3rafik 26.03.09, 16:36 Jestem z Kalisza. Czytając ostrowskie forum mam wrażenie, iż nie umiecie, chyba, pisać o czymś oważniejszym. Nawet wasz ziomek z Ostrowa pisze na forum Kalisza. Chyba dla niego samego ostrowskie forum jest mało interesujące. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bugajskire Re: Ostrów Wielkopolski 27.03.09, 20:05 Masz Racje a to dlatego że mamy g*****ego moderatora który usuwa fajniejsze posty tłumacząc się bla bla bla ...prawo .. bla bla bla ... obraza innych ...bla bla bla Nuuuuudna jest jak flaki z olejem. Założę się że ten post też zaraz usunie :D Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 Zgadza się: chantal powinna odejśc!!!! 27.03.09, 20:57 Każdy ciekawszy czy nawet kontrowersyjny post jest kasowany, bo "obraża" czy coś tam takiego..... Wielokrotnie poruszałem temat psychicznego SECTORA wieśniacko zakochanego w marketach, ale chantal zawsze usuwała moje posty, a nawet mnie blokowała. W ten sposób to forum zajmuje sie tylko duperelami typu orkiestra na wiejskie wesele albo gdzie pochlać w sobotni weekend. Bardzo do intelektualne tematy rozwijające umysł. Chantal - do domu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bugajskire Re: Zgadza się: chantal powinna odejśc!!!! 27.03.09, 21:41 domk1 : przyznaje ze nawet ja nie rozumiem tego "psychicznego SECTORA wieśniacko zakochanego w marketach" :] - też bym to usuną :P Hehe Odpowiedz Link Zgłoś
szycha-ns Re: Zgadza się: chantal powinna odejśc!!!! 27.03.09, 23:39 > Każdy ciekawszy czy nawet kontrowersyjny post jest kasowany, > bo "obraża" czy coś tam takiego..... > > Wielokrotnie poruszałem temat psychicznego SECTORA wieśniacko > zakochanego w marketach, ale chantal zawsze usuwała moje posty, a > nawet mnie blokowała. > W ten sposób to forum zajmuje sie tylko duperelami typu orkiestra na > wiejskie wesele albo gdzie pochlać w sobotni weekend. > Bardzo do intelektualne tematy rozwijające umysł. > Chantal - do domu!!!! To zaproponuj jakiś wymagający intelektualnie temat, chętnie bym coś takiego poczytał na dobranoc. Parafrazując słowa pewnego popularnego aktora w jeszcze bardziej popularnym serialu: czytać to by chciał każdy, ale pisać to ni ma komu. Chantal to człowiek na poziomie, faktycznie tutaj nie pasuje... tylko takie wiejskie buraki jak ja mogą pisać o duperelach typu granty, koncerty chórów lub orkiestr. Odpowiedz Link Zgłoś
bugajskire Re: Zgadza się: chantal powinna odejśc!!!! 28.03.09, 10:07 Gdy Ona odejdzie tematy same będą się tworzyć ... Odpowiedz Link Zgłoś
szycha-ns Re: Zgadza się: chantal powinna odejśc!!!! 28.03.09, 11:30 To zacznij je tworzyć - jakoś mi nikt żadnego tematu tutaj nie wykasował. Chyba, że to marudzenie dla marudzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: Zgadza się: chantal powinna odejśc!!!! 28.03.09, 11:46 Tak, masz rację. A głównym tematem będzie Sector i jego "uwielbienie dla super i hipermarketów". Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: Ostrów Wielkopolski 28.03.09, 11:04 Jeżeli macie krytyczne uwagi na mój temat, a konkretnie na temat tego, jak źle opiekuję się forum, zapraszam do podzielenia się nimi pod adresem mailowym administracji forum@agora.pl Możecie tego maila potraktować jako swoistą księgę wniosków i zażaleń. Odpowiedz Link Zgłoś
bugajskire Re: Ostrów Wielkopolski 28.03.09, 11:51 dziękujemy Ci o wielka chantal0 ... Pokłony dla królowej tego forum ... Odpowiedz Link Zgłoś
bugajskire Re: Ostrów Wielkopolski 28.03.09, 11:53 Ale wydaje mi się że zdążyłaś wypędzić fajnych ludzi z tego forum ... wiec stwierdzam że to nie ma sensu ....Pamiętam jakie ciekawe tematy tu były zanim się pokazałaś teraz to dno !!!! spadam w ciekawsze miejsce ... Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: Ostrów Wielkopolski 28.03.09, 12:15 Tak? A to dziwne, bo ja tu jestem od kilku ładnych lat a Ciebie pierwsze widzę. Ps. ironia jest zbędna. Odpowiedz Link Zgłoś
bugajskire Re: Ostrów Wielkopolski 28.03.09, 20:04 Wiem od kiedy jesteś moderatorem i zapewniam że jestem tu o wiele dłużej ... używam innego nicku tylko do celu żeby wyrazić swoje zdanie na twój temat. Odpowiedz Link Zgłoś
sector11 Re: Ostrów Wielkopolski 04.04.09, 22:44 Wyobraz sobie, ze to forum akurat nie jest w Ostrowie popularne. Powiem inaczej - jest malo popularne. Jest inne, popularniejsze forum o Ostrowie na ktorym dzieje sie o wiele wiecej. Nie ma sensu rozkrecac forum gazety tylko dla jakies idei, albo chwalenia sie iloscia postow. Odpowiedz Link Zgłoś