kitka110 15.09.07, 11:49 Hej, wiecie coś może o pani psycholog Niśkiewicz z ul. Okólnej bądź p. Joannie Kozłowskiej z PCPR? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
watka80 Re: psycholog Niśkiewicz 22.10.07, 23:22 Panią psycholog Niskiewicz zdecydowanie odradzam. W ten sposób to możesz sobie pogadać z koleżanką, taki sam efekt, a przy okazji dobra kumpela nie da Ci odczuć, że to ona wie wszystko najlepiej bo ona jest wielką Panią psycholog...od dobrej koleżanki nie dowiesz się też że jesteś słaba psychicznie. Tą babe powinni wyrzucić z Okólnej. Kozłowska z PCPRU to taka młoda wystraszona osóbka, ale nie wiem jak pracuje. Byc może dobrze. Dobrym psychologiem i psychoterapeutą jest Marcin Maciejski. Przyjmuje na Okólnej na kase i prywatnie w przychodni kolejowej na Wrocławskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kitka110 Re: psycholog Niśkiewicz 03.11.07, 10:26 Na Okólnej powiedziano mi, że Pan Maciejski jest psychologiem dla dzieci i lepiej jak pójdę do tej Niśkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
adamo77777 Re: psycholog Niśkiewicz 10.11.07, 22:28 Nieprawdą jest że Maciejski jest wyłącznie psychologiem dla dzieci. Przyjmuje również młodzież i dorosłych. Odpowiedz Link Zgłoś
mala2008 Re: psycholog Niśkiewicz 07.11.07, 20:16 Nieprawda znam bardzo dobrze Panią psycholog Niśkiewicz. To wszystko co piszecie o Pani psycholog Niśkiewicz to totalna bzdura.Ja chodzę do niej od roku i jestem bardzo zadowolona z niej,pomogła mi w wielu problemach rodzinnych,i pomogła rozwiązać stresujące mnie sprawy.I nie jest żadną babą tylko bardzo dobrym psychologiem.Sformułowanie "Baba" użyte w przytoczonej przez panią wypowiedzi nie jest adekwatne do sytuacji, i to raczej Pani powinna się tak nazwać. Podejrzewam, że Pani wykształcenie i doświadczenie życiowe nie jest odpowiednie, by mówić źle o kobiecie, która część swego życia poświęca, by rozwiązywać problemy takich "Bab" jak Pani. Osobiście polecam wszystkim osobom potrzebującym pomocy Panią mgr Niśkiewicz, a napewno się nie zawiodą. Odpowiedz Link Zgłoś
fizia35 Re: psycholog Niśkiewicz 07.11.07, 20:33 zgadzam się z mala2008 iż byłem na Okólnej u psychologa Niśkiewicz i psychologa Walendowskiej. Psycholog Walendowska w stosunku do swoich pacjentów bywa nie miła. A psycholog Niśkiewiczz jest bardzo ciepłą, życzliwą osobą zawsze gotową pomóc. I dlatego mam porównanie i polecam Panią Niśkiewicz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mala2018 Re: psycholog Niśkiewicz 07.07.18, 03:26 Oho, czyżby prof. mgr postanowiła wziąć sprawy w swoje ręce i paroma takimi komentarzami ocieplić samej sobie wizerunek? W każdym razie dołączam do grona osób niezadowolonych. W mojej opinii Danka powinna przestać się wygłupiać i pójść do uczciwej, fizycznej pracy budynek dalej - tam się idealnie sprawdziłaby ;) Odpowiedz Link Zgłoś