janusz0m 02.10.08, 17:46 jeśli macie jakieś doświadczenia z Metodą Silvy - prosze o informacje, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yejyej Re: czy SILVA 04.10.08, 11:51 tak, ja stanowczo poprawiłem relaje z wieloma "trudnymi" znajomymi Odpowiedz Link Zgłoś
bolkoonline Re: czy SILVA 07.10.08, 09:32 jasne--działa, działa: miałem przypadek kiedy trzeba było poradzić sobie ze sporym bólem ręki po uderzeniu-zadziałało jak trzeba; drugi Odpowiedz Link Zgłoś
mi_bar Re: czy SILVA 27.10.08, 18:14 (...)Dziś jestem człowiekiem spokojnym, zrównoważonym, umiem kontrolować swoje zachowania, stresy i emocje. Pracuję nad sobą i kontrolą swojego umysłu. Rozwiązuję coraz lepiej swoje problemy i poprawiam sytuację osobistą, która jest coraz lepsza i lepsza. Cała moja przemiana dokonała się w pięknym miesiącu kwietniu w ciągu 3 dni kursu. Walczyłem o te przemiany przez 30 lat miliony razy podnosząc się i padając w beznadziejności. Teraz pomagam sobie i jestem w stanie pomagać innym. Cały kurs Silvy stał się dla mnie sukcesem, tak jak poszczególne jego techniki... Michał Barmuta, Bialowieza (fragm. ze str. oficjalnej MS) Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt1968 Re: czy SILVA 02.11.08, 12:56 Witam, kurs odbędzie się w Ostrzeszowie, w piątek w godz. 9:00 - 20:00, sobota 9:00 - 19:00, niedziela 9:00 - 17:00. Podane godziny zakończenia mogą różnić się o ok. pół godziny. Jest jedna przerwa 1,5 godz. i kilka krótkich. Cena kursu wynosi 390zł dla osoby, która jest na nim po raz pierwszy i 40 zł dla tych, którzy chcą kurs powtórzyć. Uczestnik otrzymuje podręcznik, dyplom i legitymację (w związku z tym prosimy o przyniesienie dowolnego zdjęcia). Pozdrawiam serdecznie i zapraszam zgomolka@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
janusz0m Re: czy SILVA 16.11.08, 12:18 chciałem podziekować za wszystkie odpowiedzi - byłem w Ostrzeszowie na kursie - teraz sam mogę wszystkim polecać, ciagle to trawie, dużo, bardzo DUZO pozytecznych informacji, od tygodnia budze sie wyspany bez budzika!! jestem pewien, ze bedzie coraz lepiej i lepiej... POZDRAWIAM :-) Odpowiedz Link Zgłoś