02.10.08, 17:46
jeśli macie jakieś doświadczenia z Metodą Silvy - prosze o informacje, pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • yejyej Re: czy SILVA 04.10.08, 11:51
      tak, ja stanowczo poprawiłem relaje z wieloma "trudnymi" znajomymi
    • bolkoonline Re: czy SILVA 07.10.08, 09:32
      jasne--działa, działa: miałem przypadek kiedy trzeba było poradzić sobie ze
      sporym bólem ręki po uderzeniu-zadziałało jak trzeba; drugi
    • mi_bar Re: czy SILVA 27.10.08, 18:14
      (...)Dziś jestem człowiekiem spokojnym, zrównoważonym, umiem kontrolować swoje
      zachowania, stresy i emocje. Pracuję nad sobą i kontrolą swojego umysłu.
      Rozwiązuję coraz lepiej swoje problemy i poprawiam sytuację osobistą, która jest
      coraz lepsza i lepsza. Cała moja przemiana dokonała się w pięknym miesiącu
      kwietniu w ciągu 3 dni kursu. Walczyłem o te przemiany przez 30 lat miliony razy
      podnosząc się i padając w beznadziejności. Teraz pomagam sobie i jestem w stanie
      pomagać innym. Cały kurs Silvy stał się dla mnie sukcesem, tak jak poszczególne
      jego techniki...
      Michał Barmuta, Bialowieza (fragm. ze str. oficjalnej MS)
    • zygmunt1968 Re: czy SILVA 02.11.08, 12:56

Witam,
      kurs odbędzie się w Ostrzeszowie, w piątek w godz. 9:00 - 20:00, sobota
      9:00 - 19:00, niedziela 9:00 - 17:00. Podane godziny zakończenia mogą różnić
      się o ok. pół godziny. Jest jedna przerwa 1,5 godz. i kilka krótkich.
      Cena kursu wynosi 390zł dla osoby, która jest na nim po raz pierwszy i 40 zł
      dla tych, którzy chcą kurs powtórzyć. Uczestnik otrzymuje podręcznik, dyplom
      i legitymację (w związku z tym prosimy o przyniesienie dowolnego zdjęcia).
      Pozdrawiam serdecznie i zapraszam
      zgomolka@wp.pl
    • janusz0m Re: czy SILVA 03.11.08, 20:54
      :-) dzięki! o, to już za cztery dni!!!
    • janusz0m Re: czy SILVA 16.11.08, 12:18
      chciałem podziekować za wszystkie odpowiedzi - byłem w Ostrzeszowie na kursie -
      teraz sam mogę wszystkim polecać, ciagle to trawie, dużo, bardzo DUZO
      pozytecznych informacji, od tygodnia budze sie wyspany bez budzika!! jestem
      pewien, ze bedzie coraz lepiej i lepiej... POZDRAWIAM :-)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka