phoebe4 02.04.07, 23:11 dziewczyny!!któe solarium w naszym pięknym miasteczku sprawuje sie najlepiej:))???które miejsca polecacie??gdzie zawsze są "dobre" lampy??:)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chantal10 Re: które solarium?! 03.04.07, 10:08 Ja chodzę na Partyzancką. Nie polecam solarium na Wiosny Ludów - poszłam tam kiedyś, ale niestety nie opaliłam się, a spaliłam :| Przez 3 dni nic nie mogłam na siebie założyć, chodziłam w szlafroku non stop, a w nocy spać nie szło. Nie wiem czy jest to wynik starych lamp czy czegoś innego, ale moja noga więcej tam nie postanie. Moja negatywna opinia o tym solarium nie jest jedyną niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
n_taliaaa Re: które solarium?! 03.04.07, 10:53 Osobiści nie polecam solarium w III LO,kusi zaraz po wyjściu z basenu,natomist polecam solarium stojące w małym zakładzie fryzjerskim na kaliskiej. Na podkreślenie efektu proponuje balsam dove-letni-opalający Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: które solarium?! 03.04.07, 12:31 A jakie ceny ma to solarium na Kaliskiej? Chodzi o to solarium przed skrzyżowaniem z Sądową, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
n_taliaaa Re: które solarium?! 04.04.07, 08:11 chantal10 napisała: > A jakie ceny ma to solarium na Kaliskiej? Chodzi o to solarium przed > skrzyżowaniem z Sądową, prawda? tak, ceny są przystępne ok 0,80-1,00 zł za minutę, efekt natomiast jest bardzo dobry (pam9etać należy, że wszystko zalezy od karnacji) Odpowiedz Link Zgłoś
phoebe4 Re: które solarium?! 04.04.07, 13:30 byłam tam wczoraj na 10 minut i efekt jest super;))już jestem zabrązowiona a cena przestępna bo 90 groszy:))polecam:))Miło i czysto;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: które solarium?! 04.04.07, 15:07 Ja jestem raczej bardzo jasnej karnacji więc nie wiem czy mnie efekt też by tak zadowolił :'( Ale warto spróbować :) Odpowiedz Link Zgłoś
karolina8484 Re: które solarium?! 10.05.07, 10:52 Bardzo polecam solarium na ulicy Kolejowej za cool pizza RODOS mają tam kabiny z różnymi lampami począwszy od średnio opalających do mocno brązujących i cena tez zależy od tego na jakie łóżko chcemy iść. Łózka są nowe do tego regulacja poziomu opalania na twarz:)3 leżące 1 stojące. Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: które solarium?! 11.04.07, 12:03 ja chodze koło Intermarche w tym pasażu K2. Ekstra lampy, cena przystepna i mocny nawiew na twarz dodatkowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
siorka80 Re: które solarium?! 12.04.07, 15:42 ja chodzę na solarium do Madame:) Bardzo dobre lampy,regulacja nawiewu na cale ciało i twarz oddzielna,miła obsługa a przede wszystkim czysto!! cena dostępna wręcz niska patrząc na inne solaria bo 80gr za minutę. Mając karnet to za 10 razem jest gratis 10 minut:))Dziś znów tam byłam :))Polecam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
flipiflap1 Re: które solarium?! 13.04.07, 20:08 Ja polecam solarium w Laurecie. Bardzo czyściutko i panie niezwykle uprzejme. 1 minuta 1 zł, a karnet na 100 minut- 85 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
phoebe4 Re: które solarium?! 19.04.07, 23:16 nie...no przekonałam sie do solarium na ul.Kaliskiej na 1000 %!!szybki efekt murowany!!polecam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: które solarium?! 19.04.07, 23:18 Tam u fryzjera?? Ja dziś byłam na Partyzanckiej na 10 minut i kupiłam sobie Dove Summer Glow :D Zobaczymy jaki będzie efekt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
n_taliaaa Re: które solarium?! 20.04.07, 07:12 jeśli chodzi o Dove jest rewelacyjny, a efekt szybko widoczny - pamiętaj tylko by być systematyczną i dokładnie myć rączki, bo jedyny jego mankament-uwielbia osadzać sie na skórkach przy płytce paznokcia:) Odpowiedz Link Zgłoś
karolina8484 Re: które solarium?! 20.04.07, 08:38 Ja tez używam balsamu Dove i jestesm zadowolona. Efekt natychmiastowy tylko trzeba poczekac aż wchłonie, bo zostawia ślady na ubraniach :) Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: które solarium?! 20.04.07, 11:06 Ja sie smaruję na noc więc nawet jeżeli się nie zdąży wchłonąć, to pobrudzi ewentualnie pościel a nie ubranie, więc pół biedy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonn1 Re: które solarium?! 10.05.07, 13:54 fakt!dove jest naprawdę ok:)ale to prawda,trzeba poczekac ,aż sie zupełnie wchłonie!to bardzo wazne;)szczególnie fajny efekt można uzyskać po 1-2 wizytach w solarium i dalszym nałozeniu tego własnie balsamu:)Ja mam z dodtakowa "opcją" - soft shimmer;)Bardzo ładne, mieniace sie drobinki:) Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonn1 Re: które solarium?! 10.05.07, 13:55 aha:)) a jescze odnośnie solarium!MAJORKA na pl.23Stycznia-rewelacja! Czysciutko,fajnie,miło i przesympatyczna obsługa;))Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
aguss8787 Re: które solarium?! 10.04.08, 20:06 witam, wiecie moze do ktorej jest otwarte solarium na ul. kaliskiej rog sadowej ?? Odpowiedz Link Zgłoś