redakcja_lubliniec 30.09.06, 10:14 Jestes miastem partnerskim Kalisza w ramach współpracy "miasto OK", a o co chodzi w tej współpracy? Moglibyście mi to wyjaśnić?:) Pozdro z Lublińca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalamata99 Re: Współpraca-miasto OK 01.10.06, 22:08 Chodzi o to, zeby nie bylo juz tych nudnych i beznadziejnych wpisow podjudzajacych do sporow ostrowsko-kaliskich. Wystarczy spojrzec na dzisiejsze komentarze narcyza19. To juz jest tak nudne, ze od jakiego czasu przestalem sie udzielac na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
szycha-ns Re: Współpraca-miasto OK 01.10.06, 22:39 >Wystarczy spojrzec na dzisiejsze komentarze narcyza19. To juz jest tak nudne, >ze od jakiego czasu przestalem sie udzielac na forum. Dokładnie, ja też zrezygnowałem z tego forum. M.in. przez takich narcyzow, chociaż nie tylko. To jest mój ostatni wpis. Żegnam wszystkich! Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
kalamata99 Szycha wroc 11.10.06, 18:33 Moze tak ostatecznie to sie nie zegnaj, bo bardzo lubie ogladac Twoje zdjecia z Kalisza, Ostrowa i okolicznych wsi i miasteczek. Odpowiedz Link Zgłoś
kameralis Re: Współpraca-miasto OK 13.10.06, 13:07 małe p.s. Sprawdź, proszę, pocztę Szycho. Odpowiedz Link Zgłoś
narcyz19 Re: Współpraca-miasto OK 07.11.06, 15:13 Narcyz odpisuje widzac wasze bzdetne posty budzace tylko litosc Odpowiedz Link Zgłoś
o00 Re: Współpraca-miasto OK 02.10.06, 00:22 Chodzi o zawracanie Prosny kijem... (Jeśli ktoś jeszcze pamięta polskie przysłowia.) I niech już Lubliniec przestanie zawracać głowę. :/ Odpowiedz Link Zgłoś