Dodaj do ulubionych

II LO najlepszy czy najgorsze?

IP: 81.15.150.* 16.05.03, 11:02

Towarzysze, jakie jest wasze zdanie na temat ostrowskich szkol srednich,
ktora najlepsza i najgorsza... No i jakie opinie na temat podobno najlepszego
liceum w miescie - II LO Reymonta na Wroclawskiej...
Obserwuj wątek
    • ramon1977 Re: II LO najlepszy czy najgorsze? 16.05.03, 14:32
      Za moich czasów było ok, panowała super atmosfera i imprezki były za...ste a
      teraz nie wiem jak jest ale myślę, ze też nieźle...
      Ps. Z tymi Towarzyszami to przegięcie:)
      • Gość: Goska Re: II LO najlepszy czy najgorsze? IP: 212.222.64.* 28.05.03, 11:08
        Bylam w II i nigdy mojej decyzji ze zalowalam. Poznalam swietnych ludzi, z
        ktorymi do tej pory utrzymuje kontakt (a dodam, ze juz pare lat minelo od mojej
        matury). Swietne imprezy i wycieczki szkolne... Milo powspominac.

Z tego co slyszalam, to I ma byc najgorsze. Ale nigdy nie mialam okazji sie o
        tym przekonac.

Pozdrawiam maturzystow z roku 1998!
    • Gość: bolszewik III LO najlepszy IP: *.zlotoria.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 00:27
      • Gość: Ciekawski Re: III LO najlepszy IP: 193.243.146.* 10.01.04, 20:19
        Które miejsce w rankingu Rzeczpospolitej za rok 2003? zarówno w Polsce jak i w
        Wielkopolsce?
    • Gość: Ciekawski Re: II LO najlepszy czy najgorsze? IP: 193.243.146.* 10.01.04, 20:18
      Które miejsce w rankingu Rzeczpospolitej za rok 2003? zarówno w Polsce jak i w
      Wielkopolsce?
    • Gość: Kaśka III LO najlepsze. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.01.04, 22:47
      Ja wybrałam III LO. Było znakomicie i dostałam się na najlepszą uczelnię.
      Pozdrowienia.
      • Gość: Kaja Re: I LO najlepsze. IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 19.01.04, 17:28
        Nie powinnimy przywiązywać większej wagi do rankingów, udział w olimpiadach
        bardzo często nie ma nic wspólnego z poziomem szkoły, olimpijczycy najczęściej
        samym sobie , a nie nauczycielom zawdzięczają sukces.
        Moim skromnym zdaniem bardziej wiarygodnym wskażnikiem jest dostanie się na
        najlepsze uczelnie.Pod tym względem najlepsze jest I LO, a następnie III.
        • Gość: Ciekawski Re: I LO najlepsze. IP: 193.243.146.* 19.01.04, 23:10
          A jak rankingi wielokrotnie powtarzają się kolejne lata i pokrywaja się
          jednocześnie z iloscią studentów na najlepszych uczelniach w kraju, którzy je
          ukończyli?
        • Gość: Ciekawski. Re: I LO najlepsze. IP: 193.243.146.* 19.01.04, 23:11
          A jak rankingi wielokrotnie powtarzają się przez kolejne lata i pokrywaja się
          jednocześnie z iloscią studentów na najlepszych uczelniach w kraju, którzy je
          ukończyli?
          • Gość: franek ziobro Re: I LO najlepsze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 14:40
            trzecie
            ja do zadnego nie chpodzilem z tych ale z trzeciego to sie wszyscy podostawali
            na co chcieli i to glownie na renomowane uczelknie
            np. prawo UW, UJ, wrocek, UAM
            medyk poznan
            a z drugiego to sie ludzie podostawali na prawo i medyka do...szczecina
            z pierwszego to samo
            pozdrawiam ostrowiakow

• Gość: Uther Re: II LO najlepszy czy najgorsze? IP: *.icpnet.pl 21.01.04, 18:08
      Ja chodze do IILO i na pewno nie zmienilbym swojej decyzji. Jest tam duzo spoko
      ludzi i nauczycieli, ktorzy potrafia przekazac wiedze. Pozatym jest super
      atmosfera.
    • Gość: messer47 Re: II LO najlepszy czy najgorsze? IP: *.ae.poznan.pl 02.02.04, 10:36
      Siedze już 2 latka na studiach w Poznaniu i moge tylko stwierdzić, że ILO
      <gdzie byłem ;)> potrafi naprawdę nieźle przygotować na studia.
      A odbiegając od tematu to przecież i tak od każdego z nas zależy jakie będzie
      to liceum... Co nie? ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka