mamy niewielkie mieszkanie i kolejnego miejsca nie mogę wyasygnować, tak że chwilowo z włóczkami stop. Odpowiedz Link
ciociacesia a mowia ze od przybytku głowa nie boli :) 30.12.11, 18:22 piekne te rzeczy robisaz, az chce mi sie spróbowac tez cos porobic... Odpowiedz Link
mamalgosia Re: a mowia ze od przybytku głowa nie boli :) 30.12.11, 19:45 Próbuj! To nie może być trudne, skoro ja robię Odpowiedz Link
mamalgosia Re: mamałgosia 30.12.11, 13:47 Generalnie się nie nauczyłam: siadłam i zrobiłam pierwszego misia dla Synka, potem drugiego, trzeciego, czwartego... A każdy kolejny był coraz równiejszy, ładniejszy... Potem ktoś zapytał, czy bym nie zrobiła Plastusia, więc zrobiłam, potem ktoś o słoneczko i kotka - okazało się, ze na misiach świat się nie kończy Same misie także ulegały modyfikacjom Odpowiedz Link
opium74 Re: mamałgosia 30.12.11, 13:55 na kolana padam i podziwiam... MATKO KOCHANA!! ja nawet guzika prosto przyszyć nie potrafię! CUDA robisz Odpowiedz Link
alcia76 Re: mamałgosia 30.12.11, 13:54 Fakt, genialne jest wszysciutko....moje dziecie koniecznie chce baranka shaun.... a ja hmm jeszcze wymysle tylko napisz za ile sprzedajesz bo juz kiedys tu mi wpadl Twoj post w lapki i jakos ulecialo wszystko z glowy.Tym razem nie odpuszcze))) Odpowiedz Link
mamalgosia Re: mamałgosia 30.12.11, 14:13 Baranka Shauna mam już zaklepanego dla synka mojego kolegi Ale faktycznie jest fajny. Odbierz maila Odpowiedz Link
cudko1 Re: mamałgosia 30.12.11, 15:49 aaaaaaaaaaaaa normalnie zazdrosna jestem - ja też chcę tak umieć co za niesamowity talent piękne wszystko Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: mamałgosia 30.12.11, 16:00 Padłam! Koleżanko "po fachu" jestem pod wrażeniem. Piękne sa Twoje misie i inne cudaki. Tak wiernie oddaja kształt i reszte oryginalnych postaci, że cieżko uwierzyć. CUDOWNE! --- Zakręcony sezon trwa Odpowiedz Link
anna_sla Re: mamałgosia 30.12.11, 16:45 a ja z innej beczki.. właściwie to jesteś mamałgosia czy mama Igosia? Zawsze mnie to nurtowało widząc Twój nick Odpowiedz Link
mamalgosia Re: mamałgosia 30.12.11, 18:01 mamalgosia - bo samo "malgosia" było zajęte gdy się rejestrowałam na Gazecie, więc dodałam powtórzenie sylaby. Wtedy jeszcze nie byłam niczyją mamą Odpowiedz Link