Dodaj do ulubionych

Śluby 2010

17.11.09, 19:33
Jeżeli w najbliższym czasie wychodzicie za mąż lub się żenicie to polecam Wam fajną firmę dekoratorską. Ja osobiście planuję swój ślub na 2011 rok, ale w tym roku byłam na 3 ślubach. Jeden w Stawiszynie, tam mi sie wystrój nie podobał bo było, że tak powiem licho... w ogóle nie było żadnego stylu. Potem drugi w Ostrowie Wlkp. W Jubilatce i powiem Wam, że mimo iz wystrój Jubilatki jest sam w sobie elegancki, to sam ślub dekorowała firma i wyglądało wręcza bajecznie, elegancko, skromnie, ale szczególiki i detale, piekne zywe kwiaty i elegancko dobrana kolorystyka rzucała sie od razu. Potem byłam na trzecim ślubie w Royalu i tam też było bajecznie.Pozniej pytałam sie koleżankom kto im stroił salę i okaząło sie to jedna firma (tym dwóm ostatnim koleżankom). Wziełam od nich namiary i zamówiłam termin, ale powiem Wam szczerze, że nie spodziewałam się że firma dekoratorska może nie mieć już terminów, ale na szczęście te terminy, które mnie interesowały były wolne. Także dobrze radzę, nie zostawiajcie tego na ostania chwilę.

A co do tej firmy to podaje Wam linka
www.piekne-przyjecie.pl

Mam tez prośbę co uważacie na temat dawania prezentów gościom?
Obserwuj wątek
    • koloska_sto Re: Śluby 2010 09.03.10, 10:41
      Fantastyczna autoreklama :)
      hmmm..czy wy też tak reklamujecie firmę, która jeszcze nie wystroiła waszego
      ślubu ? :)

Żenada...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka